Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Hoe ja/nee vragen te beantwoorden met de tarot

Ik herinner me mijn allereerste Tarot lezing. Ik was ongeveer twaalf jaar oud, en het was op een Renaissance markt. Mijn vriend en ik gingen nerveus naar de Tarot stand. Ik ging zitten voor een heel gewoon uitziende vrouw (verrassing - wij Tarot lezers zien eruit als iedereen!) en stelde mijn vraag: "Zal Paul me ten dans vragen?" De lezeres keek me aan en zei: "Je kunt de Tarot geen ja/nee vragen stellen." Ik was zo verbijsterd dat ik niet eens een andere vraag kon bedenken, en mijn vriend en ik gingen weg in een pre-tiener bui. Was dat niet waar waarzeggerij voor was? Om je de antwoorden te geven die je wilde?

Wie had kunnen denken dat ik later Tarot zou gaan lezen? In mijn eerste jaren van kaartlezen beantwoordde ik ook geen ja/nee-vragen. Maar toen begon ik deze regel te heroverwegen. Als je programmeer dan een pendel, waarom dan geen "programma" voor ja of nee met de kaarten? De oplossing die ik ontdekte was zo eenvoudig dat ik moest lachen. En nu doe ik met plezier ja/nee-spreads voor mijn klanten en mezelf - met enkele richtlijnen.

Hoe stel je de vraag

Het lijkt misschien vanzelfsprekend: ja of nee, toch? Maar ik heb gemerkt dat je heel wat duidelijkheid nodig hebt over wat je vraagt. En, zoals altijd, de kaarten gaan je niets vertellen over de vrije wils keuzes van een ander persoon. Dus, "Zal Paul me mee uit vragen naar het bal" is nog steeds uit, maar, "Moet ik met Paul naar het bal als hij me vraagt" is oké.

Tarotkaarten zijn niet bedoeld om je de exacte ontvouwing van je toekomst te vertellen. Dat is niet mogelijk; je hebt vrije wil, en de toekomst is geen vaststaand plan. Dus, dat gezegd hebbende, wat zijn de soorten ja/nee vragen die de Tarot kan beantwoorden:

- Zal ik naar Bermuda of Hawaï gaan?

- Zal ik de baan aannemen?

- Zal ik hem/haar bellen?

- Zal ik deze cursus volgen?

U krijgt het idee. Vragen die betrekking hebben op eenvoudige keuzes over uw leven zijn geschikt om te stellen. U moet duidelijk zijn. Als u vraagt: "Zijn er mannen?" terwijl u bedoelt: "Zijn er mannen die op dit moment romantisch geïnteresseerd zijn in mij?" zult u heel andere antwoorden krijgen.

manieren om de vraag te stellen

Omdat we het hebben over het programmeren van uw kaarten voor ja/nee lezingen, zijn er een paar manieren om dit soort vragen te benaderen.

De eenvoudigste manier is om je kaartspel zo te schudden dat er ongeveer evenveel omgekeerde als rechterkant omhoog kaarten zijn. Stel de vraag, en trek een oneven aantal kaarten. Je kunt trek één, drie (mijn favoriet), of meer, afhankelijk van wat je nog meer wilt bereiken in de spreiding. Bijvoorbeeld, als je echt alleen maar een snel ja of nee wilt, trek dan één kaart. Als het omgekeerd is, is het antwoord nee, en als het rechtop is, ja. Of, als je een keuze moet maken tussen opties, zoals Bermuda of Hawaï, kies dan één kaart voor elke optie.

Als je naast het ja/nee antwoord ook een inzicht over de kwestie wilt toevoegen, trek dan drie kaarten. Stel je intentie in voor de spreiding; je vraagt: "Moet ik _______?" samen met het lezen van de geest, het lichaam en de spirituele energie over de kwestie. Ik gebruik deze techniek vaak, en het is een geweldige 5-15 minuten durende leidraad als ik gewoon niet kan beslissen over iets.

Ik was nieuwsgierig of ik mijn beginnende Tarotklas wel of niet opnieuw zou moeten aanbieden. Ik wilde ook weten welke aanwijzingen de kaarten mij gaven over mijn onbewuste verlangens op mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Dus ik deed een drie kaarten ja/nee spreiding.

Ik trok de Kluizenaar omgekeerd, de Vier van bekers, en de Vier van zwaarden omgekeerd. Ik lees omgekeerde kaarten als nee en rechtop als ja. Ik kreeg een nee als antwoord omdat twee van de drie kaarten omgedraaid, en toen keek ik naar de volgende betekenislaag. De omgedraaide Kluizenaar gaf aan dat ik mijn huidige pad van zelfonderzoek en leren zou verlaten als ik weer les zou gaan geven. Mentaal zag ik dat ik daar nog niet aan toe was. In termen van emoties, is de Vier van Bekers een beetje neutraal. Het kan een stabiele, plezierige toestand betekenen, maar er zit ook altijd een zweem van verveling in. Dus, de klas aanbieden zou niet moeilijk zijn, maar ook niet opwindend. De omgekeerde Vier van Zwaarden liet zien dat als ik ervoor zou kiezen om les te geven, ik geestelijk weer in een actievere fase zou komen, en wat ik eigenlijk wilde was mijn pauze in het lesgeven voortzetten.

Een andere manier om je kaarten te programmeren is door te bepalen dat ja de Grote Arcana is en nee de Kleine (hoewel je niet moet vergeten dat er meer Kleine dan Grote kaarten zijn). Of dat ja Bekers of staven is en nee Zwaarden of Schijven - in dit geval werkt u alleen met de Kleine Arcana. Je ziet dat het echt aan jou is om te kiezen hoe ja en nee opduiken, en dan erop te vertrouwen dat de kaarten vallen zoals ze moeten vallen.

Practice reading for different types of yes/no questions. Je komt er vanzelf achter welk systeem je het beste bevalt, dus houd je daaraan als je voor andere mensen leest. En onthoud, hoewel het verleidelijk is om kaarten te trekken voor Welke acties andere mensen zullen ondernemen, kun je niet precies voorspellen voor andermans toekomstige keuzes.

Wacht je aan een belangrijke beslissing? Heeft u begeleiding nodig bij een levenskeuze? Adviseurs op Keen zijn beschikbaar om u te helpen de beste koers te bepalen. actie.