Wilt u met een medium of paragnost praten?

Helderziende inzichten: everyday divination

De verbeelding van de toekomst kan vele vormen aannemen. De kleine dingen die je elke dag doet, kunnen uitgroeien tot rituelen. Divinatie is geen formule die je vastzet in een stapsgewijs proces. Het is een waardering voor het verstoren van het gewone en het later weerspiegeld zien van je energie. Zoals een hard geluid weerklinkt op een muur ver weg, zo verzekert waarzeggerij ons ervan dat de subtielste stappen van onze dagelijkse rituelen naar ons terugkomen als weerkaatsingen van wat we al hebben gecreëerd.

Kijk of je een paar dingen kunt vinden die je routinematig op verschillende manieren doet. Begin met het klassieke oude gezegde: "Opstaan aan de verkeerde kant van het bed." Is er voor u een verkeerde kant van het bed? Wat kunt u afleiden uit de dagen waarop u uitgerust ontwaakt en de ochtend in een ontspannen tempo doorbrengt?

Is de verkeerde kant van uw bed de plaats waar u gaat staan als u niet goed voor uzelf hebt gezorgd? Is het oude gezegde waar? Is de dag die voor u ligt afhankelijk van uw eerste bewegingen? Houd een dagboek bij om te zien of dit dagelijkse ritueel verschillende soorten resultaten lijkt te brengen. De geluiden waarmee u de dag begint, kunnen bepalend zijn voor het verdere verloop van de dag. Verkeer, sirenes, blaffende honden, mensenmassa's, een autoalarm dat u ruw wekt voordat uw eigen alarm afgaat, zijn allemaal geluiden die u niet kunt beheersen en sensaties die in uw bewustzijn worden losgelaten.

U draagt deze energie met u mee en geeft deze gedurende de dag vrij. Misschien kun je voorspellen hoe de willekeurige geluiden die je hoort een blauwdruk vormen voor wat er de rest van de ochtend en in de middag gaat gebeuren.

Een manier om de trillingen die geluiden voortbrengen te beheersen is door vroeg op de dag naar muziek te luisteren. Doet u s morgens naar de radio luisteren? Misschien heeft je wekkerradio een alarm. De eerste muziek die je hoort bij het ontwaken kan een krachtig dagelijks waarzeggerij instrument zijn. De beat van het liedje, het onderwerp van de tekst, de periode in de geschiedenis waarin het werd geschreven en uitgevoerd - dit alles kan van invloed zijn op je dag.

Je beschouwt het misschien allemaal als achtergrondgeluid, maar Beethoven zal je anders beïnvloeden dan het nieuwste popliedje. Probeer een paar experimenten uit en kijk of je kunt volgen hoe de dagen verlopen onder invloed van verschillende muzikale energie.

Een ander pad naar waarzeggerij is je rituele gedrag rond voedsel. Natuurlijk ben je wat je eet. En de sensaties die je ervaart bij dezelfde porties voedsel kunnen dag in dag uit anders zijn. Had je toast vanochtend dezelfde kleur als gisteren? Welke dag was beter?

Door ontbijt en ontbijt met elkaar te vergelijken en te vergelijken, kunt u misschien patronen zien in hoe de dag verloopt. Misschien verschillen ze genoeg van elkaar om te kunnen voorspellen hoe uw dag zal verlopen op basis van de energetische subtiliteiten die u omringen terwijl u eet.

Een ritueel dat bijna iedereen heeft, is het woon-werkverkeer. Of het nu gaat om een fietstochtje van vijf minuten naar school of een autorit van een uur waarbij je je kinderen op school afzet voordat je naar je werk gaat, dagelijks vertrek je van huis om de wereld in te gaan is een ritueel dat een beroep doet op je gezichtsvermogen. Als je elke dag reist, zul je merken hoeveel dingen hetzelfde blijven. Maar na verloop van tijd veranderen er wel degelijk dingen.

Een manier om je liefdesleven te voorspellen is door langs een bloemenwinkel te rijden. Wat ziet u? Is uw minnaar aangenamer als u ziet dat die bloemenwinkel vol zit met klanten? Zou hij je een aanzoek doen als er een andere bloemenwinkel opende langs de route die je naar huis neemt van werk? U kunt uw toekomst voorspellen aan de hand van eenvoudige alledaagse aanwijzingen die u ziet wanneer u midden in een ritueel zit.

Een trainingsroutine is een alledaagse gebeurtenis die net genoeg variabelen bevat dat u de effecten van kleine veranderingen in uw ritueel kunt ijken. Als u naar de sportschool gaat, maakt u misschien regelmatig twintig minuten gebruik van bepaalde fitnessapparatuur, zoals een loopband, tijdens elk bezoek. Schakel over op vijftien minuten en voeg een zwempartij toe en merk op of de dag anders verloopt dan gewoonlijk.

Kleine veranderingen kunnen een lange weg gaan en u zult ze opmerken als u speciale aandacht besteedt aan de subtiele verschuivingen in uw lot.

Gerelateerde artikelen