Opzoek naar spirituele verlichting?

Vergeving: het loslaten van je karmische banden

Vergevingsgezindheid is niet alleen een altruïstische eigenschap die bedoeld is om je een goed gevoel over jezelf te geven - het is een recept om die karmische ketenen te verbreken die al vele levens om je heen gewonden zijn.

We hebben alle gemeenplaatsen gehoord over de gevolgen van niet vergeven - het doet alleen onszelf pijn, het kan ons lichamelijk ziek maken - maar soms hebben we gewoon geen zin om te vergeven en willen we dat de persoon die ons gekwetst heeft spijt heeft. We houden vast aan wrok, ook al beseffen we dat dit onze spirituele reis niet ten goede komt en dat het ons ervan weerhoudt een liefde te vinden die voedend en harmonieus is. Maar laten we eerlijk zijn: Soms neemt de menselijke emotie de overhand op de spirituele wijsheid; ons nobele streven om vergeving te schenken schiet tekort tegenover onze behoefte om een beetje vergelding uit te delen, dus wapenen we ons met genoeg wrok om zowel als wapen als verdedigingsmantel te gebruiken. Maar als wrok en het eisen van vergelding patronen zijn die zich steeds weer herhalen, dan is het meer dan waarschijnlijk dat karmische banden en niet menselijke neigingen ons gedrag in stand houden.

Wrok is een negatieve energie die ons naar negatieve situaties zal lokken, zelfs in onze informele relaties. Wrok koesteren tegen een vroegere vriend of roddels verspreiden over die collega die ons oneerlijk behandelde, zal ons beperken in onze relaties. harmonieuze interactie in al onze relaties. Omdat we vaak de neiging hebben oud zeer als een cocon om ons heen te wikkelen, blijven we verschanst in die bel van wrok en halen uit naar iedereen wanneer we ons benadeeld voelen; we blijven emotioneel terugkeren naar situaties die ons gekwetst hebben, ten onrechte gelovend dat als iemand voor de pijn betaalt, het weg zal gaan. Het probleem is dat het niet weggaat, want het innen van een schuld voor emotioneel onrecht behoort niet tot ons menselijk bestaan, het behoort tot ons zielsbestaan; en de sleutel tot het loslaten van het karma dat aan onze ziel kleeft, is leren vergeven. De moeilijkheid kan echter zijn om uit te vinden wie je moet vergeven.

Complicaties binnen een bepaalde relatie zijn soms het gevolg van karmische schuld, maar ze kunnen ook het gevolg zijn van zielsherinneringen uit een vorig leven. Er is een verschil: Karma is een zielsschuld die moet worden terugbetaald; zielsherinneringen zijn onbewuste neigingen die gedrag motiveren op basis van gebeurtenissen die in een vorig leven hebben plaatsgevonden - carryover memories - en deze carryover memories kunnen de boosdoener zijn die al onze relaties beïnvloedt, ongeacht het karma. Een goede manier om te beginnen met het loslaten van karmische banden en het loslaten van die zielsherinneringen is een helderziende te bellen voor een reading en wat hulp te krijgen bij het sorteren van de herinneringen van de eigenlijke karmische schuld.

Het is twijfelachtig of je in staat zou zijn om deze karmische Het is als het oude gezegde "Je ziet door de bomen het bos niet meer", omdat het bijna onmogelijk is je eigen gevoelens te scheiden van de feiten. Uw meningen zijn gekleurd door uw ervaringen, waardoor ze onbetrouwbaar zijn. De meeste paranormaal begaafden zullen u vertellen dat, hoewel zij opmerkelijk nauwkeurig voor hun cliënten kunnen lezen, zij om die reden niet vaak voor zichzelf of naaste vrienden en familieleden lezen. U heeft een neutrale derde nodig die in staat is het karma te identificeren zonder beïnvloed te worden door vertrouwdheid. Een paragnost geeft een inzichtelijk en onbevooroordeeld oordeel over gedrag dat uw relaties kan beïnvloeden.

Het kan zijn dat een persoon met wie u problemen hebt, u in een vorig leven voortdurend heeft gekwetst en onrecht heeft aangedaan, en dat u in dat leven niet in staat was om te vergeven. Misschien hebben jullie in de evaluatie in het hiernamaals beiden afgesproken om de relatie opnieuw aan te gaan, zodat die persoon de keuze zou hebben om het gedrag te veranderen en om jou de kans te geven te ervaren dat je vergevingsgezind bent. In dit geval kan uw onvermogen om te vergeven in dit leven u beiden ervan weerhouden spiritueel vooruit te gaan. Of misschien was jij in een vorig leven degene die pijn toebracht en stemde je ermee in om terug te komen en te ervaren hoe het was om aan de ontvangende kant te staan, zodat je ziel de schadelijke gevolgen kon begrijpen van dat gedrag.

In beide gevallen geldt dat zodra je de pijnlijke disharmonie in dit leven hebt ervaren, de karmische schuld is afgelost; je kunt het gedragspatroon op basis van die oude kwetsuren loslaten en verdergaan zonder schuldgevoel of negatieve spirituele gevolgen. Emotionele pijn kan een krachtige afdruk zijn die zich aan je spirituele energie hecht en je vele levens lang volgt. Een helderziende helpt je de belemmeringen te herkennen en te identificeren die je ervan weerhouden vervullende liefde te vinden (inclusief zelfliefde, een belangrijk element van je spirituele evolutie) en zal je helpen het karma los te laten dat je geluk beïnvloedt.

Als je eenmaal naar een helderziende hebt gebeld, hoe verbreek je dan die ketenen en zet je het stempel "betaald" op je karma scorekaart? Wat kan een helderziende doen om je gedrag in een relatie te veranderen? Een helderziende kan uw gedrag niet veranderen; alleen u kunt dat doen, en dat is een vrije-wil keuze. Karma heeft vele levens de tijd gehad om laag voor laag zijn effecten om je heen te wikkelen. Het moet tot aan het begin getraceerd worden om het gevolg te kunnen evalueren dat het heeft gehad op je vermogen om liefde te vinden die evenwichtig en voedend is, en op het in stand houden van disharmonieuze relaties. Het is duidelijk dat je hulp nodig hebt bij het ontcijferen van je karmische spoor en dat is wat paragnosten doen -. Zij traceren je karma terug naar de oorsprong en helpen je die lagen van wrok te ontwarren die je achter slot en grendel hebben gehouden.

Het aanvaarden van voortdurende disharmonie in je leven en het koesteren van wrok daarover staat niet gelijk aan vergeving. Je moet nooit in een disfunctionele relatie blijven, maar je moet de daden vergeven zodat je je spiritueel kunt ontwikkelen; dat betekent niet dat je je warm en donzig moet voelen om te vergeven, en ook niet dat je elk onrecht dat je is aangedaan moet vergeten; je moet alleen ophouden er voortdurend betaling voor te eisen. Vergeven is een spirituele keuze, geen emotioneel gevoel; je hoeft geen maatjes te blijven met die persoon die je onrecht heeft aangedaan om je karmische last te verlichten. Kies om te vergeven, laat het los en ga verder. Je spirituele energie zal veranderen in een positieve energie en je naar harmonieuze relaties leiden.

Vergeving is een eenvoudig concept dat wordt bemoeilijkt door karma. Leer hoe je die karmische banden kunt loslaten en je ziel uit de karmische kerker kunt halen. Een helderziende is een geweldige leraar!

Gerelateerde artikelen