Wilt u met een medium of paragnost praten?

Van carrière veranderen: het vinden van de juiste baan om levenslange passie te behouden

Voel je je een bedrieger op je werk? Misschien ben je een boekhouder die droomt van een Smoky Mountain Park Ranger te zijn, of een stuntvrouw die verlangt naar een minder doodsverachtende kantoorjob. Als je een kristalhelder beeld hebt van het leven dat je mist, is het gemakkelijk om te zien waar je naar hunkert (bomen, frisse lucht, ontmoetingen met grizzlyberen).

Maar als je slechts vaag ontevreden bent, weet je dat het niet zo eenvoudig is. Je kunt niet nog een dag van de sleur verdragen, maar de alternatieven zien er niet beter uit, omdat je de magische kracht hebt om gaten te schieten in elke dagdroom die opkomt. Iets artistieks? Oh, daar verdien je nooit geld mee. Hoe zit het met de lokale politiek? Dat kan niet, de lastercampagne van je tegenstander zou een velddag hebben. Je weet niet zeker wat je een gelukkig of compleet gevoel zou geven, maar je weet zeker dat dit het niet is.

Wanneer je hier vastzit, betekent dat niet dat je voor altijd vastzit. Het betekent dat je een leven lang tegenstrijdige meningen en waarden over je heen hebt gekregen, en het is vreselijk moeilijk om door het moeras te modderen om je waarheid te vinden. Maar deze zoektocht wordt zelden opgelost door te denken je weg naar een nieuwe carriere-je gedachten en innerlijke oordelen zijn al zo dik als wijnstokken. Je zult intuïtie nodig hebben en wat onderaardse wijsheid uit de grote reserves van inzicht die al in je zitten en die wachten om naar buiten in het licht te worden getrokken.

De eerste stap: Een symbool van jezelf

Als spiritueel adviseur zijn er een paar technieken die ik met cliënten gebruik om hen te helpen hun intuïtie aan te boren. Voor absolute beginners raad ik aan een avatar van het zelf te kiezen die hun gids wordt, een bemiddelaar tussen hun rationele geest en innerlijke wijsheid.

Heeft u een kleur die met u resoneert? Misschien is er een dier of voorwerp dat altijd instinctief jouw is geweest, alsof je ermee bent opgegroeid. Wat het ook is, en hoe dwaas je je er ook over voelt, maak het je eigen, want dit is je spirituele symbool dat je laat weten wanneer je op de goede weg bent.

Als je symbool een hommel is, dan is het een hint als je aan een hommel denkt, er een tegenkomt tijdens een meditatie of spirituele oefening, of er een in het echt ziet. Als je in een lastige situatie zit waarin je een belangrijke beslissing moet nemen, kun je je voorstellen dat de hommel rondzoemt en kijken waar hij heen gaat. Spirituele beoefenaars door de eeuwen heen en culturen hebben dit soort beelden gebruikt om hun intuïtie te kanaliseren, zelfs wanneer hun geest op hol slaat.

Uw reis om het doel van het leven te vinden zal worden geholpen door de tijd te investeren in het vinden van uw symbool. Meditatie, visualisatie en waarzeggerij kunnen je daarbij helpen. Als het te veel moeite lijkt, ontspan dan gewoon. Het antwoord komt meestal vanzelf als je je er niet voor inspant.

Visualiseren van de toekomst

Als je je intuïtieve gids hebt geïdentificeerd, heb je een Poolster die je naar je volgende carrièrewissel kan leiden. U kunt beginnen met u voor te stellen hoe een baan eruit zou kunnen zien - ziet u zichzelf al voor de klas staan als leraar Engels in de zevende klas? Dan terug te verwijzen naar uw gids: kijk rond voor je kracht kleuren, zijn ze hier? Als je je mystieke hond uitnodigt in de klas, rent ze dan vrolijk de rijen op en neer of blaft ze woedend? Dit is maar één methode om je spirituele inzicht aan te boren, maar het heeft het voordeel dat je je natuurlijke neiging om meteen te oordelen en te analyseren omzeilt.

Je kunt ook een boost in je intuïtieve vermogens krijgen van waarzeggerijmethoden zoals de Tarot, die met hun suggestieve kunst en mythische symbolen snel een weelderig beeld van de toekomst schetsen. Als je niet een wizard met de kaarten, het kiezen van een begaafd lezer om uw lezing te interpreteren kan je vrij om zich te concentreren op het uitoefenen van uw intuïtie. Als alternatief kunnen empathische lezers je energie en verborgen verlangens scherp aanvoelen om je te helpen een beter inzicht te krijgen in het soort carrières dat je zou kunnen vervullen.

Uitvoeren van uw visies

Het kan wat werk kosten, maar uiteindelijk zult u een visie vinden die uw spirituele gids de mambo laat doen. Misschien is het niet per se een carrière, maar een scène of activiteit. Wanneer dit gebeurt, laat dan je oordelen vallen! Je hebt iets waar je mee aan de slag kunt.

Er zijn veel carrières die nog niet bestaan, omdat de wereld wacht op iemand zoals jij om ze te verwezenlijken. Er zijn ook veel carrières en levensstijlen waarvan je waarschijnlijk denkt dat ze onmogelijk zijn voor iemand als jij - maar professionele schrijvers, kattentrainers, goochelaars en historische scheepskapiteins bestaan wel degelijk en gedijen zelfs goed. Dus als je jezelf al aan het roer ziet staan van een nagebouwd kombuis dat een groep padvinders leidt op de oude maritieme manier, dan is dat geen kwestie van mogelijkheden, maar van zorgvuldige planning en berekening om daar te komen.

Het is niet omdat iets in een mystiek visioen tot je komt, dat het universum het in je schoot geworpen krijgt. De principes van de economie, de fysica en de federale wetgeving zijn nog steeds van toepassing op goddelijk geïnspireerde ideeën. Misschien moet je terug naar school, een stage volgen, of beginnen in een startersfunctie in een nieuw vakgebied om te beginnen met werken aan je doel. Maar hard werken in dienst van een droom is bijna altijd de moeite waard.

Als je je al jaren gevangen voelt in een weinig bevredigende carrière, kun je zo comfortabel zelfgenoegzaam worden dat je jezelf de alternatieven uit het hoofd praat. Of misschien heb je van jongs af aan "nee" te horen gekregen en heb je nooit het gevoel gehad dat je een ingenieur, pottenbakker of schoolverpleegster mocht worden. Maar als je intuïtie en spirituele wijsheid gebruikt, zul je merken dat deze barrières gemakkelijk te overwinnen zijn. Pas dan kun je concrete stappen gaan zetten in de richting van het leven dat je altijd al hebt gewenst.

Vult je carrière je geen voldoening, maar kun je je niet voorstellen dat je iets anders zou doen? Wanneer uw verlangens in een crisis verkeren, kan a u helpen uw intuïtie te ontwikkelen en uw opties te visualiseren.