Opzoek naar spirituele verlichting?

Hoe bescherm je jezelf tegen negatieve energie

Met duizenden ontslagen en bedrijven die om financiële steun smeken, is er een hoop negatieve energie in de wereld. Leer hoe je jezelf kunt beschermen om een veilige weg door de storm te vinden.

De reden waarom we elkaar eraan herinneren dat we onze zegeningen moeten tellen, is dat het zo gemakkelijk is om verslagen te worden door de negativiteit die er is. Zelfs in goede tijden kunnen depressieve gevoelens ons in beslag nemen. Voeg daar nog wat instabiliteit in de wereldsituatie aan toe en het is gemakkelijk om te kniezen, te treuzelen en ten onder te gaan aan slechte gevoelens.

Er zijn veel manieren om jezelf te beschermen tegen negatieve energie. Negatieve energie wordt ook wel "slechte vibes" genoemd en is meestal terug te voeren op een negatief persoon, groep of agenda in de buurt. Lees deze beschrijvingen van negatieve energie en de beschermingstips, zowel praktisch als metafysisch, om jezelf te beschermen tegen eventuele negatieve effecten.

Klagers

Beschrijving: Deze persoon zorgt ervoor dat iedereen op de hoogte is van alle problemen, persoonlijk en publiek, in de wereld van vandaag. Er zijn geen overwinningen of pleziertjes mogelijk omdat alles een negatieve kant heeft die tot in pijnlijk detail moet worden uitgelegd.

Beschermtip: Muziek is de beste bescherming. Zet het volume een beetje harder als deze persoon de kamer binnenkomt. Het maakt niet uit wat voor soort muziek, zowat elke combinatie van ritme en melodie helpt negatieve energie te verdrijven. Metalen geleiden ook muziek Een metalen amulet met een krachtsymbool naar keuze kan "De Zeurpiet" op een consistente basis afweren.

Vrees

Beschrijving:Of het nu gaat om de economie, ziekte, ziektekiemen, of een groot aantal andere mogelijke aandoeningen, angst is een van de meest negatieve energieën die er bestaan. De omgang ermee houdt menig psycholoog en ook paragnosten en astrologen aan het werk.

Beschermtip: Beschouw de geruststellende uitspraak van Franklin Delano Roosevelt als het perfecte tegengif tegen nodeloos bang zijn: Angst is eigenlijk een concept, geen materiële realiteit. Om de negatieve energie van een idee tegen te houden, kan een kwartskristal in je zak of om je nek (afhankelijk van hoe modieus het is, natuurlijk) de negatieve energie van angst absorberen voordat het je aura binnendringt en schade kan aanrichten.

Onthoud dat angst een biologische troef is om ons te beschermen in tijden van gevaar. Een kristal beschermt de overdreven angst, niet de praktische realiteit van echte, duidelijke bedreigingen voor onze onmiddellijke veiligheid.

Ondermijners

Beschrijving: Net wanneer je vooruitgang boekt, begint alles in duigen te vallen. Kijk om je heen en de ondermijner kan hard aan het werk zijn geweest om ervoor te zorgen dat je niet verder komt.

Beschermtip: Waar de ondermijner een hekel aan heeft is het licht van ontmaskering, dus zorg ervoor dat je ergens veilig een kaarsje hebt branden. Nog beter is het om een ondermijner te ondermijnen door deze persoon een kaars cadeau te doen!

Joykillers

Beschrijving:Hoe groot een prestatie van jou of iemand in je omgeving ook is, een joykiller zorgt ervoor dat prestaties op zijn minst tweelingenmaliseerd worden en probeert iedereen een rotgevoel te geven over het behalen van deze successen.

Beschermtip:Het openlijke gebed is een oeroude vorm van het afweren van boze geesten. In het hedendaagse huishouden of op het werk wordt het openlijke gebed de onderbreking genoemd. Als de vreugdedoder begint te raaskallen met walgelijke haat, onderbreek hem dan beleefd met wat nieuws, welk nieuws dan ook. "Ik herinner me net, iedereen, dat er een nieuwe vuilniszak in de vuilnisbak ligt, dus je kunt nu dingen weggooien." Het maakt niet uit met welke informatie je onderbreekt, je hebt de joykiler onderbroken en hem beroofd van de mogelijkheid om zijn slangengif te spuiten.

Perpetual Victims

Omschrijving:"O jee, het bedrijf haat me omdat ik heb ingeklokt..."; "O arme ik, mannen zullen nooit met me uitgaan omdat ik 5′ 5″ ben..."; "Ik heb in mijn eentje geluncht omdat iemand een grap over me zou hebben verteld als ik bij je was komen zitten...". Deze persoon is altijd aan de ontvangende kant van een samenzwering en is in staat om nooit te slagen omdat er gewoon te veel mensen zijn om de schuld te geven.

Beschermtip: Je wilt dat de houding van deze persoon van je afglijdt. Zalf jezelf met wat heilige olie achter je oren en je zult de haat van deze persoon tegen de wereld, zijn angst voor succes en zijn zelfhaat niet absorberen. De negatieve energie zal van je afglijden.

Guilt Trippers

Beschrijving:Wat je ook doet, het is slecht, hier staat waarom, en het op deze manier doen is de enige manier om "goed" te zijn. Guilt-Trippers geven goede doelen als religieus geloof, milieubewustzijn en liefde een slechte naam door mensen nooit ergens van te laten genieten.

Beschermtip:Gouden ringen symboliseren drie dingen die een guilt-tripper veracht: luxe, eenvoud en het gebruik van de eigen handen om een bestemming van zelfcreatie uit te reiken en te bevestigen. De handen zijn een te krachtig symbool van persoonlijke vrijheid voor de schuldgevoel-prikkelaar om er tegenin te gaan. Goud is een te luxueuze uitgave voor de schuldgevoelens-bezweerder om ermee om te gaan. Het beweren van een eenvoudige ideologie van persoonlijke vrijheid in tegenstelling tot die van de schuldgevoel-prikkelaar is te ketters voor deze persoon om naast te staan. Hij of zij zal zijn of haar negatieve energie ergens anders naartoe brengen wanneer je met je gouden ring pronkt.

Indirecte victimisatie

Beschrijving: Vrienden en familie van zelfdestructieve mensen ontvangen uiteindelijk de negatieve energie van het gedrag van die persoon, ook al was de woede nooit op hen gericht. De negatieve energie van indirect slachtofferschap straft de onschuldigen en is moeilijk aan te pakken omdat het slachtoffer nooit het beoogde doelwit is. Tip voor bescherming: Een cirkel van bescherming is dringend nodig in het leven van zovele mensen. Goede mensen moeten een cirkel tekenen op de slaapkamervloer en hun bed erin zetten. Heilige geometrie is bijzonder krachtig in het afweren van onbedoelde negatieve energie. Een stoel waar je het grootste deel van de dag in zit, heeft de spirituele basis van een cirkel nodig om je natuurlijke aura te helpen alle kanten van je te beschermen.

Als een derde partij je in gevaar brengt, trek dan je beschermingscirkel in een kamer op kilometers afstand waar hij of zij niets van weet. Dit is een veilige en zekere maatregel om jou en degenen die je liefhebt te beschermen tegen negatieve energie. Het in de steek laten van degenen van wie je houdt die niet van zichzelf houden, beschermt alle betrokkenen tegen diepere schade.

Gerelateerde artikelen