Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De alpha mannetjes van tarot in het echte leven

Kent u een alfamannetje, een man met een sterke aanwezigheid en een natuurlijke uitstraling? Jong of oud, deze natuurkrachten kunnen de loop van je liefdesleven of carrière bijna in één nacht veranderen. Ze kunnen uw wereld in een staartspin gooien, moeiteloos. Gelukkig heeft de Tarot veel inzicht in het temperament, de motivatie, en zelfs de romantische smaak van zo'n kerel. Laat de vier Koningskaarten binnen, elk de vorst van zijn eigen Kleine Arcana kleur. Hun aura van macht is hetzelfde, maar hun persoonlijkheden zijn radicaal verschillend. Je weet wanneer je met een Koning te maken hebt, maar de vraag is, welke?

De Koning der Wijzen: Hij begon met niets, maar door pure wilskracht en intellect is de Koning der Wijzen opgeklommen tot een positie van aanzienlijke invloed. Het is echter niet geld of macht dat hem dwingt, maar een aangeboren verlangen om de mensheid te verbeteren. Deze Koning kan je leven binnenkomen als een briljant maar nederig professor-type (hij zal degene zijn die elk weekend fruitvliegjes telt in het lab). Hij kan ook een stadsplanner zijn met grote dromen voor een duurzame toekomst, of een begaafd kunstenaar die zijn gave gebruikt om gerechtigheid te bevorderen - een journalist die corruptie aan het licht brengt of een filmmaker die stemmen geeft aan de gemarginaliseerden. Welk beroep deze Koning ook kiest, zijn motieven zijn zuiver, en ook een beetje onpersoonlijk. In een mentorschapspositie is de Koning van Tovertanden niet zo bezig met praktische details. Hij is een baas die zijn handen uit de mouwen steekt en je laat aanmodderen in de dagelijkse gang van zaken, terwijl hij zich verwondert over de toekomst van zelfrijdende auto's. Sta gewoon Ga terug en observeer de meester aan het werk, want zelfs hij kan je niet vertellen hoe hij het allemaal doet. Als je een romantische relatie hebt met de Koning van Wijzen, maak dan echter nooit de fout om zijn levenspassie in de weg te staan. Als je een manier kunt vinden om deel uit te maken van zijn missie, zoveel te beter. Of je kunt hem aanvullen: zijn tegenhanger, de Koningin van Wijzen, is een self-made expert in haar eigen arena, niet minder gedreven of bekwaam dan haar Koning.

De koning van zwaarden: Robert Downey Jr.'s Iron Man, Steve Jobs, en zelfs Donald Trump zijn moderne koningen van zwaarden. Ze zijn eenkennig, actiegericht, charismatisch en soms bombastisch. Het zijn polariserende personages die je niet wilt tegenkomen. Deze Koning houdt van leiding geven omdat er voor hem geen betere hoogte is dan macht. Meer dan de keizer van een andere kleur heeft de Koning van Zwaarden het potentieel om te vervallen in meedogenloze onderdrukking. Als hij een sterk moreel kompas heeft, is er niets dat hem ervan weerhoudt om doortastende actie te ondernemen om de hulpelozen te verdedigen, maar voor een Koning van Zwaarden op een zelfzuchtige rooftocht is geen enkele tactiek te buitensporig. Zelfs moreel neutrale doelen, zoals het leiden van een tech-startup, kunnen zijn maniakale kant ontketenen. Als deze Koning je baas, leraar of vader is, verwacht dan dat hij een strak en soms onorthodox schip bestuurt. Degenen die tegen zijn heerschappij zijn zullen hem een dictator noemen, terwijl degenen die hem eerlijk vinden zullen zeggen dat hij moedig en innovatief is. De beste liefdespartners voor de Koning van Zwaarden zijn geen eerbiedige deurmatten, maar verzachtende vrouwelijke invloeden. Deze ideale partners zijn uiterst geduldig (dat moet ze wel zijn, om zijn duistere perioden van obsessie te verdragen) en wijs genoeg om de Koning uit te schelden als hij koppig is.

De Koning van Bekers: Het is zeldzaam om een Koning van Bekers te vinden die jonger is dan veertig jaar. Hij is een verzorger in hart en nieren, en voor veel mannen in westerse culturen die worden opgevoed te midden van tegenstrijdige boodschappen over hun mannelijkheid, kost het jaren van oefening om een rol te omarmen die het traditioneel mannelijke ideaal van autoriteit combineert met het vrouwelijke ideaal van mededogen en liefde. Wanneer u echter een Koning van Bekers ontmoet, zult u dat onmiddellijk weten aan de warmte die hij uitstraalt. Dit is een man die de kunsten en wetenschappen waardeert en misschien een expert is op een bepaald gebied, maar zijn grootste vreugde is anderen opvoeden. Hij is een professor die ten koste van zijn eigen onderzoek urenlang met zijn studenten doorbrengt, of een baas die meer geeft om de persoonlijke doelen en het emotionele welzijn van zijn werknemer dan om de jaaromzet. Als hij kinderen heeft, beschouwt hij het vaderschap als zijn voornaamste bezigheid, ongeacht wat hij van 9 tot 5 doet. Als de Koning van Bekers je eigen ouder vertegenwoordigt, vertrouw er dan op dat hij je zonder voorbehoud zal accepteren, ongeacht wat je bang bent geweest om over jezelf te onthullen. Als je verliefd wordt op een Koning van Bekers (wie kan het je kwalijk nemen?), onthoud dan dat hij geen doetje is omdat hij vrijgevig is. Je moet hem ook niet idealiseren: net als iedereen is ook deze hartelijke Koning vatbaar voor mislukte relaties en scheidingen.

De Koning van Pentakels: Hij heeft veel geld op zijn 401K staan, maar hij rijdt nog steeds in een praktische auto met uitstekende veiligheidsscores. Bij de Koning van Pentakels draait alles om veiligheid, sparen en plannen, en op de een of andere manier laat hij al die berekeningen er ronduit sexy uitzien. Ondanks al dat geld is hij eigenlijk een heel nuchtere man, en zijn manier om te laten zien dat hij om mensen geeft, is hen de financiële middelen te geven om zich veilig te voelen en hun dromen te verwezenlijken. Als je een startup runt, is dit de investeerder die veel te bieden heeft, vooropgesteld dat je het potentieel van je businessmodel kunt bewijzen (hij is niet dom, dus je presentatie kan maar beter scherp zijn). Hij is een mecenas van de kunsten, die nooit aarzelt om met zijn geld de plaatselijke beeldhouwers of de symfonie in de stad te steunen. Als u probeert deze grootmoedige koning over te halen uw project te steunen, laat hem dan een solide idee met hart zien. Buzzwords vliegen hem niet om de oren, maar integriteit en visie wel. Als u romantisch geïnteresseerd bent in de Koning van Pentakels, maak dan duidelijk dat u niet alleen geïnteresseerd bent in het geld. Toon interesse in zijn leven, niet in zijn levensstijl. Een ideale partner voor deze aardse ziel is luchtig en lichtvoetig, maar niet opzichtig of frivool. Hij heeft gewoon iemand nodig die hem helpt herinneren dat het beste deel van geld hebben is genieten van het goede leven.

Wat voor Koning je ook tegenkomt, verwacht dat je leven een beetje door elkaar wordt geschud. De Koningen van de Tarot zijn leiders, de bewegers en vernieuwers die de wereld vormgeven met hun wijsheid en wilskracht. Onthoud echter dat zelfs als u zijn koninklijke status niet deelt, u niet onbelangrijk bent in deze interactie. Tarot lezers weten dat geen enkele kaart een eiland is, en hun betekenis wordt gevormd door de omliggende kaarten in een spreiding. Je hoeft je dus niet altijd af te vragen wat een Koning van je wil - waarom vraag je jezelf niet af hoe hij jouw leven en doelen kan dienen? Je zou nog verbaasd kunnen staan over wat hij te bieden heeft.

Heb je te maken met een alfamannetje in de liefde, het leven of op het werk? Een helderziende adviseur van KEEN kan u helpen te begrijpen wat hij wil en hoe u uw relatie.