Wilt u met een medium of paragnost praten?

De redenen achter tegenstrijdige helderziende lezingen

Als we maar één toekomst hebben, hoe is het dan mogelijk dat je verschillende lezingen kunt krijgen van verschillende paragnosten?

Als je in een dilemma hebt gezeten en je tot een paranormaal consulent hebt gewend voor advies, visie of gewoon een vriendelijke, troostende stem, heb je de ervaring misschien leuk genoeg gevonden om het nog eens te proberen. Als u met een andere persoon hebt gesproken, is de kans dat uw lezing enigszins verschilt heel goed mogelijk. Er is een reële kans dat uw lezing heel anders kan zijn. Als er maar één toekomst is, hoe kunnen twee paranormale lezingen dan verschillende uitkomsten hebben?

Er zijn drie waarschijnlijke redenen waarom paranormale lezingen met elkaar in conflict kunnen zijn: Hulpmiddelen, timing en temperament. Lees verder om te zien welke van deze een obstakel vormde op de weg naar het zien van uw toekomst.

Tools

Veel paragnosten zijn op hun best wanneer ze een bepaald gereedschap gebruiken om in het astrale vlak te zien, de plaats waar verleden, heden en toekomst worden onthuld. Als uw helderziende bijvoorbeeld een Ouija-bord gebruikte, is dit gereedschap gespecialiseerd in het communiceren met entiteiten. Als uw situatie op aarde geen interacties met mensen die zijn overgegaan met zich meebracht, kan het instrument dat uw helderziende gebruikt waardeloos zijn geweest voor de lezing die u nodig had. Een Ouija lezing had u waardevolle adviezen kunnen geven voor iets dat voor u van geen belang is.

is een nauwkeurig paranormaal instrument dat uw persoonlijkheid kan beschrijven en voorspellingen kan doen over monumentale data die in de toekomst komen. Maar als je je exacte geboortetijd niet weet, zal een paragnost geen duidelijk beeld hebben van waar en wanneer je het meest beïnvloed zal worden. Een astroloog de verkeerde geboortetijd geven is hetzelfde als hem of haar een heel ander persoon om te analyseren. Als uw geboortetijd vier uur verschilt, kunnen sommige voorspellingen van de astroloog een voorspelling zijn voor zeven jaar in de toekomst in plaats van voor morgen.

lezingen kunnen verschillen van paragnost tot paragnost, omdat er een ontelbaar aantal tarotdecks zijn, elk met hoogtepunten en sommige met ontbrekende informatie. Als je werkt met een tarot lezer, is het alsof je een therapeut hebt die de patronen van de kaarten die je trekt leert kennen. Deze intieme band zal vruchten afwerpen, maar van lezer naar lezer springen is geen goede manier om solide voorspellingen te plannen.

Veel paragnosten zijn gespecialiseerd in genezing. Als u niet gewond bent, kan het zijn dat ze diep in een kleine wond duiken, een krasje op het oppervlak van uw ego. Je moet de instrumenten begrijpen die je helderziende gebruikt als je ze onderzoekt op meetbare nauwkeurigheid.

Timing

Jouw energie bepaalt een reading. De subtiele manier waarop je een vraag of antwoord formuleert kan de patronen bepalen van wat je helderziende hoort, ziet en voelt. Een reading die een paar dagen na elkaar plaatsvindt, geeft een heel andere energie aan de helderziende. Als dit dezelfde helderziende is, bouwt de nieuwe energie alleen maar voort op de eerste patronen. Als dit een nieuwe paragnost is, kan de energie van vandaag totaal anders zijn dan de energie van gisteren. Het werpen van deze nieuwe indruk op een paranormaal begaafde voor de eerste keer draagt ook iets anders met zich mee. Het draagt de energie van de vorige paranormale lezing. Je bent voor altijd veranderd door elk voorbijgaand moment in het leven. Elke ervaring die je hebt verandert de kern van je wezen. Als je een film ziet, zul je nooit weten wat je met die twee uur zou hebben gedaan. Je zult nooit weet wat het is om door het leven te gaan zonder de ervaring van het zien van die film. Een paranormale lezing staat dan ook hoog op de lijst van werkelijk transformerende ervaringen. Om een paranormaal begaafde te zien na het meemaken van een dergelijke ervaring is als het leveren van een ander persoon aan de reading.

Er is een tendens voor mensen om op zoek te gaan naar een nieuwe paranormale reading na het ervaren van een primaire reading die niet het nieuws over de toekomst levert dat ze willen. Beschouw het als het krijgen van een second opinion op medisch gebied. Wanneer u voor uw tweede lezing gaat, bent u niet dezelfde persoon die de eerste lezing kreeg. U bent veranderd; uw energie is vrijgegeven, onderzocht en opnieuw aan u geleverd. Een alternatieve paranormale lezing na een teleurstellende of onheilspellende eerste lezing zal bijna altijd goed zijn. Waarom is dit zo? Je straalt intense energie uit na een krachtige reading. Een lezing die uitdagingen met zich meebrengt waar u nog steeds moeite mee heeft om zelfs maar onder ogen te zien, laat staan eraan te beginnen, zal de energie die een andere helderziende ziet, opnieuw vormgeven. De sombere voorspelling kan je in feite een stabieler, methodischer persoon maken en leiden tot een betere voorspelling. De eerste lezing verandert u en de tweede lezing bevrijdt uw nieuwe gedisciplineerde geest om te slagen.

Temperament

Elke toevallige ontmoeting heeft chemie of een gebrek daaraan. De paranormale lezing is geen uitzondering. Met sommige mensen kunnen we gewoon beter opschieten en ondanks de eeuwenlange programmering van sociale aard kunnen we daar niet omheen. Uw paranormaal begaafde mag u misschien niet erg graag en zal er misschien niet in investeren om u de best mogelijke lezing te geven. Je moet leren om een helderziende met zorg te kiezen. Als een advocaat die u vertegenwoordigt geen goede zaak presenteert, kunt u hem of haar ontslaan. U kunt hetzelfde doen met een helderziende.

Tijd vrij

Als het conflict tussen twee lezingen te veel is om te verwerken, moet u een tijd vrij nemen van helderzienden en mediteren. Laat twee dagen voorbijgaan om er zeker van te zijn dat de maan van teken verandert. Probeer het opnieuw, maar winkel rond en vind een psychische die ziet er goed uit vanaf het begin. Blijf bij het programma van waarzeggerij dat hij of zij gebruikt en kijk of inzet en begrip je helpen om de lezing te krijgen die je willen.