Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

De 4 tarot koninginnen: ontmoet de matriarchen van de kleine arcana

De meest ervaren Tarot lezers verbinden op meesterlijke wijze de weelderige symboliek van het kaartspel met tastbare aspecten van het leven van de querent. Het lijkt er dus op dat de hofkaarten bijna gratis pasjes zijn, omdat ze meestal mensen aanduiden die bij een situatie betrokken zijn. Maar er komt zoveel meer kijken bij het lezen van deze kaarten dan het identificeren van hun levende, ademende tegenhangers - elke combinatie van kleur en koninklijke titel komt overeen met een unieke psychologie die, wanneer deskundig onderzocht, de querent zal leiden naar een meer bevredigende relatie met die persoon. Eerder, hebben we van dichtbij en persoonlijk met de echte koningen van de Kleine Arcana. Nu zijn de dames aan de beurt: wie zijn eigenlijk de Koninginnen van het dek?

De Koningin van Bekers: Als de kleur die emoties beheerst, leeft de Koningin van Bekers op de wijsheid van haar hart. Ze is buitengewoon gevoelig en intuïtief en er gaat niets langs haar heen in een gesprek - zelfs niet de meest subtiele blos, knipoog of terugslag. Ze "snapt" mensen. Ze kan uw zielsverwant uit een rij kiezen, en ze is het soort persoon dat u als eerste belt als u een relatieprobleem hebt. Als deze Koningin zeker en zelfverzekerd is, is ze vaak een genezer, therapeut of een uitzonderlijk toegewijde ouderfiguur. Maar als ze geen solide basis heeft in acceptatie en mededogen, komt ze meer over als een tiran die zich laat leiden door uitersten door haar emotie. Ze is snel van streek als ze wordt beledigd of veroordeeld. Als familie-matriarchen kunnen deze Koninginnen behoeftig en moeilijk zijn, soms zelfs regelrechte manipulatie. Als je te maken hebt met een onzekere Koningin van Bekers, bedenk dan dat ze het meest hunkert naar genegenheid en liefde als je beslist hoe je verder gaat.

De Koningin der staven: staven zijn het pak van creativiteit, inspiratie en spiritualiteit, en de Koningin belichaamt deze attributen met een vleugje vrouwelijke energie. Deze Koningin is het gemakkelijkst te herkennen aan haar passie, die al dan niet ook haar voornaamste bezigheid kan zijn. Zoek naar een professor, kunstleraar, of bakkerijeigenaar, om maar een paar van haar verschijningsvormen te noemen. Haar energie voor creatieve bezigheden en ambachten is grenzeloos, maar meer materiële zaken vallen op de achtergrond. Dat is de reden waarom haar huis een magnetron uit de late jaren 80 kan hebben. Volledig toegewijd aan haar kunst of wetenschap, zal ze soms wilde dingen doen om haar volgende vlaag van inspiratie te vinden-alles van lange uren werken tot het duiken in het occulte. Als ze op haar best is, zal haar oneindige gedrevenheid nieuwe ideeën en esthetica synthetiseren die de wereld kunnen veranderen. De keerzijde is dat een totaal onevenwichtige Koningin van Wijzen het risico loopt verslonden te worden door haar obsessie en behoefte aan erkenning. Als je zakelijk met deze Koningin te maken hebt, zal het respecteren en prijzen van haar vak je veel punten opleveren. Als je het niet eens bent met haar levensdoel Verwacht niet dat de afspraak in een romantische situatie lang zal duren.

De Koningin van Zwaarden: Van nature is het kostuum van Zwaarden er een van actie, omwenteling en macht. De Koningin van Zwaarden bevindt zich vaak in een moeilijke positie wanneer haar natuurlijke ambitie en moed de maatschappelijke verwachtingen van vrouwelijkheid doorkruisen, maar ze zal radicale offers brengen om haar hoogtepunt in zaken te bereiken, net als in de liefde. Als je met deze Koningin werkt, is ze waarschijnlijk je meerdere (of staat ze op je hoofd om daar te komen). Wat voor leider ze is, hangt echter af van haar temperament. Als haar aangeboren scherpzinnigheid in evenwicht is met medeleven en empathie, is ze eerlijk, competent en de beste baas die u ooit zult hebben. Pas echter op voor een Queen wiens morele kompas naar het zuiden wijst - ze zal zonder een seconde te aarzelen onderbieden en bedriegen. Als je werkt met een echte Koningin van Zwaarden, verwacht dan dat het soepel zal verlopen, zolang je haar autoriteit respecteert. Als je echter denkt dat ze je respect niet verdient, zul je het tegen haar op moeten nemen: ze zal haar ambitie in de liefde of in zaken niet compromitteren.

De Koningin van Pentakels: Aards, pragmatisch en materieel zijn de belangrijkste attributen van het pak van Pentakels. De Koningin is een zachtere versie van haar echtgenoot, de Koning. Bijvoorbeeld: als de kleine Page naar huis gaat naar zijn ouders en om een nieuwe fiets vraagt, is de Koning zou kunnen weigeren, "Wat is er mis met je oude?" De koningin, aan de andere kant, zou voorstellen, "Laten we een klusjes schema maken. Als je die zes maanden volgt, verdien je genoeg voor een fiets." Ze is net zo praktisch als de koning, maar vaak minder streng. Ze is een geboren planner, ze heeft het studiefonds van haar kinderen in een spreadsheet staan, en haar manier om haar waardering voor familie en vrienden te tonen is met een zelfgekookte maaltijd, een gewild cadeau, of financiële steun. Op haar best is ze de ultieme kostwinner en verzorgster: gul, maar realistisch en assertief als het nodig is. Op haar slechtst is ze overwerkt en geobsedeerd door financiën. Als ze jouw ouder is, kan ze ronduit irritant zijn als ze jouw carrièrekeuzes probeert te micromanagen. Als je je herinnert dat haar eerste zorg jouw welzijn is, en als je bedenkt dat ze een voorliefde heeft voor plannen, kan dat je helpen om met haar kritiek om te gaan.

De Koninginnen van de Kleine Arcana verschillen in hun passies en levensdoelen, maar ze zijn verenigd in hun emotionele kracht. De eigenschappen die typisch worden geassocieerd met klassieke vrouwelijkheid - verzorgend, zachtheid en zorgzaamheid - beïnvloeden de rauwe, actiegerichte boodschappen van de Koningskaarten. Natuurlijk is het een algemene misvatting dat Koninginnen uitsluitend met vrouwen zouden corresponderen. Koninginnenkaarten zijn een gemoedstoestand, en hoewel ze typisch een rijpe (hetzij in jaren of wijsheid) vrouw in je leven voorstellen, zijn er ook omstandigheden waarin ze mannen voorstellen. Een ervaren lezer zal in staat zijn om deze indeling te onderscheiden. Wat je situatie ook is, een Koningin in je spreiding suggereert dat een relatie is de kern van je zoektocht. Als je de Koningin in je leven begrijpt, zul je harmonie, vreugde en succes vinden.

Heb je problemen met een Koningin in je leven? Adviseurs van KEEN.com kunnen je helpen je relaties op het gebied van werk, gezin en privé te heroverwegen en te verbeteren. romantiek.