Opzoek naar spirituele verlichting?

Leer het geheim van het vinden van vrede

Het geheim om vrede te vinden ligt binnenin. Dat is het enige geheim. Je kunt niet tegelijkertijd spanning en vrede hebben. Als je spanning in je leven hebt, moet je die verwijderen. Hier zijn vijf manieren om spanning te verwijderen en innerlijke vrede te vinden.

  • Een gemakkelijke manier om innerlijke vrede te vinden is door liefde te inhaleren en spanning uit te ademen. Doe dit vijf minuten lang, zo vaak als u wilt, meerdere keren per dag. Voel hoe de liefde zich door je hele lichaam verspreidt. Voel de vrede.
  • Vergeving is een andere sleutel. Als je jezelf niet kunt vergeven, zul je het moeilijk vinden om anderen te vergeven. Maak een lijst van alles wat iemand heeft gedaan wat je nog steeds dwars zit. Neem de lijst door en vergeef hem, neem de lijst dan nog eens door en vergeef jezelf omdat je boos werd om wat hij je had aangedaan. Er zijn twee nodig om in de knoop te raken. Als je in vrede was geweest op dat moment toen ze dat deden, zou het je lang niet zo veel hebben gestoord en misschien zelfs helemaal niet. Voel de vergeving, voel de vrede.
  • Stel je elke avond voor je gaat slapen voor hoe je dag is verlopen. Wat u vandaag dwarszat, brengt u naar boven op het scherm van uw geest. Zie hoe de situatie zich ontvouwt zoals ze zich voordoet, en zie vervolgens hoe u had gewild dat ze zich zou ontvouwen. Voel de vrede.
  • Terwijl je mediteert, zal dit je vrede brengen. "Het witte licht van goddelijke bescherming omringt je en sluit alle negatieve gedachten en ervaringen buiten. Alleen goedheid en zuiverheid kunnen door dit prachtige licht heen dringen. Ik stuur niets dan goedheid in de Universum. Ik voel me dankbaar en beschermd. Wees in vrede.
  • Na enkele minuten deze woorden gezegd te hebben, zul je je lichter en serener voelen. "Ik ben geliefd. Ik heb lief. Ik ben liefdevol. Ik hou van mezelf en van de hele schepping. Elke dag op elke manier word ik beter, beter en beter." Misschien wil je zelfs de laatste zin veranderen in "Elke dag op elke manier kom ik meer en meer in vrede." Ontspan in vrede.

Gerelateerde artikelen