Wilt u met een medium of paragnost praten?

Hoe helderziende raad wereldleiders hielp, en hoe het jou kan helpen

Het was afgelopen woensdagavond laat toen ik een telefoontje kreeg van een jonge man, Marcus, die had besloten om voor het eerst in zijn leven een helderziende te raadplegen voor liefdesadvies. Hij was onlangs uit een relatie gestapt waarvan hij dacht dat die goed ging - zijn vroegere vriendin had hem overrompeld door het uit te maken maar was vaag geweest over de redenen waarom. Hij aarzelde om mij te bellen, zoals mensen vaak doen als ze voor het eerst de weg van spirituele begeleiding inslaan. Hij zei dat hij had altijd prat op zichzelf op het zijn een scepticus. Dus toen hij belde, vroeg ik hem wat hem had overtuigd om het te doen.

Hij zei dat hij was overtuigd om een paranormale dienst te proberen nadat hij uit eerste hand bewijs had gezien dat het iemands leven echt ten goede kon beïnvloeden. Verschillende van zijn vrienden en familieleden hadden paranormaal begaafden geraadpleegd, en zij hadden geweldige resultaten gezien. Ze hadden meer over zichzelf ontdekt, en door dat proces, hadden ze hun leven verbeterd. Dankzij paranormaal advies hadden ze slimmere beslissingen kunnen nemen, en dat had hun vruchten afgeworpen.

Een andere factor, vertelde Marcus, was dat hij onderzoek had gedaan en had ontdekt dat veel beroemde mensen paranormaal begaafden hebben geraadpleegd, waaronder wereldleiders, voordat zij grote, wereldveranderende beslissingen namen. Als kwesties van oorlog en vrede beïnvloed konden worden door spirituele wijsheid, besloot hij, dan kon zijn eenzame hart dat ook. Hij gaf een aantal indrukwekkende voorbeelden van 20e-eeuwse leiders die paranormaal begaafden hadden geraadpleegd om hen te helpen hun land en de wereld te leiden. Na het gesprek heb ik wat meer onderzoek gedaan om meer te weten te komen over hoe en waarom deze wereldleiders paragnosten hebben geraadpleegd, of hoe dat zich verhoudt tot hoe adviseurs hier op Keen mensen, zoals Marcus, elke dag helpen.

Wereldleiders zoeken paranormaal advies

Het eerste voorbeeld van een wereldleider die paranormale wijsheid heeft gebruikt, is Winston Churchill, die het Verenigd Koninkrijk door de beproevingen van de Tweede Wereldoorlog heeft geleid. Churchill raadpleegde paragnosten en astrologen voor bijna elke beslissing die hij nam. Tijdens de Boerenoorlog werd hij van de buitenwereld gescheiden, en op de een of andere manier "geleid door een soort mentale planchette (een spiritistisch hulpmiddel)," klopte hij aan bij het enige huis in een straal van 30 mijl dat sympathiseerde met de Britten, en hij werd gered. Deze ervaring bleef hem zijn hele leven bij, en hij vertrouwde op zijn paranormale intuïtie, en die van anderen, om de wereld te helpen tegen het grootste kwaad ooit gekend. Nu, Marcus had niet ontdekt helderziende gaven van zijn eigen (althans, nog niet), maar het helpt stil sceptici door te weten zo'n gerespecteerde figuur had spirituele wijsheid gebruikt als een gids. Er zijn natuurlijk andere leiders wier ervaringen duidelijker overeenkomen met die van Marcus.

De Amerikaanse president Franklin Roosevelt, Churchills belangrijkste bondgenoot bij de redding van de wereld tegen Hitler, geloofde in de kracht van helderzienden om hem te helpen bij internationale betrekkingen en besluitvorming tijdens de Tweede Wereldoorlog. Er gaat een gerucht dat hij zo geschokt was door de dat president Roosevelt mensen zocht die hem konden helpen vooruit te kijken en te waken voor dreigingen in de toekomst. Dit was vergelijkbaar met waarom Marcus belde. Hij wilde een beter begrip van wat er in zijn relatie was gebeurd. Waren er dingen die hij gewoon niet zag? Als hij dit wist, kon hij ervoor zorgen dat zijn volgende relatie succesvoller zou zijn door te voorkomen wat er in deze relatie misging. Hoewel je misschien huiverig bent om Marcus' ervaring te vergelijken met die van president Roosevelt, is het hebben van een diepere kennis van wat er om ons heen gebeurt een enorme gave van paranormale wijsheid, die op veel levenssituaties kan worden toegepast.

Ten slotte was Ronald Reagan van alle Amerikaanse presidenten het meest in overeenstemming met paranormale wijsheid. Toen hij voor het eerst werd ingehuldigd als gouverneur van Californië, vertelde zijn astroloog hem dat dit het juiste moment was voor een succesvolle ambtstermijn. Ronald en zijn vrouw Nancy raadpleegden hun helderzienden en astrologen voor bijna elke belangrijke beslissing, inclusief het juiste moment om Libië te bombarderen in 1986. Ze realiseerden zich dat ze succes hadden wanneer ze met paranormale adviseurs werkten, dus bleven ze hen raadplegen en namen het zeer serieus. Dat is vergelijkbaar met de redenen dat Marcus belde. Hoewel hij de positieve effecten van het werken met een paranormaal adviseur nog niet direct had ervaren, kende hij het succes dat anderen hadden en wilde hij zelf een serieuze poging wagen.

Sceptici de mond snoeren

Als voormalig scepticus was Marcus niet de enige die aanvankelijk niet geloofde in de kracht van paranormale wijsheid. Veel mensen geloven niet dat het mensen door de geschiedenis heen verbindt, van Assyrische koningen tot Egyptische boeren en van Romeinse keizers tot Chinese boeren. Het verbindt ook presidenten en gewone mensen als Marcus, en mij en jou. Het is een manier om de wereld te begrijpen, wat het probleem ook is. Voor Marcus heeft onze sessie geleid tot het openen van zijn ogen voor aspecten van zijn vorige relatie die hij graag zou willen veranderen in toekomstige relaties. We ontdekten dat hij niet altijd de beste luisteraar was en soms moeite had om de behoeften van een ander voor die van hemzelf te laten gaan. Deze dingen speelden waarschijnlijk een rol in waarom zijn vriendin had besloten om uit elkaar te gaan. Nu hij dit weet, zou Marcus zich in zijn volgende relatie meer bewust kunnen zijn van zijn neigingen.

Natuurlijk gebruiken mensen paragnosten om verschillende redenen - voor spirituele genezing, om weten wanneer met pensioen te gaan, om vind de liefde, of als de invasie van Europa moet worden in Frankrijk of via Italië. We worden allemaal geconfronteerd met beslissingen en obstakels in het leven. Wanneer mensen zoals Marcus zichzelf en een aspect of kwestie van het leven dat voor hen belangrijk is proberen te begrijpen, raadplegen zij mensen die mensen in alle rangen en standen al duizenden jaren naar liefde en voorspoed hebben geleid. Zij wenden zich tot paranormaal advies.

Gelijk wat de kwestie wat je probeert aan te pakken, kunnen adviseurs van Keen help.