Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De viervoudige visie tarot spreiding: bekijk je vraag door meerdere lenzen en zie wat er in beeld komt

Wanneer u een vraag stelt die verstrekkende gevolgen heeft, is de Viervoudige Visie spreiding bijzonder effectief, omdat het een analyse biedt vanuit verschillende perspectieven. Of u nu een vraag hebt over een persoon (Krijgt de vrouw die ik heb ingehuurd om mijn trouwjurk te ontwerpen echt mijn visie? ), of er is een doel dat u zelf hoopt te bereiken (Wordt de roman die ik net heb voltooid ooit gepubliceerd? ), of u vraagt zich af of een object waar u uw zinnen op hebt gezet zich in uw leven zal manifesteren (zal de verkoper ons bod op 'ons perfecte huis' accepteren? ), door u te voorzien van informatie uit verschillende bronnen, stelt deze spreiding u niet alleen in staat om een dieper inzicht te krijgen in de huidige status van uw vraag, maar ook om te begrijpen hoe de kwestie zich waarschijnlijk in de loop van de tijd zal ontvouwen.

Een minder gewoon leven voor Audrey

Audrey woonde haar hele leven al in hetzelfde kleine stadje in Georgia. Ze kende iedereen, en iedereen kende haar... of tenminste, dat dachten ze. Op school was Audrey een iets bovengemiddelde leerlinge, die zich eerder aanpaste dan opviel. Niemand had hoge verwachtingen van haar, ook zijzelf niet.

Nadat ze was afgestudeerd, raakte Audrey een beetje in de war. College was geen prioriteit voor haar, en aangezien haar ouders het moeilijk zouden hebben om een opleiding te betalen die zij niet zo geïnteresseerd was in een vervolgopleiding, zag ze ervan af en nam in plaats daarvan een baan als serveerster in een plaatselijk restaurant.

Toen ze daar eenmaal een paar maanden werkte, besefte Audrey dat ze een passie had ontwikkeld: niet voor serveren, maar voor koken. Elke keer als ze een nieuw gerecht proefde of de dagspecialiteit probeerde, begon ze manieren te bedenken om de smaak te verbeteren of een progressieve draai aan de smaak te geven. Vaak haalde ze op weg naar huis de ingrediënten en keek wat ze kon verzinnen.

Toen de weken verstreken, begon Audrey erover na te denken om een culinaire opleiding te volgen en chef-kok te worden. Hoe meer ze erover nadacht, hoe meer het vooruitzicht haar aansprak, maar ze moest wel alles achterlaten waarmee ze was opgegroeid: haar huis, haar familie, haar vrienden. Hoewel ze ernaar verlangde om zich te bevrijden, was ze bang om de eerste stap te zetten - en wat als ze zou ontdekken dat ze helemaal niet op de culinaire school zou kunnen worden toegelaten?

De lezing

De viervoudige visiespread werkt als een boek, waarbij elke laag de vorige informeert, totdat uiteindelijk een hele driedimensionale scène in beeld wordt gebracht.

De kaart uiterst rechts vertegenwoordigt de centrale kwestie die aan de orde is. De Zes van Zwaarden sprak zowel over de verandering die Audrey zocht als over de huiver die ze voelde om het onbekende tegemoet te gaan. Om verder te gaan, kon ze alleen met De volgende kaart links laat de fysieke manifestatie van de vraag zien op het meest basale niveau. Hier trok Audrey de Acht van Zwaarden. Het was duidelijk dat Audrey's angst om te falen of de verkeerde keuze te maken haar verblindde voor het pad naar echte kansen. Om verder te kunnen gaan, moest ze zich openstellen voor nieuwe waarnemingen, in plaats van terug te vallen op achterhaalde verwachtingen - net zoals iemand die zijn gezichtsvermogen verliest, moet leren zijn andere zintuigen te versterken om hem in de juiste richting te leiden.

De middelste kaart symboliseert het denkproces rond de kwestie. De opgehangen man suggereert dat in plaats van te vechten tegen de machtigen die er zijn, de meest heilzame handelwijze zou kunnen zijn om jezelf in de handen van het universum te leggen en te zien wat de toekomst voor jou in petto heeft. Het is geen kaart die suggereert dat je passief moet accepteren wat het lot je brengt, maar alleen dat je angst loslaat en jezelf openstelt om verandering in je leven toe te laten.

De kaart tweede van links bekijkt de situatie door de lens van emotie, zoals geïnformeerd door drie eerdere kaarten in de lezing. Het trekken van de Zes van Bekers duidt op een wedergeboorte van hoop en dromen uit de kindertijd. Het is een kosmische "doe het over" kaart die zegt dat het niet te laat is om je reis te beginnen, of als je op het verkeerde been bent gezet, om opnieuw te beginnen.

De laatste kaart vertegenwoordigt de Viervoudige visie en voegt een spirituele filter toe aan de laatste taferelen. De Koningin van Pentakels suggereert dat door zich open te stellen voor het universum, te leren vertrouwen op haar interne kompas, en keuzes te maken in plaats van bang te zijn voor de toekomst, het volgen van haar passie Audrey uiteindelijk zal leiden naar een plek van diepe persoonlijke voldoening, evenals emotionele en financiële stabiliteit.

Gewapend met de inzichten uit de lezing besloot Audrey zich aan te melden voor een culinaire opleiding en te zien wat er vanaf dat moment zou gebeuren. Met een gepassioneerd toelatingsexamen veroverde ze een plaats in de studentenpopulatie van het volgende semester. Ze blijft werken als serveerster, spaart voor haar studie en kijkt uit naar de dag dat ze zelf de dagspecialiteiten op het menu zal zetten.

Hongerig om te leren wat het lot voor jouw toekomst in petto heeft? Met de expertise van een KEEN tarot-adviseur zult u zeker voldoen aan uw cravings.