Opzoek naar spirituele verlichting?

Verandert je aura na spiritueel ontwaken?

Spiritueel ontwaken brengt grote veranderingen teweeg en transformeert individuen tijdens hun reis naar innerlijke vrede. Terwijl dit gebeurt, veranderen persoonlijkheid en perspectief. Dit heeft natuurlijk invloed op de aura. Echter, alleen bepaalde mensen zullen dit opmerken. Het raadplegen van een helderziende kan leiden tot een diepere kennis van de spirituele wereld, inclusief de veranderingen die diep in jezelf plaatsvinden.

Wat is spiritueel ontwaken?

De ervaring van spiritueel ontwaken is voor iedereen anders. Degenen die ermee vertrouwd zijn, gebruiken vaak woorden als "verlichting" en "transcendentie" om het concept te beschrijven. Spiritueel ontwaken brengt een veranderde staat van perceptie teweeg. Een verlicht persoon kan het gevoel hebben dat de werkelijkheid zelf is veranderd, meer verheffend en minder chaotisch is geworden. Dat individu kan zich zelfs dichter bij goddelijke bronnen voelen. Oosterse religies hebben de heilige energie die nodig is voor dit proces "kundalini" genoemd, de kracht die het bewustzijn doet ontwaken. Veel mensen merken dat ze na hun eerste spirituele ontwaken over meer paranormale vermogens beschikken dan voorheen.

Spirituele ontwakeningen zijn in het begin nogal onaangenaam. De ervaring begint vaak met een tragedie, die het individu wakker schudt. Bijna-doodervaringen, het vinden van liefde en deze vervolgens verliezen, en psychedelische drugs zijn slechts enkele mogelijke katalysatoren. Fysieke en emotionele trauma's zijn beide waarschijnlijk om iemands bewustzijn van de realiteit te verhogen. Yoga, vasten en stress hebben in het verleden ook spirituele ontwakingen veroorzaakt. Het gebeurt het vaakst wanneer mensen tot hun persoonlijke grenzen worden gedreven. Hulpeloosheid zorgt ervoor dat ze de wereld in een ander licht gaan bekijken. Ze wenden zich tot een hogere macht, begrijpen de uitgestrektheid van het spirituele universum en worden verlicht.

Spiritueel ontwaken kan ervoor zorgen dat iemand zich overweldigd, gedesoriënteerd, weerloos, schuldig, depressief, angstig of bang voelt. Deze gevoelens zijn slechts tijdelijk. Verlichting kan ook positieve emoties opwekken; euforie, promiscuïteit, en buiten-lichamelijke ervaringen zijn niet ongewoon. Lichamelijke symptomen kunnen spasmen en trillen zijn. Dit zijn de effecten van kundalini-energie, die van de basis van de ruggengraat komt en zich door het hele lichaam beweegt en als een spirituele reiniger werkt. Emoties en trauma's uit het verleden verlaten het lichaam via wat de Hindoes pranische genezing noemen.

Het helderziende innerlijk

Tijdens een spiritueel ontwaken worden helderziende kracht en intuïtie veel sterker. Alle zintuigen worden ernstig aangetast. De persoon kan vreemde dromen krijgen, aura's waarnemen, stemmen horen en bepaalde geuren ruiken die niemand anders kan waarnemen. Dit is de tijd waarin paranormale talenten zich kunnen ontwikkelen of groeien. Gaven zoals voorkennis, telepathie en genezende krachten kunnen naar boven komen. Er is ook een sterkere creatieve energie te verwachten. Spiritueel kan het ontwaken slechts een paar maanden duren, of jaren na jaren. De timing hangt altijd af van het individu. Het is het wachten waard, hoe lang dat ook mag zijn. Na een spiritueel ontwaken is het gevoel van rust en diepe innerlijke vrede onvergelijkbaar.

Een verandering in aura

Aura's zijn elektromagnetische energievelden die elk levend wezen omgeven. Factoren die de kleur van een aura beïnvloeden zijn lichamelijke conditie, emoties, bewustzijnsniveau, gedachten en fysieke omgeving. Spiritueel ontwaken verandert iemands staat van zijn, waardoor de kleuren van iemands aura op natuurlijke wijze veranderen. De meeste mensen hebben twee dominante kleuren. Flitsen van andere tinten kunnen ver van het hoofd verschijnen. Deze vertegenwoordigen veranderende gedachten. Terwijl aura's met het blote oog kunnen worden gezien, althans door mensen met goed ontwikkelde paranormale gaven, kunnen andere mensen die van hen eenvoudigweg laten fotograferen. Aura's kunnen op film worden vastgelegd door middel van het Kirlian-fotografieproces.

Het ontwikkelen van paranormale vermogens

Psychische vermogens worden versterkt door spiritueel ontwaken. Men moet echter nog steeds oefenen in het zien van aura's, of deze nu van andere mensen zijn of van zichzelf. Alle paranormale vermogens moeten mettertijd worden ontwikkeld. Kijk elke dag vijf minuten lang in een spiegel en concentreer je in het begin alleen op het midden van je voorhoofd. Dit is waar je derde-oog chakra (helderziende oog) zich bevindt. De energie in dit gebied zou redelijk sterk. Als je eenmaal de kleur van je eigen aura kunt zien, ga dan verder en probeer de aura's van andere mensen te zien. Het is belangrijk om de betekenis te begrijpen van elke kleur die je leest.

  • Blauw Deze kleur aura duidt op evenwicht, ontspanning, overlevingsinstinct en energie. Een flits van kleur in een aura vertegenwoordigt gedachten. Blauwe flitsen wijzen op gedachten over ontspanning of overleving.

  • Bruin Een bruine aura ziet er troebel uit. Mensen met bruine aura's zijn van streek of bezorgd en meer bezig met materiële zaken dan met spiritualiteit. Dit is een van de weinige negatieve kleuren.

  • Groen Mensen met groene aura's zijn kalmerend, met natuurlijke genezende vermogens. De kracht van de groene aura geeft de kracht van de genezer aan. Deze personen zijn bedoeld om anderen te kalmeren.

  • Grijs De grijze aura lijkt meer op rook dan op gloeiende energie. Deze kleur duidt op duisternis in een persoon, slechte bedoelingen of depressie. Het is zeker een waarschuwingsteken.

  • Oranje Een oranje aura vertegenwoordigt een inspirerende soort kracht. Mensen met oranje aura's zijn geboren leiders, met een ongelooflijk vermogen om anderen te controleren. Ze hebben veel energie en vreugde.

  • Roze Hoewel het nooit de hoofdkleur van een aura is, is roze een zeldzame en prachtige kleur om uit te stralen. Ze vertegenwoordigt genegenheid, zuiverheid en evenwicht tussen de spirituele en materiële wereld.

  • Paars De paarse aura wijst op een sterk psychisch vermogen en mystiek. Als de kleur paars als een flits of wolk in de aura verschijnt, staat dat gewoon voor spirituele gedachten.

  • Rood Mensen met een rode aura zijn meestal nuchter, krachtig en gepassioneerd. Ze hebben een zeer sterke wilskracht. Flitsen van een troebele rode tint wijzen op diepe innerlijke woede.

  • Geel Gele aura's wijzen op optimisme en een gemoedelijke houding. Mensen die hun spirituele krachten echt hebben ontwikkeld, hebben een gele halo rond hun hoofd.

  • Wit Een witte aura duidt op ziekte, drugsgebruik of een spirituele bevrijding die snel zal komen. De aura wordt wit en wordt veel intenser tijdens de uren die voorafgaan aan de dood.

Een helderziende raadplegen

Aura's zijn een onthullend kenmerk. Ze tonen de persoonlijkheid, volledig vrij van aangeleerde gewoonten en uiterlijke schijn. Uw aura onthult wie u werkelijk bent. Door een helderziende te raadplegen, kunt u meer over uzelf ontdekken vanuit een spirituele visie. Wees er gewoon klaar voor dat iemand je ziet voor wie je werkelijk bent. Of u nu op zoek bent naar liefde, een carrièrebeslissing wilt nemen of gewoon op zoek bent naar uw ziel, een helderziende kan u helpen het juiste pad te vinden. Uw gevoelens en persoonlijkheidskenmerken kunnen u de weg wijzen; dat is waarom het ontdekken van uw aura zo'n belangrijke stap in de reis van het leven.

Gerelateerde artikelen