Opzoek naar spirituele verlichting?

Genezing vanuit de verte

Het volgen van een spiritueel pad kan het leven op vele manieren verrijken. Een van de belangrijkste manieren is door genezing. Jezelf onderdompelen in een spirituele praktijk is een aloude methode om emotionele wonden te helen. Hoewel er vele manieren zijn om de aangerichte schade te boven te komen, helpt afstand in het proces. Negativiteit uit de weg gaan heeft vele voordelen. Dicht bij een slechte situatie blijven kan zelfvernietigend zijn, en toch, als je er middenin zit, kun je allerlei rationalisaties bedenken om je vast te houden.

Ruimte nemen van een probleem kan komen door een opzettelijke handeling zoals verhuizen of door het stoppen van communicatie uit vrije wil of omdat de andere partij verder is gegaan, Weggaan voor een tijdje (of voor altijd) zorgt voor een psychologische pauze. Wanneer je afstand creëert, erken je inherent dat er een probleem bestond. Veel mensen kunnen dit niet toegeven. Veel pogingen tot innerlijke vrede beginnen met mensen die ontwaken uit een periode van ontkenning. Gewoon weggaan is een grote stap, maar de spanning die door de negativiteit wordt veroorzaakt, belemmert in feite het verbreken van de banden die binden.

Hier volgen enkele tips voor het doorbreken van de cyclus van negativiteit, het creëren van afstand en genezing op afstand als onderdeel van je spirituele pad

Maak de breuk

   Of je nu leeft met zeurende ouders, zelfdestructieve vrienden of een emotioneel manipulatieve echtgenoot, de breuk maken is de grootste stap op weg naar genezing. Misschien ben je bang en voel je je alleen, maar als je je terugtrekt en naar het grote geheel kijkt, helpt dat. Verandering is een proces, een proces dat soms dramatisch kan zijn. Het drama van het resoluut weggaan kan een hoogtepunt zijn, maar het is eigenlijk maar één actie op een lange weg van het veranderen van je levensprioriteiten. De naam voor die weg is: Het Spirituele Pad.

Kijk vooruit

   Zoveel spirituele oefeningen zijn gericht op concentratie op het heden. Maar als je van ver geneest, kan het vredig zijn om aan de toekomst te denken. Heimwee is een echte emotie. Zelfs als je een relatie had met iemand die je misbruikte, kan een scheiding een weemoedig verlangen opwekken naar een nabijheid die nooit echt bestaan heeft. Vooruitkijken naar een betere wereld en je voorstellen wat jouw plaats daarin is, kan krachtige vooruitgang in je genezing opleveren.

Probeer je

   Als je eenmaal een snelle breuk hebt gemaakt, kun je verwachten dat er met regelmatige tussenpozen even dramatische incidenten zullen plaatsvinden. De kans is groot dat dit niet het geval zal zijn. Uw leven zal geen non-stop actiefilm worden. Het is belangrijk uw genezing te faseren. Loop niet op de zaken vooruit en denk niet dat u sterk genoeg bent om terug te keren naar het leven dat u achterliet. Laat verveling op een nieuwe locatie je overtuiging niet veranderen om het genezingsproces op afstand te omarmen.

Laat anderen in vrede genezen

   In ons tijdperk van sociale netwerken en volledige connectiviteit is het concept van ver weg niet alleen een fysieke beschrijving. Namen natrekken via zoekmachines en open sociale netwerken houdt een relatie levend, ook al gebeurt dat zonder medeweten van de ander. Wanneer een fysieke wond geneest, vervangt gezond weefsel langzaam de beschadigde cellen. Wanneer een emotionele wond geneest, nemen nieuwe relaties langzaam de lege plek in die is ontstaan door het wegvallen van oude connecties. Sommige mensen gaan zo Zo ver dat ze hun naam veranderen om online te blijven, maar om een afstand te creëren die het internet misschien niet zo gemakkelijk biedt.

Nieuwe sociale steungroep

   Elk genezingsproces wordt versneld door nieuwe connecties te maken. Als je afstand hebt gecreëerd tussen jezelf en anderen om te genezen, is dat geen reden om je af te zonderen. Genezing van veraf is effectief als het niet genezing in afzondering is. Er zijn vele manieren om nieuwe vrienden te maken. Of je nu lessen en seminars volgt of lid wordt van een club, gelijkgestemden zijn overal. Spiritualiteit is een verbinding maken met het goddelijke in het alledaagse. Een connectie maken met andere mensen is een manier om dit te beoefenen. Het universum leren kennen in de persoon van een kennis brengt je dichter bij het goddelijke in jezelf.

Vermijd ledigheid

   Naast nieuwe mensen in je leven, zal genezing op afstand alleen werken als je weinig of geen ledigheid hebt. Neem een hobby, omarm een nieuwe filosofie, doe vrijwilligerswerk of volg een opleiding. Je tijd moet gevuld worden met iets anders dan verlangen. Je dagen hebben iets nodig dat het heden op een heel andere manier definieert dan voorheen. Hoe drukker je bent, des te sneller zul je de rust vinden die zovelen zoeken in hun genezingsproces.

Analyseer je rol

   Op een bepaald moment in het genezingsproces zul je moeten nadenken over hoe je een beter mens kunt worden. Je zult jezelf wat beter moeten leren kennen. Dit kan een aantal ongemakkelijke maar noodzakelijke momenten hebben. Maak een grondige inventaris van wat je gedaan hebt om jezelf in gevaar. Je spirituele zoektocht naar genezing heeft een oorzaak.

Hoe verantwoordelijk andere mensen ook mogen zijn voor de situatie waarvan je moet genezen, je moet heel eerlijk zijn over de verantwoordelijkheid die je hebt in wat er is gebeurd. Stelt u zichzelf in staat te falen? Moedig je negatief gedrag bij anderen aan door medeplichtig te zijn?

Je verantwoordelijkheid nemen voor je eigen rol in je benarde situatie is een teken van grote rijpheid en werkelijke transformatie van wie je was naar wie je aan het worden bent. Je kunt ervoor kiezen om op afstand genezing te zoeken bij een helderziende of een energetisch genezer die genezing naar je probleem kan sturen en je energiemeridianen kan zuiveren of in balans brengen. Healing op afstand kan een veilige ruimte voor je creëren om de confrontatie met jezelf aan te gaan en de persoon te worden die je werkelijk wilt zijn.

Gerelateerde artikelen