Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe te krijgen wat je wilt (en waarom zeuren niet werkt)

Hoe kun je hem in de rij laten springen? Het is tijd voor een lesje 'Getting Your Way'. Hoe krijg je wat je wilt en versterk je je relatie? Dit artikel geeft je meer dan een hint.

Als zeuren bij je vent effectief was, zou je hem dan nog respecteren? Twijfelachtig. Zeuren komt uit een zeer negatieve en onrustige hoek. Het voelt niet goed en brengt niet de beste versie van jezelf naar boven. Hier volgen een aantal tips; een geavanceerde studie in man-management.

De meeste mannen hebben een goed ontwikkelde zeur-detector. Ze voelen een zeursessie op een kilometer afstand aankomen. De meeste mannen voelen een gefrustreerde vrouw heel snel aan. Mannen zijn snel in staat om een zeursessie op te merken en te vermijden.

Een slimme Queen Bee weet dat zeuren nooit werkt. Straf is nooit een stimulans. Als zeuren de stok is, wat is dan de wortel? Waarom geen plezier maken terwijl je je zin krijgt? Versterk uw relatie terwijl u zijn gewoonten vormgeeft. Versterk jullie band terwijl jullie je nest bevruchten. De goede eigenschappen die u vandaag in hem ontwikkelt, zijn een investering in uw pensioen, zowel emotioneel als financieel.

De Russische fysioloog Ivan Pavlov ontdekte de 'geconditioneerde reflex'. Door te experimenteren met honden ontdekte Pavlov dat je het gedrag van een dier kon beïnvloeden. Hij leerde een hond dat als hij een bel hoorde, er voedsel zou komen en de hond zou beginnen te watertanden. Positieve bekrachtiging gecombineerd met eenvoudige affirmaties en slimme signalen zullen uw hond kneden tot uw machtige droompartner.

Basic computer programming leert ons: Vuilnis in: vuilnis uit. Dus als u zeurt, komt er niets goeds van. Je man zal alleen maar diepe wrok ontwikkelen, wat vergif is voor een gezonde, liefdevolle relatie.

Je kunt je man programmeren met positieve inbreng. Houd de boodschappen simpel en openhartig. Met vleierij kom je overal. Bevestig het positieve. Je man zal willen veranderen en er zelfs zijn beterschap door inzien. De truc en echte vaardigheid is hoe goed je je boodschappen kunt verbloemen en variëren. Dit wordt hieronder in detail uitgediept.

Beloningen

Wat zijn zijn wortels? Hij houdt van voetbal, oude John Wayne-films en orchideeën. Ken uw man, want deze kennis zal uw onderhandelingsinstrument worden. Je wilt zijn pleziertjes gaan koppelen aan jouw doelen. Stel bijvoorbeeld voor dat hij naar de voetbalwedstrijd kijkt tijdens de babyborrel of bied hem een schoudermassage aan als hij eraan denkt om een diner te reserveren. De boodschappen die u overbrengt moeten hem op verschillende viscerale niveaus bereiken.

Behandel deze oefening alsof het een spel van strategie en propaganda is. Door subtiel te zijn, zorgt u ervoor dat hij wil veranderen. Dit levert een beter resultaat op dan elke keer zeuren. Om uw methode zo goed mogelijk uit te leggen, gebruiken we het voorbeeld van uw verlangen naar een vakantie op Hawaii. Hoe lang duurt het voordat hij zegt: "Ik vind dat we op vakantie moeten naar Hawaï!"

Omwille van de economie en de angst voor banen is uw vakantie naar Hawaï een dure aangelegenheid, die een zware wissel trekt op de huishoudfinanciën. Dit is niet gemakkelijk. Geef uw campagne een maand de tijd om zich te ontvouwen.

Leg eerst een beetje schoon zand aan het voeteneind van uw bed. Doe alsof u verbaasd bent. Geef hem de schuld omdat hij zijn voeten niet heeft afgeveegd en vergeet het dan. Een paar dagen later serveert u ham als avondeten, gegarneerd met een dikke ananasring. Steek een kaars aan met de geur van jasmijn of punono, een Hawaïaanse bloem. U creëert een reeks hints die op een visceraal niveau werken. Deze hints beïnvloeden zijn tast-, smaak- en reukzin en omzeilen in wezen zijn hersenen.

Over de maand, uw geplande hints genereren positieve modifiers en pleziertjes. Draag een sarong en weinig anders in huis. Voeg een foto van Hawaï toe aan uw sociale netwerkpagina. Zet een fles kokoswater in de koelkast. Maak een ukelele-mix of speel wat Jack Johnson. Fluister tijdens het vrijen uw verlangen naar warme zon tegen uw huid.

Houd hem eraan dat dit de beste jaren van uw leven zijn. Psychologisch gezien bent u zijn gevoeligheid aan het omkaderen, zodat hij op het lumineuze idee komt om te zeggen: "Weet je, we zouden naar Hawaï moeten gaan. Dat verdienen we nu." En dan antwoord jij: "O, schat, je bent een genie. Ik zal inpakken!"

En als het allemaal niet lukt, kun je altijd nog op een geschikt moment zeggen dat het leven de laatste tijd een beetje te routineus aanvoelt en dat een reisje naar Hawaï toch fantastisch zou zijn? Of je kunt gewoon zonder hem gaan. Een meidenreisje is altijd een leuk idee. Als je weg bent, begrijpt hij het misschien eindelijk, zij het te laat!

Gerelateerde artikelen