Opzoek naar spirituele verlichting?

Hoe zijn aura te lezen

Of je hebt een vaste relatie, of je begint net iemand te zien. In het eerste geval is hij zichzelf niet. In het geval van de laatste, wil je weten wat zijn authentieke zelf is. Leer met deze tips de aura van je man te lezen en vind de antwoorden.

Iedereen heeft een aura, de pulserende energie van je psyche. Gevorderde paragnosten kunnen de aura van sommige mensen zien. Van intens spirituele mensen is bekend dat ze zo'n intense aura van wit licht hadden dat iedereen het kon zien. De oude afbeeldingen van engelen en heiligen met halo's rond hun hoofd zijn illustraties van zichtbare aura's. De man in je leven hoeft geen engel of heilige te zijn opdat je zijn aura zou kunnen lezen. Je hoeft ook geen visuele fenomenen te zien om goed te worden in het lezen van zijn aura.

De aura van je man lezen is de subtielste patronen opmerken en begrijpen hoe ze zich ontwikkelen. Wat hij ook zegt, en ondanks sommige van zijn daden, straalt het meest terloopse gedrag de energie van de aura uit. Je hoeft de energie niet te zien; zodra je de patronen opmerkt, begin je zijn aura te lezen.

De kleding die je man draagt en de kleur van de kamers waarin jullie je bevinden, zullen de belangrijkste factor zijn bij het lezen van zijn aura. Probeer wit te dragen als u de aura van uw man probeert te lezen. Aangezien de kernkleur van ieders aura wit is en elke andere kleur die een geliefde draagt, kan een persoon beïnvloeden wiens aura in wisselwerking staat met de specifieke kleur van uw kleding.

Maak uw man helemaal niet attent op de kleur van kleding. Een aura lezen zonder hem te zien houdt in dat hij zich niet bewust is van de procedure. Hij zou kunnen opstaan en de kleur van zijn overhemd veranderen. Zoals u zult zien, kan dat het hele experiment verpesten.

Kijk hoe uw man reageert op kleurveranderingen als u zich tijdens een afspraakje verplaatst. Als u van een kamer met veel geel naar een kamer met veel rood gaat, kan dat opwinding of geprononceerde vreugde teweegbrengen, wat een indicatie is van zijn ware aura. De kleur van de kleding van je man kan zijn aura onthullen als hij gewoonlijk een passieve man is en plotseling geagiteerd en ongemakkelijk is, dan botst de kleur van zijn kleding met zijn aura. Als je dit weet, kun je bepalen wat de kleur van zijn aura is. Een man in een boze bui is in de buurt van kleuren die botsen met zijn aura. Met eenvoudige kennis van de kleurencirkel kun je snel de aura van je man afleiden zonder grootse paranormale krachten te hoeven ontwikkelen.

Als je eenmaal de aura van je man hebt bepaald, gebruik dan de onderstaande tabel om te begrijpen wat zijn aura betekent:

Gele aura

Agitatie wordt veroorzaakt door paars, plezier door oranje en groen voor een man met deze aurakleur. Een gele aura is een teken van geluk en succes. Dit is een man die op het juiste pad is en ervan te genieten. Hoe langer de aura van een man geel blijft, hoe steviger zijn basis van verwezenlijking en geluk is.

Rode aura

Mensen met een rode aura zijn geagiteerd door groen, maar ontspanning treedt op bij oranje en paars. Een rode aura is een tijdelijke aura van onrust. Als uw man in het leger zit of bij de wetshandhaving werkt of een andere baan met veel stress waarbij zijn leven op het spel staat, zult u met tussenpozen een rode aura aflezen tijdens de hoogte- en dieptepunten in zijn carrière.

Blauwe aura

Spanning voor mannen met een blauwe aura verschijnt rond oranje, terwijl ontspanning wordt bereikt rond paars en groen. Een blauwe aura is prominent aanwezig overal waar geleerd wordt. Een goede leraar zal de aura's van zijn of haar leerlingen daadwerkelijk in een blauwe aura veranderen. Als uw man een blauwe aura heeft, is hij op het pad van iets leren dat belangrijk voor hem is. Dit kan zich voordoen als hij van baan verandert of promotie heeft gekregen, en natuurlijk als hij aan het blokken is voor een grote test op school.

Zwarte aura

Zoals je zou verwachten bij mensen met een zwarte aura, ontstaat er spanning bij witte, lichtgrijze en serene, goed verlichte ruimtes; maar troost kun je vinden op oververzadigde, psychedelische en opzichtig overversierde plekken. Een zwarte aura is slecht nieuws. Waarom zou je man bij jou aandringen dat hij iemand is die hij niet is? Dat is van wie een zwart aura uitgaat: een leugenaar, een oplichter, en, nou ja, erger.

Groene aura

Put yuletide Behalve door kleurenschema's worden groene aura's het meest gespannen door rood. Dit is een zwakke aura die verschijnt wanneer een persoon geneest van emotionele of fysieke wonden. Als een groene aura lang aanhoudt, geniet de man in kwestie ervan een permanent slachtoffer te zijn of houdt hij ervan uitsluitend verzorgd te worden. Mannen die als kind in het ziekenhuis werden opgenomen, hebben met tussenpozen een groene aura wanneer herinneringen aan hun kindertijd terugkomen in hun geestesoog.

Oranje aura

Blauw creëert de meeste spanning voor mensen met oranje aura's. Misschien wel de meest zeldzame aura, maar hij is altijd tijdelijk. Neem je man mee naar Vegas als je vaststelt dat zijn aura oranje is. Deze aura landt op de juiste plaats op het juiste moment. Veel paragnosten kunnen vaak zien wie op het punt staat een prijs te winnen op awardshows voor beroemdheden door bij de genomineerden in het publiek te kijken of er uitbarstingen zijn van een oranje gloed.

Paarse aura

Mannen die paarse aura's uitstralen worden het meest gespannen door geel. De spreekwoordelijke uitgehongerde kunstenaar zal zijn aura met paars laten uitbarsten wanneer hij daadwerkelijk geïnspireerd is om dat meesterwerk te schilderen. Of hij nu een miljoen dollar verdient met deze creativiteit of niet, het volstaat te zeggen dat een paarse aura het aureool is dat regelmatig kunstgeschiedenis schrijft.

Regenboog aura

Bij deze aura wordt spanning gevolgd door troost, of omgekeerd als de situatie onveranderd is. Een regenboog aura is het teken van de adapter. Als u een regenboog aura vaststelt, heeft u een man met een groot aanpassingsvermogen, wat fantastisch is voor de lange termijn, vooral in moeilijke tijden. Het nadeel is dat deze mannen niet erg enthousiast zijn over een verbintenis, dus probeer je regenboog vast te pinnen voordat je te veel in de relatie investeert.

Gerelateerd artikel