Opzoek naar spirituele verlichting?

Spreek! deblokkeer die vijfde chakra

Een tinteling bij het slikken is misschien een koude-aankomst, maar vaak geeft de energie van het Keelchakra vage signalen af van dreigende spanning. Geblokkeerde energie in je Vijfde Chakra kan noodzakelijke communicatie tegenhouden.

De Keelchakra is het centrum van communicatie met het universum. Van een gesprek in de supermarkt tot het jawoord op het altaar, elk gesprek dat je ooit hebt voegt energie toe of onttrekt energie op dit punt in je lichaam.

Maar communicatie is een relatie. Er zijn twee partijen bij betrokken. Er komt net zoveel luisteren bij kijken als spreken. De Keelchakra regelt de oren. Oorpijn kan energie zijn van de keelchakra die erop aandringt dat je je mond open doet en luistert naar een reactie.

Wanneer je niet zegt wat je wilt of niet meer luistert naar je geliefde, raakt je keelchakra geblokkeerd. Dit kan zich niet manifesteren in de vorm van een fysieke irritatie. Je kunt een nachtmerrie hebben dat je gewurgd wordt. U zou plotseling een verlangen kunnen hebben om coltruien, sjaals en zelfs een ascot te dragen! Het bedekken van de voorkant van je nek is een manifestatie van je groeiende bezorgdheid over de geblokkeerde energie in je Keelchakra.

Om je mond open te doen en de energie van je Keelchakra vrij te maken, kun je overwegen om enkele of alle van de volgende oplossingen te omarmen.

Zingen

Hoe goed je ook in zingen bent, je kunt veel bereiken door alleen maar te zingen onder de douche op het volume waarvan je geniet met de passie die je muzieksmaak weerspiegelt. Het openen van de Keelchakra creëert een vertrouwensrelatie tussen wat u wilt zeggen en wat u daadwerkelijk zegt wanneer u communiceert.

Wanneer u uw favoriete liedjes zingt, begint u uw Keelchakra te ontspannen. Als u uw stem vol vertrouwen laat horen in de stomende hitte van de douche, oefent u uw vermogen om gehoord te worden. De energie van je Keelchakra in zijn eigen comfortzone brengen is een geweldige manier om geleidelijk de blokkade op deze krachtige chakra te verminderen.

Creëren

Wanneer je creëert, communiceer je. Een schilderij vertelt je iets. Een quilt die door een familielid is gemaakt en aan de volgende generatie wordt doorgegeven, is een manier waarop een familie in de loop der tijd haar waarden communiceert. Als je iets creëert door middel van poëzie, schilderen, haken of taartdecoratie, in welke vorm dan ook, communiceer je met een publiek.

Repeteren

Uitbeelden van wat je wilt zeggen, helpt je om het ook echt te zeggen. Confrontatie is een zeer moeilijke menselijke interactie. Leren voor jezelf op te komen en je mening te geven is vaak moeilijker dan slagen voor een wiskundeles voor gevorderden. Als je precies oefent wat je wilt zeggen, wordt de blokkade in je Keel Chakra langzaam afgebroken.

Bedenk dat voor resultaten op de lange termijn het het beste is om diep te luisteren naar de reactie die je uitlokt. Het is niet nodig om erop te reageren of verder te reageren. Debat is niet nodig. Precies zeggen wat je wilt zeggen en begrijpen dat je woorden zijn opgenomen is wat telt voor je Keel Chakra. Zelfs als wat je zegt wordt afgewezen en gekleineerd, zal het je Keel Chakra blijven versterken als je je ingestudeerde uitspraken blijft doen.

Het dragen van blauw

De kleur blauw wordt geassocieerd met de Keel Chakra. Je hoeft geen blauwe hoed of een volledig blauwe outfit te dragen om de Keelchakra sterk te houden. Een blauwe blouse is voldoende om een soepel en optimistisch communicatiepatroon te bevorderen. Een sterke Keelchakra helpt bij verleidingen en een avondje flirten in de clubs heeft veel meer succes als je iets blauws draagt.

Turkoois

Turkoois is een sterke edelsteen die je in staat stelt eerlijk en krachtig te spreken. Het dragen van deze steen houdt je Keel Chakra gedeblokkeerd en verhoogt je luistervaardigheid in vergaderingen en tijdens andere belangrijke communicatie rendezvous. Een ketting met turkoois past natuurlijk goed bij de nabijheid van je keel, maar ook ringen en broches geven je Keel Chakra veel energie.

Wanneer je eerlijk en nieuwsgierig communiceert, pulseert je Keel Chakra met positieve energie en charisma dat leidt tot diepe en gepassioneerde relaties met vrienden, collega's, familie en onvermijdelijk met je zielsverwant. De Keelchakra staat op je persoonlijke integriteit om te kunnen gedijen. Behandel het goed.

Gerelateerde artikelen