Informatie nodig of uw partner of relatie?

Het waarderen van de liefde die je hebt

Het leven verloopt meestal in cycli of perioden van tijd. De periode dat je single bent, kan frustrerend, deprimerend en kwellend zijn. Of, een onderbreking van het partnerschap kan een tijd van grote vreugde en ontdekking zijn. Het is aan jou.

Eenzaamheid is lastig, net als een slang. Het wikkelt zich om je heen en knijpt er hard in. Het maakt de wereld leeg en wreed; mensen kunnen er lelijk uitzien.

Maar hoe hard het ook regent, het houdt uiteindelijk altijd op. Ook dit zal voorbijgaan. Je kunt altijd op Kans rekenen. Als je vandaag single bent, zul je in de toekomst een liefdevolle relatie hebben.

We lijken te veranderen in cycli of herhalingen, zoals de draaiing van de maan of het verloop van de dag. Je leven is een aaneenschakeling van kleine tijdperken of tijdperken. Deze tijdperken krijgen meestal een titel. De zomer dat we elkaar ontmoetten. Twee jaar echtscheiding. Vier jaar school. Negen maanden zwangerschap.

Gras groeit, neemt zijn tijd. Het heeft zijn eigen tempo. Je bent nu nog single, maar mettertijd zul je liefde vinden. Hoe zou je die tijd willen gebruiken? Zul je smachten naar het onvermijdelijke of genieten van het moment?

We leven in een wilde tijd van chaos, op economisch, sociaal en politiek gebied. Alles lijkt zo snel te gaan. Het zou fijn zijn om op dit moment een partner te hebben, maar u hoeft niet te flippen.

Een van de gemakkelijkste manieren om de wereld te overleven is u te richten op wat u hebt. Door je te richten op de hier en nu; het goede en ware, bevestig je in het heden. Een signaal zal naar buiten uitstralen naar degene die ook op jou wacht. Door de dingen te waarderen waarvan je houdt, word je een baken van aantrekkingskracht.

Bent u dankbaar voor vrienden? Heb je een hechte band met iemand in je familie? Is er een buur die naar je omkijkt? Misschien heb je wel een hond, kat of leguaan waar je dol op bent. Wat vind je zo leuk aan dat kleine spruitje? Definieer uw gevoelens. Benoem ze allemaal en voeg ze toe aan uw dagboek. Zet ze op de voorgrond van je geest. Maak een verklaring van de goede gevoelens en je zult een slecht humeur weer in evenwicht brengen. Je bent nu misschien single, maar er is veel liefde in je leven. Ja, dat is zo! Wat is er om van te houden in je leven? Is er misschien iets aan je baan dat je opvrolijkt? Kijk naar inspirerende kunst en mode. Wat betekent de natuur voor u? Zoek iets moois, een boom of een gebouw, en vertel er iemand over. Welk eten wil je nu proeven? Beschrijf alle mooie aspecten van je religie of geloof. Waarom hou je van je favoriete tv-programma? Wat is je favoriete boek en waarom?

Deze focus creëert energie. Het roept aantrekkingskracht op. Deze waarderingen worden uw eigen reclamebord op de snelweg naar liefde.

Het kan zijn dat u een speciale plaats moet vinden om u met deze gevoelens van waardering te verbinden. De hersenen mogen niet zoemen. Neem een Neem een bubbelbad of een glas met iets lekkers om te ontspannen. Verwen jezelf een beetje.

Hier zijn vier eenvoudige handelingen die ons helpen de liefdes die we in ons leven hebben, te waarderen. Deze inspanningen helpen ons om onze focus te verleggen.

1. Doe alsof het lente is en begin met schoonmaken

   Wanneer je gaat afstoffen, kom je in aanraking met je liefste memorobilia. Een sneeuwbol die je herinnert aan een fijne vakantie of een zilveren fotolijstje met de beeltenis van een geliefde. Het is zo makkelijk om deze dingen te missen in je drukke dagelijkse routine. Als we schoonmaken, moeten we elk voorwerp afzonderlijk afstoffen. Schoonmaken vereist dat je je lichaam beweegt. En, o ja, je huis is schoon als je klaar bent. Bonus!

2. Ga op vakantie

   Pak je koffers en ga voor twee weken naar Hawaï. Of maak een boterham en ga een uurtje picknicken op een mooie plek. Hoe dan ook, het is een vakantie, een actie die de waardering doet toenemen.

3. Creëer je eigen ceremonie van waardering

   Brand salie. Steek kaarsen aan. Jij bent de goeroe. Ontwerp een ritueel. Voer het dan uit. Stop en adem de wierook in. Laat de sensaties van je eigen dankbaarheid je raken.

4. Geef het door

  Denk aan iets aardigs. Dat kan een opmerking zijn of een actie. Deel het dan met iemand anders.Het single leven kan soms klote zijn. Maar dat hoeft niet. Je kleurrijke klachten zijn misschien goed voor een beetje vermaak, maar negativiteit kweekt meer van hetzelfde. Wees gewoon dankbaar voor deze tijd. Je leven gaat nog steeds vooruit, single of niet. Maak het leuk. U bent nu vrij om echt te stoppen en te luisteren. Waardeer de vele liefdes die momenteel in je leven zijn. Er zijn er veel. Het enige wat je hoeft te doen is je ogen opnieuw openen!

Gerelateerde artikelen