Opzoek naar spirituele verlichting?

De relatie tussen liefde en spiritualiteit

Waarachtige liefde en spiritualiteit zijn ondeelbaar: Er kan geen liefde zijn zonder de onbaatzuchtigheid van een geëvolueerde geest en geen spiritualiteit die niet op liefde is gebaseerd. Wanneer je op zoek gaat naar liefde, zul je van alles tegenkomen, van seksuele obsessie en op behoeften gebaseerde liefde die meer neemt dan geeft, tot "vrije liefde", waarbij geen enkele verplichting wordt aangegaan. Dus hoe navigeer je door dit doolhof om te beslissen welke liefdesrelatie jou en je partner zal voeden?

Door een helderziende te raadplegen, kun je de eerste stap zetten om meer te leren over de relatie tussen liefde en spiritualiteit. Een helderziende weet meteen of de verbinding die je met een ander hebt gemaakt karmische implicaties heeft, of dat het gewoon een voorbijgaande fantasie is zonder mogelijkheid tot spirituele groei.

Het vinden van liefde, de persoonlijke manier

Wat als je liefde puur en waar is, en dit "de ware" is, dan zul je het toch wel op een of andere hogere spirituele manier "weten", of niet? Niet noodzakelijkerwijs. Net als met elke spirituele zaak, heb je begeleiding nodig om er zeker van te zijn dat je niet een pad van misleiding volgt. Het kennen van de relatie tussen liefde en spiritualiteit zal je helpen de veel voorkomende valkuilen bij het vinden van liefde te vermijden. Begeleiding zal je helpen begrijpen hoe je een liefde kunt vinden die zowel echt als spiritueel voedend is.

Denk niet dat dit betekent dat een spiritueel voedende relatie een celibataire manier van leven vereist! De relatie tussen liefde en spiritualiteit schrijft seks niet uit het beeld, maar versterkt het voor beide partners zodanig dat pure extase het natuurlijke resultaat is. Een koppel kan zo hoog ontwikkeld zijn in hun verbinding dat ze vervulling kunnen vinden in Tantrische seks, door de seksuele ervaring voor beide partners te verhogen door middel van meditatie en spieren. & adem controle. Leren hoe je je kunt verdiepen in dit deel van je relatie zal een grote impact hebben op jullie verbintenis. Het uitzoeken van de sfeer tussen jullie als stel en weten of jullie op dezelfde golflengte zitten zal van onschatbare waarde zijn voor jou en je partner.

De gereedschappen en technieken van een helderziende

Astrologie

Het bepalen van jullie verbinding, door het vergelijken van de astrologische horoscopen (ook wel geboorte- of geboortehoroscopen genoemd) van jou en je partner, is slechts één manier waarop je de kracht binnen jullie relatie kunt vinden. Deze horoscopen zijn afgeleid van jullie geboortedata en belangrijke data binnen jullie band. Waren jullie voorbestemd om samen te zijn? Welke lessen moeten jullie beiden leren om te groeien in deze relatie? Counseling zal u helpen een dieper begrip van verbinding met elkaar te krijgen. Als het teken van Uranus, de planeet van onzekerheid, in een van jullie horoscopen staat, zou dat erop wijzen dat een van jullie een les uit deze relatie moet leren en als je die hebt geleerd, zou je naar een andere relatie kunnen gaan.

Als jullie horoscopen eenmaal zijn opgesteld, kunnen ze worden geïntegreerd met behulp van de technieken van vergelijking of synastrie. Je kunt dan zien welke astrologische aspecten jullie delen, waaruit kan worden afgeleid of jullie gemeenschappelijke doelen en overtuigingen hebben. Dit zal ook laten zien of er gebieden van conflict zijn. Aspecten die wijzen op spirituele verbindingen zijn onder andere de planeet Neptunus en het dierenriemteken Vissen - wetende dat Neptunus bedrog kan betekenen zal er waarschijnlijk een zorgvuldig onderzoek plaats moeten vinden. Als de planeet Pluto erbij betrokken is, kan er een diepe karmische band zijn tussen u en uw significante andere en hulp in het begrijpen of deze karmische band gunstig is voor u of kwetsend voor u is zeer belangrijk. Een helderziende is zich terdege bewust van de diepe verantwoordelijkheid om advies te geven over zo'n delicate zaak. Als je vraagt: "Is dit degene op wie ik geestelijk verliefd ben?", dan zullen ze niet met gladde opmerkingen over je heen stappen, maar diep ingaan op de aard van de aantrekkingskracht. Je hebt antwoorden nodig, geen gemeenplaatsen.

Tarotkaarten

Een paragnost die Tarotkaarten gebruikt, volgt dezelfde basisaanpak als de astrologie. Hij kan er de voorkeur aan geven jullie beiden samen te interviewen of met ieder van jullie te werken voor individuele lezingen. Vaak zal uit de lezingen blijken dat ieder van jullie een heel andere verwachting heeft van de relatie, en er zullen waarschijnlijk misverstanden ontstaan. De kaarten die ze zal zoeken om op te duiken in uw lezing zijn die van hogere spirituele verbinding, zoals De Ster, de Tien van Bekers, en de Negen van Bekers. Deze kaarten kunnen onthullen dat uw verbintenis gezegend is.

Runes

Soms zijn runen de methode bij uitstek om een dieper inzicht te krijgen in de relatie van een koppel. De runen werken als een orakel en wijzen op innerlijke keuzes die voor jullie aanwezig zijn, maar waarvan jullie je misschien niet bewust zijn. Ze kunnen subtiele motivaties of geheime zorgen onthullen die jullie relatie en spirituele groei in de weg kunnen staan. Als je de Partnerschap rune tekent, moet je begrijpen dat het partnerschap in kwestie met jezelf of het goddelijke kan zijn, niet noodzakelijkerwijs met de geliefde in je leven. En als je de Scheidingsrune tekent, kan dat betekenen dat je een deel van jezelf moet loslaten om de juiste relatie te krijgen.

Het vinden van liefde die blijft groeien

Een werkelijk spirituele liefde kan ook een beetje beangstigend zijn. Om naar deze staat te evolueren, moet je je partner volledig vertrouwen en jezelf overgeven naar het hogere doel dat voor jullie beiden ontworpen is. Bijstand zal u zowel geruststellen dat uw vertrouwen niet misplaatst is als u helpen uw hart te volgen. Na verloop van tijd zult u met de hulp van uw paragnost merken dat spiritueel-voedende liefde op alle niveaus werkt. Er zal respect, toewijding en seksuele harmonie zijn tussen de partners. Dit gebeurt misschien niet meteen in het begin, maar het kan iets zijn waar jij en je partner, mogelijk met verschillende achtergronden, overtuigingen en waarden, naar kunnen streven.

In deze moderne wereld kan het schokkend zijn om geconfronteerd te worden met instincten en verlangens die ouder zijn dan de tijd, terwijl je gewoon op zoek bent naar liefde. De meeste mensen streven ernaar om in spirituele en aardse gelukzaligheid verenigd te worden met "de ware" - maar als het zover is, vinden sommigen het misschien een te grote verbintenis. Als dit het geval is met u of uw partner, kan uw helderziende worden vertrouwd om te helpen de verwarring en twijfel op te ruimen. Misschien heeft u een goede reden om te aarzelen, of misschien loopt u weg van het mooiste moment van uw leven. Uw paragnost zal u helpen begeleiden zodat u de beste beslissing kunt nemen. Misschien is de timing niet goed voor zo'n grote verbintenis, of misschien heeft u de fase in uw leven bereikt waarin u klaar bent voor deze grote verandering in uw leven en alle uitdagingen en vreugden die het met zich mee zal brengen. Je paragnost zal het weten en je dienovereenkomstig begeleiden met de wijsheid van de sterren, de tarotkaarten of de runen om de relatie tussen liefde en spiritualiteit te vinden - en deze te leven, met je hele hart en ziel, elke dag voor de rest van je leven.

Andere artikelen over spiritualiteit en relaties