Opzoek naar spirituele verlichting?

De kracht van opzettelijk spreken

Het universum manifesteert de realiteit die wij met onze woorden creëren. De woorden die we spreken en schrijven zijn stukjes energie die de kosmos ingaan en worden weerkaatst, versterkt en gematerialiseerd als realiteit. Je gedachten, uitgedrukt in daden en woorden, dienen vandaag als de basisbouwstenen voor de werkelijke ervaring van morgen. Dus, welke werkelijkheid zou u willen creëren?

Terwijl u op zoek bent naar een meer spiritueel en vervullend leven, zult u ontdekken dat de woorden die u spreekt u kunnen helpen de wereld om u heen te beheersen. Uw leven kan een groter doel hebben als uw woorden opzettelijk en zorgvuldig gekozen zijn. Gedachte wordt daad door taal. Wanneer we iets beschrijven, proberen we het te beperken en te bezitten met de definitie. De woorden die we gebruiken weerspiegelen een reëel beeld in het geestesoog van datgene wat we het liefst willen. Als deze woorden doelbewust worden gezegd, drukken ze een stempel op ons en op de mensen die ze horen.

Hier volgen de vier patronen van doelgerichte taalkunde die je in je spirituele praktijk kunt gebruiken. U kunt de werkelijkheid creëren die u wilt door op deze manier te spreken.

Absence of Negatives

De opgewonden zin "Dit ga je nooit geloven" is geen effectieve manier om positieve spirituele energie te creëren. Deze zin wijst geloof af, maar je zou juist geloof aan tafel moeten uitnodigen. Het maakt niet uit wat voor nieuws er gedeeld wordt, kleine negatieve zinnen en zinnen doorspekken de spraak van de meeste mensen. Spreken in volledig positieve bewoordingen is in het begin moeilijk. Met een beetje inspanning kunt u genieten van de verbazingwekkende kracht om de werkelijkheid te beheersen door alle negativiteit te vermijden bij de bron van

Wanneer u een vraag wordt gesteld en uw gebruikelijke antwoord "nee" of "ik denk het niet" zou zijn, is het net zo gemakkelijk om te antwoorden met een uitleg van wat u wilt. Als je wordt gevraagd of je uit eten wilt, kun je gewoon antwoorden: "Ik wil thuis blijven en koken" als je dat liever hebt. Het ontbreken van negativiteit in die zin creëert veel energie over wat er gaat gebeuren en creëert de rest van de avond.

Positieve Affirmaties

Positieve Affirmaties werken het beste als gespreksstarter in het dagelijks leven. Een positieve affirmatie zoals "Kansen zijn overal" kan worden uitgesproken als een feit wanneer je alleen in een kamer zit of aan het lunchen bent met vrienden. "Liefde is het belangrijkste ingrediënt" kan worden aangeboden als een geschenk aan de mensen om je heen. Door simpelweg deze affirmaties uit te spreken, creëer je volledig nieuwe realiteiten die de beste elementen van het bekende en ervaren universum benadrukken.

Mantra's

Mantra's werken ongeveer hetzelfde als Positieve Affirmaties, maar worden onophoudelijk herhaald. De kracht van de mantra is dat dezelfde zin, die steeds weer wordt herhaald, op cellulair niveau werkt om het universum te creëren dat je wilt. Als je mantra in een vreemde taal is, kun je het universum de kracht geven om een wereld te creëren die je verbale verbeelding te boven gaat.

Een goede mantra heeft een ritme in de manier waarop hij wordt uitgesproken. Een voorbeeld hiervan is "Om Mani Padme Hum", een Tibetaanse mantra die grofweg wordt vertaald als het vieren van mededogen. Dit is een mantra die dagelijks duizenden malen wordt gezongen in meditatiesessies over de hele wereld, in gespannen tijden en in aangename tijden. Het rolt bijna moeiteloos van de tong en stuurt energie het universum in om versterkt te worden in de creatie van een nieuw, compassievol bestaan.

Present Tense

Iedereen bestaat in het heden, maar we besteden de meeste tijd aan het bespreken van het verleden of de toekomst. Je taalgebruik beperken tot het heden is een krachtige manier om onmiddellijk de realiteit te creëren die je wenst. In plaats van te zeggen "Ik wou dat ik rijk geboren was" of "Ik wil op een dag rijk zijn", zeg in plaats daarvan "Ik ben rijk." Je bent misschien niet in staat om vijf dagen te gaan winkelen, maar je vertelt het universum onmiddellijk dat je een veelheid aan materiële zegeningen verwacht omdat dit de gewone routine voor je is.

Zekerheid

Wanneer je het universum informatie geeft die zeker is, wordt de beperkende en gerichte visie die je aanbiedt dichter teruggebracht naar jouw veeleisende normen. Wanneer je in dubbelzinnigheden spreekt over wat je wilt, kan het universum deze rommelige reeks van verlangens alleen maar weerspiegelen met halfslachtige ervaringen en dof succes. Wanneer je het universum een bepaalde blauwdruk geeft in specifieke woorden en hartstochtelijke beweringen over wat er moet komen, gaat het universum namens jou aan het werk.

Mary Todd vertelde haar vriendinnen in de jaren 1820: "De man met wie ik zal trouwen zal op een dag president van de Verenigde Staten worden. Het universum leverde een jonge huwelijkskandidaat met de naam Abraham. Zij werd mevrouw Lincoln en hij werd president. Wees duidelijk over wat je wilt en waarom je het wilt. Vraag er met zekerheid om. Het universum levert.

Gerelateerde artikelen