Opzoek naar spirituele verlichting?

De karmische lading van je naam

Niet veel mensen weten dat je naam de sleutel kan zijn tot je karma. Door een helderziende te raadplegen, kun je deze sleutel ontsluiten en jezelf leren kennen, je dromen en hoe je ze kunt verwezenlijken in elk aspect van je leven, van carrièredoelen tot het vinden van liefde.

Velen van ons hebben eigenlijk meer dan één naam. Je geboortenaam zoals die op je geboorteakte staat, laat zien wie je geacht werd te zijn toen je in dit leven kwam. Wij kiezen onze geboortenamen niet; ze worden voor ons gekozen. Het kunnen namen zijn met sterke familie-associaties, zoals namen die door onze voorouders zijn gekozen; namen die de ouders mooi en beschrijvend vinden; of namen die een speciale betekenis hebben voor degenen die ze geven. Aan je voornaam wordt de familienaam gekoppeld, een sterke verankeringskracht. Later stapelen we andere namen op, zoals gehuwde namen, beroepsnamen en bijnamen. Deze namen laten zien wie we worden, hetzij door onze eigen ogen, hetzij door de waarneming van anderen. Ze laten ook zien welk pad ons karma in dit leven aflegt en welke verwachtingen we van onszelf hebben.

Namen en getallen

Dit complexe patroon van namen en de diepere waarheid erachter kan worden ontrafeld door een paragnost met behulp van de techniek van de numerologie. Uw paragnost zal de letters van uw naam omzetten in getallen, waarbij A staat voor 1, B voor 2, en zo verder door de 26 letters van het alfabet. Vervolgens worden deze getallen bij elkaar opgeteld om een meervoudig getal te produceren, dat verder zal worden opgeteld om uiteindelijk één getal te produceren. Elk getal heeft een andere wat bijvoorbeeld betekent dat 1 wordt beschouwd als een leider, maar 2 het beste werkt in partnerschap. Uw getal geeft uw basale persoonlijkheidskenmerken en de intrinsieke kwaliteiten die u bij uw geboorte bezat.

Als uw naam tot het getal 11 of 22 herleidt, zal deze niet verder worden herleid. Dit zijn meestergetallen, hogere trillingen van de getallen 2 en 4, en uw paragnost zal u de speciale karmische lading uitleggen die in deze getallen besloten ligt. Het getal 11 wijst op een ziel die hier is voor humanitaire doeleinden, terwijl 22 wijst op een visionaire ziel met een hogere roeping. Het hebben van deze getallen geeft je een speciale bestemming, vooral als ze worden herhaald in de nummers van je verjaardag, zoals als je geboren bent op de 11e of 22e van een maand of geboren bent in november.

Hoewel het geboortenaamnummer zoveel inzicht kan bieden, kan het ook verhelderend zijn om je paragnost te vragen je andere namen te herleiden. Als u niet uw geboortenaam gebruikt maar een verkorte versie of een koosnaam bij uw achternaam, kan hij/zij dit herleiden tot een getal dat verklaart waarom u deze naam hebt. Het kan meer in overeenstemming zijn met uw ontwikkelde persoonlijkheid of een andere aanwijzing zijn voor de manier waarop u met uw karma omgaat. Bijvoorbeeld, uw geboortenaam kan herleiden tot 1, maar de bijnaam die u verkiest te gebruiken kan herleiden tot 2, wat uiteindelijk aantoont dat u uw leiderschapskwaliteiten in evenwicht moet brengen met het vermogen om met anderen samen te werken. Uw paragnost zal u uitleggen wat deze verschillen zijn en wat ze voor u betekenen.

Het veranderen van uw naam

Uw redenen om een nieuwe naam te kiezen en de naam die u kiest kunnen zeer complex zijn. Wat u zich misschien niet realiseert is dat de naam die u kiest voor uzelf biedt aanwijzingen voor de manier waarop u uzelf ziet, uw persoonlijke doelen en wat u als uw karma beschouwt. Als u een geheel andere naam kiest (of zelfs een iets andere spelling) dan uw geboortenaam, laat uw paragnost die dan voor u herleiden en analyseren. Misschien hebt u besloten om de meisjesnaam van uw moeder te gebruiken. Laat hem of haar de volledige geboortenaam van je moeder reduceren en de jouwe met haar meisjesnaam om erachter te komen of dit een verstandige zet is, of dat je gewoon haar karma op jezelf neemt.

Een meer voorkomende situatie van naamsverandering is de aloude traditie van vrouwen die ervoor kiezen hun naam te veranderen wanneer ze trouwen. Of je er nu voor kiest om gewoon de achternaam van je echtgenoot te erven of een samenvoeging met een koppelteken met de jouwe te maken, dit kan het naamnummer waarmee je bent geboren volledig veranderen en daarmee ook je kennis van jezelf. Een helderziende kan je helpen begrijpen wat het aannemen van de familienaam van je verloofde voor jou en je karma betekent en hoe het de dingen die je in deze nieuwe fase van je leven moet doen, zal versterken of belemmeren.

Andere facetten van je leven

Er zijn extra manieren waarop een helderziende je naam kan onderzoeken om een volledig beeld te geven van je karmische lading. Uw paragnost kan alleen de klinkers van uw naam herleiden, de cijfers herleiden om uw zielsdrangnummer te vinden, of alleen de medeklinkers om uw ongerealiseerde dromen bloot te leggen. Door met een paragnost te overleggen over de verschillende geheimen achter je naam, beschik je over krachtige hulpmiddelen om een rijk, creatief leven te leiden en het beste met je karma om te gaan.

Gerelateerde artikelen