Opzoek naar spirituele verlichting?

Wat is je krachtchakra?

De oude kunst van het afstemmen van het lichaam op energiecentra staat bekend onder de naam chakra. Er zijn zeven chakra's in je energieveld die tegelijkertijd je fysieke en emotionele toestand weerspiegelen en regeren. Ze beginnen op basisniveau en gaan omhoog naar de ruimte boven je hoofd waar je geest zich bevindt.

Er is minder bekend over hoe chakra's corresponderen met astrologie, maar als je je dierenriemteken kent, heb je meer informatie om je te helpen begrijpen welke chakra als je belangrijkste krachtbron dient.

Deze informatie laat je weten welke van de zeven chakra's jouw krachtcentrum is. Lees hieronder en concentreer je op het versterken van je psyche, geest en lichaam via een van deze fysieke poorten.

Ram

Derde chakra: je zonnevlechtchakra De Ram en het derde chakra worden elk geregeerd door de planeet Mars. De zonnevlechtchakra bevindt zich boven je navel en is belangrijk om je intuïtieve ingevingen en andere zaken te sturen. Uw impulsen hebben de neiging juist te zijn in het nastreven van macht, juist om deze reden. Als je het in je buik voelt, ga er dan heen, het is van jou!

Stier

Vierde chakra: je hartchakra Venus is de heersende planeet van de Stier en het hart, het vierde chakra. Je vermogen om met een situatie mee te voelen kan net zo gemakkelijk tot financieel gewin leiden als tot een echt en blijvend vorming van vertedering en liefde. De liefde voor luxe van de Stier is gecentreerd in het hartchakra, met Venus, de heerseres van de schoonheid, als gids.

Tweelingen

Vijfde chakra: je keelchakra De Tweeling wordt geregeerd door de planeet Mercurius. Dit is de planeet die de keelchakra kracht geeft. Je hebt de kans om het vertrouwen van anderen te winnen door je ideeën uit te leggen, en tegelijkertijd kun je grote invloed op een groot aantal mensen krijgen door het woord uit te dragen. Je kracht komt voort uit het gevoel van lucht die langs het punt in je keel gaat dat slikt.

kreeft

Zesde Chakra: Je Derde Oog Chakra Dit is het psychische centrum van je centrale zenuwstelsel. We zijn allemaal op de een of andere manier paranormaal begaafd, maar de Maan regeert over Kreeft, waardoor de Krab met weinig moeite kan bevatten wat komen gaat. Vertrouw op je visioenen van wat komen gaat en houd de ruimte boven het middelpunt van je wenkbrauwen zo schoon en onbedekt mogelijk.

Leeuw

Zevende chakra: je Kroonchakra Het lijkt zo veel op de koninklijke Leeuw Leeuw om geassocieerd te worden met een kroon. Je sterrenbeeld wordt geregeerd door de Zon zelf, die het krachtigst is in de ruimte boven je hoofd. Je bent het krachtigst in situaties waarin je begrijpt wat er aan de hand is en leiding kunt geven aan de implementatie van een geweldige oplossing.

Maagd

Vijfde Chakra: Je Keel Chakra Als je Mercurius heerser beïnvloedt uw behoefte om informatie te verzamelen en te communiceren op basis van de gegevens, zodat u zult merken dat een gevoel van kracht en welzijn ontstaat wanneer uw keel in tip-top vorm is. Je hoeft niet in het openbaar te spreken, maar wees bereid om de feiten precies te vertellen

Weegschaal

Vierde chakra: je hartchakra Je Venus heerser is de planeet van de liefde en staat goed op één lijn met het hartchakra. Je kunt vol overgave liefhebben en een partner laten gedijen bij het geven van genegenheid. Je natuurlijke medeleven leent zich voor creatieve projecten. Je empathie voor anderen boort een bron van gedeelde gevoelens aan en maakt je succesvol in het binden met anderen.

Schorpioen

Derde chakra: je zonnevlechtchakra Hoewel Schorpioen vaak wordt geassocieerd met de seksuele drang, ligt je oude heersende planeet Mars iets verder op je torso boven je navel. Uw lust naar macht en uw vermogen om het beste uit een buikgevoel te halen, maken van deze chakra uw machtscentrum.

Boogschutter

Tweede chakra: je sacraal chakra Jupiter regeert over de navel (sacraal) chakra van je lichaam. Dit is de expansieve planeet die heerst over Boogschutter. Denk aan de expansies van seksuele opwinding en zwangerschap die in deze regio van het lichaam plaatsvinden. Boogschutter heeft een grenzeloos optimisme in het leven en al je projecten kunnen gezien worden als uitbreidingen, zoals het vullen van een

Kapril

Eerste chakra: je Wortelchakra Saturnus is de verste planeet die we met het blote oog kunnen zien. Deze planeet is de grens van het zichtbare zonnestelsel. Steenbok is stabiel in hiërarchieën die duidelijk zijn en ruimte bevatten om vooruit te komen. Je komt het meest tot je recht als je wortelchakra zich langzaam en gestaag ontwikkelt.

Waterman

Eerste chakra: je wortelchakra De basis van de ruggengraat is de grens van de romp en net als Saturnus, de oude heerser van Waterman, stelt dit chakra grenzen. Watermannen zijn legendarisch voor het begrijpen van de grenzen van goede smaak en het manipuleren van de situatie voor persoonlijk gewin. Je bent het krachtigst als je publiek zich gegrond voelt in je verhaal.

Vissen

Tweede chakra: je heiligbeenchakra Het vermogen van Vissen om op non-verbaal vlak met elkaar om te gaan en resultaten te boeken, wordt gevoed door het navelchakra (heiligbeenchakra), het tweede chakra. Je oude Jupiter heersende planeet helpt je om grote projecten aan te vatten zonder het gedoe van georganiseerd worden. Met een stoot erin springen is een vitaal onderdeel van je krachtchakra.

Gerelateerde artikelen