Wilt u met een medium of paragnost praten?

Waarom oscar-genomineerden en andere beroemdheden vertrouwen op helderziende raad

Zelfs als je geen fanatieke filmkijker bent, is de Academy Awards voor veel mensen intrigerend. Misschien kijk je uren voor de show uit naar de glamoureuze jurken en dure mode op de rode loper, of ben je in afwachting van de namen die zullen worden afgeroepen bij het openen van de enveloppen en wie die glanzende gouden Oscar trofeeën in ontvangst mag nemen.

Niemand is nerveuzer dan de acteurs, regisseurs en producenten die in het publiek zitten te wachten om te zien of ze winnen - ook al houden ze dat verborgen achter een bestudeerde en geoefende koele houding. Voor veel van deze beroemdheden is het een moment dat hun carrière verandert, en het is waarschijnlijk dat veel genomineerden zich door de jaren heen aangetrokken voelen tot de experts, statistici en helderzienden die beweren de winnaar al te kennen.

Naast de Oscars zijn er echter veel sterren die paragnosten gebruiken, niet om te raden of ze een kerstbal zullen krijgen, maar voor serieuzere, langdurige beslissingen over de liefde en hun carrières. Sommige van de , waaronder Cameron Diaz en Angelina Jolie, zijn bekend dat psychische diensten te gebruiken voor een of andere reden. Zij mogen dan rijk en beroemd zijn, hun zorgen verschillen niet veel van de uwe of de mijne.

De waarheid wordt verteld: Waarom beroemdheden naar helderzienden gaan

We denken misschien dat beroemdheden naar helderzienden gaan om letterlijk te horen te krijgen dat de sterren van hen houden. Dat is echter niet het geval. Acteurs gaan juist naar paragnosten omdat ze kunnen rekenen op paranormale begeleiding om hen de waarheid te vertellen. De helderziende heeft er niets bij te winnen door te zeggen: "O nee, je was geweldig in de gruizige Garfield reboot!" Een paragnost geeft de waarheid door vanuit een krachtiger bron en verwacht niets in

Als acteurs naar paragnosten gaan, weten ze dat ze niet veroordeeld zullen worden, en dat de informatie in vertrouwen wordt verteld. Deze absolute eerlijkheid is uiterst belangrijk in een wereld waarin een slechte carrièrekeuze kan uitmonden in een publieke ramp. Acteurs kunnen er zeker van zijn dat ze onbevooroordeeld advies krijgen, zonder vooroordelen, en dat dit advies is gebaseerd op een wijsheid die veel ouder is dan films en paparazzi.

In het kort: beroemdheden gaan om dezelfde redenen naar paragnosten als iedereen: Voor eerlijkheid, voor onbevooroordeelde waarheden, en om hen te helpen hun weg te vinden in een verwarrende wereld. Zelfs enkele van de grootste namen wenden zich tot paragnosten voor hulp.

Brad Pitt en de kracht van het nemen van slimme beslissingen

Wat maakt een goede carrière? Het is een combinatie van talent, instincten, advies en geluk. Het idee van geluk verandert echter als je goed spiritueel advies hebt, zoals Hollywoodsuperster en 2016 Oscar-genomineerde Brad Pitt heeft gehad met beroemde . Pitt maakte zijn debuut in de vroege jaren negentig, met glamoureuze, romantische films als Legends of the Fall en Interview With A Vampire. Hij was voorbestemd om een hoofdrolspeler te worden. Zelfs zijn rol in Kalifornia was gevaarlijk op een sexy, maar niet erg bedreigende manier. Het leek erop dat hij de komende tien jaar de romantische ster van elke weelderige film zou worden. Er was weinig reden om risico's te nemen.

Zo raken sterren natuurlijk opgebrand en getypecast. Niets van dat alles was weggelegd voor Pitt, die wordt omschreven als "een karakteracteur in het lichaam van een hoofdrolspeler". Pitts carrière ging in onverwachte richtingen, met optredens in onglamoureuze en Hij speelde gewaagde rollen in 12 Monkeys en Fight Club, balanceerde passieprojecten met de leuke Oceans-films, en werkte met enkele van de beste regisseurs in het vak. Hij is ook beloond voor Oscars, met drie nominaties voor acteerprestaties (maar geen overwinningen). Als producent kreeg hij nominaties voor Beste Film voor Moneyball en 12 Years a Slave, die hij won voor de laatste. Dit jaar komt hij als producent in aanmerking voor een Best Picture-award voorThe Big Short.

Hoewel het niet waarschijnlijk is dat een helderziende Pitt specifiek heeft verteld dat hij die rol in Ocean's 11 moest spelen of Moneyball moest produceren, heeft het feit dat hij iemand had die hem kon helpen de waarheid over zijn leven en zichzelf te zien, invloed gehad op zijn carrièrepad. Het zette hem op een ontdekkingsreis, waarbij hij niet alleen de meest sexy man ter wereld was, maar ook een serieuze acteur en producent. Het stelde hem in staat om te ontdekken wat in hemzelf de moeite waard was om te onderzoeken en te creëren. Het is het soort onverbloemde waarheden waar de meeste mensen bang voor zijn - of ze nu de hoofdrol spelen in films of kaartjes kopen om ze te zien. Maar ze kunnen een groot verschil maken bij het vinden van de juiste weg in het leven.

Bey Beyond Careers: Psychic Advice For Celebrities Looking To Connect

Zoals in zaken, zo ook in romantiek. Hollywoodsterren gebruiken paranormaal begaafden om hun liefdesleven ook te helpen begrijpen. Het is immers moeilijk om te weten wat echt is en wat niet voor de beroemdheden, en sterren vertrouwen op de wijsheid van spirituele raadgevers net zo veel als de rest van ons. Cameron Diaz is geweest om haar advies te geven over haar romantische leven, en Sarah Jessica Parker heeft zich naar verluidt gewend tot spirituele begeleiding om haar huwelijk met Matthew Broderick op de rails te houden.

Angelina Jolie is een andere ster die zich intensief bezighoudt met alle aspecten van persoonlijk onderzoek. Ze maakt niet alleen gebruik van paranormale begeleiding om haar romantisch te helpen (het gerucht ging dat ze er een ontmoette toen ze op de set van Mr. and Mrs. Smith stond), maar ook om haar carrière in goede banen te leiden en haar in staat te stellen de beste beslissingen voor zichzelf en haar gezin te nemen.

De glamour van een filmster toepassen op je leven

Oscar-genomineerden en andere sterren vertrouwen net zo goed op wijsheid als de rest van ons, omdat ze net zo zijn als de rest van ons. Het zijn mensen met normale gevoelens: hoop en dromen, angst, verwarring, de stijgende vlinders van een nieuwe liefde en de pijnlijke angst als een relatie op de klippen loopt. Het verschil is dat hun drama's op duizenden tijdschriftcovers en in elke hoek van het internet worden uitgespeeld.

Jouw leven wordt misschien niet zo vaak besproken, maar het is net zo belangrijk. Het is het enige leven dat je hebt. Het maken van de juiste beslissing over carriere keuzes, over de liefde, en over hoe te komen tot wie je wilt zijn zijn de belangrijkste dingen die je kunt doen. Het is van vitaal belang om hulp te hebben, van familie, van vrienden, en van adviseurs die echt om je geven. Net zoals Brad Pitt niet voor de rest van zijn carrière vastzat in "humeurige, sexy vampier", maar zijn lot in eigen hand nam en een van de meest gerespecteerde spelers in Hollywood werd, zo kun ook jij je leven maken zoals jij dat wilt.

Dus als je de popcorn voor de show van dit jaar hebt klaargezet en met ingehouden adem zit af te wachten of dit het jaar is dat leeuw eindelijk doorbreekt, bedenk dan dat de sterren, net als jij en ik, soms hulp nodig hebben van de echte sterren.

Ben je op zoek naar eerlijk, onbevooroordeeld advies om je te helpen bij een belangrijke beslissing in je leven of je liefdesleven? Helderzienden en andere adviseurs op KEEN.com kunnen help.