Wilt u met een medium of paragnost praten?

Geobsedeerd door helderziende dieren

Jouw huisdier is misschien wel je beste verbinding met het paranormale rijk. Eeuwen geleden communiceerden paragnosten met een dier om informatie te krijgen over een komende gebeurtenis. Dit speciale huisdier werd een "bekende" genoemd. Een paranormaal begaafde kan onheilsvoorspellingen hebben. Volgens de legende ontvluchtten de leidende occultisten van Lissabon, Portugal, de bloeiende havenstad snel voor de grote aardbeving van 1755. Bekenden zouden hun meesters uit de dokken van de stad hebben geweerd, omdat ze zich bewust waren van de tsunami die na de beving zou volgen en die de stad slechts een uur na de dodelijke beving zou treffen

Een kat liet een helderziende weten dat de koningin van zijn land een lezing nodig had. De helderziende ging op weg naar het kasteel, terwijl zijn vertrouweling voor hem uitzocht wie hij kon omkopen om hem binnen te loodsen in het koninklijke hof. Eenmaal daar, voelde hij een moordcomplot en vertelde de details aan Hare Hoogheid. Door de hulp van zijn familie werd de koninklijke dynastie van een koninkrijk gered.

Familieleden brachten net zo vaak goed nieuws. De dorpsroddelaars vroegen zich hardop af hoe de astroloog van een dorp de sterren kon bestuderen zonder zichtbare inkomsten. Jaren eerder had de familie van deze astroloog haar laten weten waar op een strand in de buurt een piraat zijn kist met goud had begraven. Het volstaat te zeggen dat het huisdier als beloning beter at dan de meeste dorpelingen, hoewel het kleine dier het hilarisch vond dat mensen goed voedsel ruilden voor die glimmende gouden munten in de begraven kist.

Terwijl je in de ogen van je huisdier kijkt, wil je misschien een verbinding voelen met een of andere psychische visie die jullie beiden kunnen delen. Je kunt je dier niet psychisch trainen. Een psychische verbinding met je huisdier is meer als het hebben van een extra laag van intuïtie.

Het maken van deze paranormale verbinding met je huisdier is niet iets dat met een simpele eis gebeurt. Hoeveel liefde je ook voor je huisdier hebt, de banden van vriendschap, tijd en meditatief luisteren zullen je dichter bij een paranormale verbinding met je huisdier brengen dan het simpelweg staren naar het gezicht van je lieve haarbal.

Hier volgen enkele manieren om contact te maken met je kat, hond, paard, konijn of hamster.

Rodent

Hamsters, ratten, gerbils, muizen en cavia's zijn schattig. Het zijn ook geweldige geleiders van psychische liefdesenergie. Als je hamsters in hun kooi hebt terwijl je een feestje geeft met vrienden over de vloer, wordt de vibe die je krijgt van een schattige nieuwe kennis versterkt door de grote psychische energie van deze huisdieren. Knaagdieren leven om zich voort te planten en zijn bedreven in het weten wanneer er een paar is dat rijp is om samen te komen voor seksuele verkenning. Wanneer je je intens tot iemand aangetrokken voelt, zorgt de aanwezigheid van een knaagdier ervoor dat de barrières voor je onderbewuste verlangens worden weggerukt - en jullie zullen elkaars kleren van het lijf scheuren nadat de feestverlichting is gedimd.

Konijnen

Zoals knaagdieren hebben konijnen een sterke psychische connectie met seksuele activiteit. Konijnen hebben echter een band met de mensen die hen voeden en verzorgen op een niveau dat monogamie bevordert. Konijnen sturen energie naar hun verzorgers als er een potentiële partner is die waarschijnlijk een trouwe minnaar zal zijn. Terwijl knaagdieren de hete en zware energie afgeven die een booty call droom oplevert, geven konijnen je het beste gevoel over een partner op wie je echt verliefd kunt worden.

Paarden

Paarden hebben verbazingwekkende capaciteiten om carrièremogelijkheden te voorspellen. Een meditatieve paardrijtocht kan je in contact brengen met het vermogen van een paard om je beste zetten uit te zoeken op het werk en investeringen. Denk niet aan liefde of familie tijdens een ritje te paard. Denk na over je werksituatie, je investeringsportefeuille of andere mogelijkheden om je geld en tijd voor je te laten werken. Later, na uw rit, zal het nadenken over uw werksituatie en andere financiën een helderheid hebben die u eerder misschien ontbrak. Dankzij de vaardigheden van je rijgezel om de beste carrièrekeuzes op de voorgrond van je intuïtie te plaatsen, zul je een duidelijker pad voor je hebben.

Katten & Honden

De meest gedomesticeerde dieren zijn niet voor niets onze beste vrienden. Ze hebben de meeste psychische verbindingen met mensen van alle dieren. Uw huisdier is vaak meer psychisch met u verbonden dan een geliefde, familielid of goede vriend. Vergeet de momenten dat ze blaffen, spinnen of janken. Dit zijn momenten van hun eigen dierlijke extase, een gevoel van zelf dat de mens gewoon nooit zal kennen. Net zoals je huisdier nooit de vreugde zal kennen van het haken of het spelen van videospelletjes, kun jij nooit de verbinding leggen met de pure dierlijke rituelen van elke soort.

Wanneer je in een kalme stemming bent en in een ontvangende modus, kan je huisdier helpen om je derde oog te openen voor een glimp van de toekomst. We hebben allemaal onderbuikgevoelens. Je verbinding met je huisdier geeft je een tweede onderbuikgevoel. Net als het controleren van een andere arts voor een second opinion, uw hond of kat toegevoegde verzekeringen over de voorgevoelens die je hebt is een van de meest gezegende van psychische verbindingen die u ooit zult ervaren met een ander wezen. Leer het gevoel van je beste harige vriend te herkennen en accepteer de zekerheid dat een goed voorgevoel wordt gesteund door het dierenrijk.

Gerelateerd Artikelen