Opzoek naar spirituele verlichting?

Spirituele vrede vinden na een relatiebreuk

Hoe goed of slecht een relatie ook is, er een punt achter zetten kan moeilijk zijn en de nasleep van emoties kan overweldigend zijn. We hebben het allemaal meegemaakt en de meesten van ons overleven het. Sommigen stuiteren meteen weer terug en worden misschien zelfs een beter mens van de ervaring, terwijl anderen gewoon in de rouw blijven hangen.

Of we nu onze emotionele wonden blijven verzorgen of meteen weer beginnen met daten, vaak herkauwen we wat er fout ging terwijl we vergeten wat er goed ging. We zoeken naar, en hebben behoefte aan, een innerlijke spirituele vrede die ons in staat stelt om te genezen van de breuk, een spirituele vrede die ons in staat stelt om verder te gaan in onze zoektocht naar ware liefde.

Soms is er een monumentale levensgebeurtenis voor nodig, zoals het einde van een relatie, om ons in een modus van zelfbewustzijn en groei te katapulteren die ons leidt naar het vinden van innerlijke vrede. Misschien spartelen we in het begin tegen, omdat we niet weten welke kant we op moeten, maar met hulp kunnen we onze weg vinden.

We zouden onconventionele methoden kunnen gebruiken om ons te helpen, zoals de resten van theebladeren op de bodem van ons theekopje of onze dagelijkse horoscoop die we elke ochtend per e-mail ontvangen. Misschien dom en zelfs een beetje onbeduidend, maar voor sommigen is het alles wat we hebben om ons een sprankje hoop te geven en iets om naar uit te kijken. Maar wat kan één van beide je werkelijk vertellen? Terwijl het lezen van een dagelijkse horoscoop, een tarot lezing of een adviescolumn van een helderziende ons misschien wat algemene Het zoeken naar advies dat specifiek op onze situatie is toegesneden, kan ons op het pad zetten naar de spirituele vrede die ons tot nu toe is ontglipt.

Waar kan ik de ware liefde vinden en bestaat die eigenlijk wel? Zal mijn gebroken hart ooit nog helen, en hoe kan ik voorkomen dat het in de toekomst gebroken wordt? Zal ik ooit die speciale persoon vinden die het beste in me naar boven haalt in plaats van het slechtste? Er zijn momenten waarop we allemaal willen dat iemand ons vertelt in welke richting we ons moeten bewegen en ons verzekert dat het leven beter zal worden.

Onze motivatie om elke ochtend uit bed te stappen berust op het geloof dat er iets meer, iets beters en iets groters is dat op ons wacht. Maar de vraag is: "Waar en hoe vinden we dat iets?"

Als mens zijn we niet bedoeld om ons leven alleen door te brengen, maar toch kunnen we na een relatiebreuk bang zijn om weer een relatie aan te gaan of we springen zo snel in een nieuwe relatie dat we geen tijd hebben gehad om onze motieven te evalueren, laat staan om van onze lessen te leren. Op zulke momenten hebben we begeleiding nodig.

Wetenschappers hebben bewezen dat energie niet sterft. Energie verandert gewoon van vorm wanneer het niet langer in zijn huidige structuur kan blijven bestaan. Deze theorie heeft geleid tot de overtuiging dat de energie waaruit ons lichaam en onze ziel bestaan, ook van vorm verandert nadat ons fysieke lichaam is gestorven. De energie transformeert naar de ethers, waar het blijft bestaan en een verbinding onderhoudt met

De zielen, of entiteiten, die de overgang hebben gemaakt, krijgen een breder perspectief door in het geestenrijk te zijn. Zij bezitten de kennis en wijsheid van hun aardse leven en alles wat zij in de geestenwereld hebben geleerd. Zij willen ons helpen en begeleiden in ons dagelijks leven als wij ervoor kiezen om dat toe te staan en als wij een manier kunnen vinden om met hen in contact te komen. Als we een hand uitsteken, zijn deze entiteiten bereid en in staat om ons te helpen. Zij kunnen ons, via paranormale "kanalen" of "mediums", informatie meedelen die normaal gesproken buiten ons bereik ligt.

Psychici zijn er al langer dan de opgetekende geschiedenis. Ze werden profeten, zieners, wijzen en sjamanen genoemd. Het geschreven werk van een paar opmerkelijke mensen, zoals Nostradamus, Daniel Douglas Hume en Edgar Cayce, wordt vandaag de dag nog steeds gelezen om hun paranormale wijsheid te vergaren.

De aantrekkingskracht van paranormaal begaafden neemt met de jaren af en toe toe; in de huidige onrustige tijden lijken ze overal te zijn en winnen ze aan populariteit. Helderzienden en mediums met flitsende neonlichten lonken naar ons voor een lezing en beroemde helderzienden geven geloofwaardig klinkende adviezen in talkshows op televisie.

Velen beweren paranormale gaven te hebben en velen hebben die ook. Maar zoals met alle gaven het geval is, hebben sommigen hun talenten door oefening aangescherpt, en zijn sommigen gewoon van nature meer begaafd. Uw huisarts kan bijvoorbeeld heel goed met kinderen overweg, maar u wilt misschien niet dat hij een harttransplantatie uitvoert. op jou. Veel van iemands geloofwaardigheid is gebaseerd op ervaring en jaren van oefening. Oefening baart kunst, zo luidt het gezegde, en dat geldt ook voor paragnosten.

Nadat het uit is tussen ons en onze beste vrienden of familie, zoeken we meestal begeleiding en troost. Zij kunnen ons misschien een schouder geven om op uit te huilen en ons door de eerste fase van tranen of woede heen helpen, maar daar houdt hun hulp meestal op.

Het zoeken van begeleiding en troost door een paragnost te raadplegen, kan de volgende stap zijn in de genezing en het ontdekken van uw spirituele vrede na een relatiebreuk. Helderzienden die per telefoon beschikbaar zijn, kunnen u begeleiding bieden bij uw verbroken relatie en u helpen bij het ontdekken van uw levenspad wanneer het u uitkomt. Ze kunnen advies geven over welke gebieden van je leven je moet onderzoeken, suggesties doen voor veranderingen die je zou kunnen aanbrengen en kalmerende woorden spreken die een balsem kunnen zijn voor je verontruste ziel - en dat alles vanuit het comfort van je eigen huis en volgens je eigen schema.

Het raadplegen van een helderziende die is opgeleid om hulp te bieden via helderhorendheid, heldervoelendheid en/of helderziendheid kan net zijn wat je nodig hebt om je te helpen jezelf op te rapen, af te stoffen en je weer op de rails te krijgen. Zij kunnen u voorzien van de instrumenten van inzicht die u kunnen helpen voorkomen dat u opnieuw de verkeerde persoon kiest voor uw volgende relatie en u helpen spirituele vrede te vinden.

Andere artikelen over spiritualiteit en relaties