Opzoek naar spirituele verlichting?

Betere relaties door meditatie

We kennen al lang de voordelen van meditatie in ons leven, maar zijn er ook verreikende voordelen van meditatie die zich uitstrekken tot de mensen van wie we houden? Het is een feit dat meditatie het verschil kan betekenen tussen een vreedzame relatie die aanzienlijk minder stress en frustratie oplevert en een relatie die de neiging heeft om voort te kabbelen of te worstelen.

Meditatie is per definitie een intieme handeling die bedoeld is om aan te zetten tot bedachtzame reflectie en contemplatie. Het gaat om het vinden van korte momenten van vrede in onszelf, ondanks de hectische non-stop maatschappij waarin we leven. Verder is meditatie algemeen aanvaard als een beproefde methode die leidt tot een diepere ontspanning en een meer "gesettelde" kern. In een tijd waarin de media de ene tragedie na de andere lijken te verslaan, en elke dag meer slecht nieuws brengt over economieën, wereldwijde onrust en ophefmakende schandalen, zijn we op zoek naar een vrediger en tevredener leven en naar hulpmiddelen die ons in staat stellen gezonde relaties te onderhouden met degenen van wie we houden.

Er zijn hulpmiddelen beschikbaar die ons niet alleen kunnen helpen met de juiste en effectieve meditatietechnieken, maar ook met de manier waarop we deze effecten in onze relaties kunnen integreren. Een uitstekend hulpmiddel is het spreken met een helderziende. De juiste helderziende kan onze sterke kanten, onze angsten, waar we ons vertrouwen uit putten en andere nuances die bepalen wie we zijn. Tijdens dit proces leren we hoe we onze energie beter kunnen focussen tijdens meditatie en van daaruit zijn we veel beter in staat om het beste van wie we zijn te integreren in onze relatie met onze echtgenoot of geliefde.

We besteden zoveel tijd, geld en moeite aan het perfectioneren van de buitenkant, ons omhulsel, terwijl onze ziel en ons hart niet aan bod komen voordat we ons realiseren dat we op leegte draaien. Dan verliezen we onze focus, verliezen we het contact met onszelf. En als we het contact met onszelf verloren hebben, kunnen we niet verwachten dat we ons met iemand anders kunnen verbinden. Dit is waar inzicht van een helderziende, in combinatie met solide meditatie tools en technieken, echt kan veranderen onze kijk, onze relaties en zelfs de manier waarop we zien alles wat goed is in dit leven. En is dat niet wat de kwaliteit van ons leven bepaalt?

Wat moet je overwegen voordat je een helderziende raadpleegt? Verreweg de eerste overweging is of u zich verbonden voelt of niet. U moet zich op uw gemak voelen tijdens het gesprek, alsof u met een oude vriend spreekt. Uw verwachtingen moeten realistisch zijn. Je zult geen wondermiddel vinden voor de mysteries van het leven, maar je doel is om de echte relatiehulp te vinden die de totaliteit van je relatie zal versterken en handvatten te krijgen die alle aspecten van je leven zullen helpen. En begrijp dat meditatie tijd kost; je krijgt eruit wat je erin stopt. Je zult leren om meditatie te definiëren terwijl u ontdekt welke oefeningen en methoden het beste voor u werken. Vergeet niet dat het een intiem en heilig deel van ons leven is

Uw paranormaal adviseur zal u helpen u door de vele varianten van meditatie te loodsen. Er zijn geen harde en snelle regels in termen van wat er aanwezig moet zijn voordat men meditatie onder de knie kan krijgen. Wanneer we ons meditatie voorstellen, denken we meestal dat we met de benen gekruist in het midden van een kamer zitten, ogen dicht en neuriën. Dat kan voor sommigen werken, maar er zijn er ook die hun favoriete plekje in hun voortuin verkiezen, misschien op een bankje waar ze kolibries naar een voederhuisje kunnen zien komen. Maar er zijn ook mensen die het meeste uit hun meditatieoefeningen halen nadat ze hun kleintjes in bed hebben gestopt en de stilte hebben die alleen komt als de kinderen slapen.

Een van de meest gestelde vragen is: "Hoe kan ik mijn gedachten afsluiten?" Uw psychisch adviseur zal u helpen de niveaus van ontspanning te begrijpen en manieren om uw geest leeg te maken voor het maximale voordeel. Andere discussies die u zult willen hebben met uw psychische onder meer hoeveel tijd elke meditatie oefening zou kunnen nemen, ademhalingstechnieken en hoe vaak je moet mediteren elke week. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat dit een reis is die we alleen maken. Het is natuurlijk om de vrede en de reis te willen delen met degenen die we liefhebben. Hoewel het ideaal zou zijn en het zeker kan worden bereikt, wat we ontdekken in meditatie kan alleen worden gedeeld met degenen die ons het meest nabij zijn. Het is niet mogelijk om de reis te definiëren. Het is in het beste geval moeilijk te kwantificeren, maar wat we winnen heeft invloed op iedereen om ons heen.

Het vinden van ons geloof kan soms ongrijpbaarder zijn dan het fotograferen van een kolibrie waar we zo graag naar kijken, maar dat geloof is er en is er altijd geweest. Het is een kwestie van de juiste omgeving vinden en onszelf de kostbare tijd gunnen om weer in contact te komen met wie we werkelijk zijn. Van daaruit zijn we beter uitgerust en beter voorbereid om onze relaties naar een nieuw niveau van respect, vriendelijkheid en begrip te brengen. Er is niets beters in dit leven. Niemand kan ons definiëren en we zijn hier zeker niet om iemand anders te definiëren. Wanneer we omringd zijn door gezonde relaties, ontvangen we niet alleen, maar zijn we ook in staat om die zeldzame juwelen te geven die onze relaties verbeteren en ons leven naar een nieuw niveau van tevredenheid en geluk brengen.

Door hoopvol te blijven, maar toch realistisch en door de tijd te nemen om een paranormaal adviseur te kiezen om de weg te helpen effenen, kunnen we gemakkelijk mensen worden waar anderen graag bij in de buurt willen zijn. We kunnen iemand worden die we in de spiegel bewonderen. Het leven in het algemeen kan beter beheersbaar worden en onze relaties, zelfs die welke het soms moeilijk hebben, kunnen positieve krachten in ons leven worden in plaats van lasten die we soms denken dat ze zijn.

Anderen Artikelen over spiritualiteit en relaties