Wilt u met een medium of paragnost praten?

Je zou een helderziende kunnen zijn...

Psychici, mediums en geestengidsen nemen een bijzondere plaats in de iconografie van de moderne cultuur in. De media staat bol van de opgehemelde beelden, gaande van emotioneel opgejaagde "geestenfluisteraars" en misdaadbestrijdende helderziende detectives tot beroemde en grappige waarzeggers zoals Johnny Carson's onsterfelijke Carnac the Magnificent. In werkelijkheid houdt paranormaal begaafd zijn echter in dat je een aantal paranormale gaven of vermogens hebt, variërend van een verhoogde intuïtie tot het vermogen om met de doden te spreken of de toekomst te voorspellen.

Mensen die deze gaven hebben, wijzen ze vaak af omdat ze gewoon niet passen in het door de maatschappij geaccepteerde landschap van de werkelijkheid, want zeg nou zelf... een gesprek voeren met je oudtante Norma die in 1967 is overleden, lijkt voor de meeste mensen niet "normaal" - ook al is het voor anderen misschien een alledaagse gebeurtenis.

Heb je ooit een fenomeen of zelfs maar een gevoel ervaren dat je niet kunt verklaren, en je afgevraagd of je de gave hebt? Nou, als je ooit liep in een kamer en voelde een plotselinge verandering in temperatuur of een overweldigend gevoel van "zwaarte" dat niemand anders doet, je misschien een psychische. Als u jeugdherinneringen hebt van het praten met geesten die u sindsdien hebt afgeschreven als louter kinderlijke fantasie, zou u paranormaal begaafd kunnen zijn. Als je scènes ziet als flitsen uit een overlappende realiteit, zou je paranormaal begaafd kunnen zijn. Als je dingen weet die je eigenlijk niet zou moeten weten... zou je helderziend kunnen zijn. Hier is een lijst van Enkele belangrijke aanwijzingen dat je zesde zintuig klaar is om te pompen.

Déjà Vu All Over Again

Het is misschien de beroemdste uitspraak van Yogi Berra, maar als je voortdurend het gevoel hebt dat je ergens eerder bent geweest, of iets eerder hebt meegemaakt en de geschiedenis zich lijkt te herhalen, ook al is de plaats of gebeurtenis totaal nieuw voor je, dan heb je waarschijnlijk een voorliefde voor déjà vu. Dit gevoel van een dubbele realiteit kan komen doordat u de ervaring van een andere persoon uit het verleden oppikt die aansluit bij uw huidige omstandigheden.

Dromen die kunnen komen

Terwijl Freud zou kunnen beweren, als hij hier was, dat dromen een mechanisme zijn om de gebeurtenissen in ons dagelijks leven te verwerken, zou het kunnen zijn dat u een helderziende bent als uw dromen bijzonder levendig zijn en scènes bevatten van toekomstige gebeurtenissen die vaak op een later tijdstip werkelijkheid worden.

Telepathische bediener

Vroeger, toen er nog geen mobiele telefoons bestonden, was het niet gemakkelijk om iemand over lange afstand te bereiken, maar heb je ooit meegemaakt dat je gewoon aan iemand dacht en dat plotseling de telefoon overging en je hem of haar aan de lijn had? Of, hoe zit het als je ogen sluit met iemand aan de andere kant van een drukke kamer en je kunt hun gedachten in je hoofd horen? Dit soort psychische communicatie staat bekend als telepathie.

Tag! Je bent het!

Dus, je ontmoet iemand voor de eerste keer en terwijl je zijn hand schudt, voel je een vreemde sensatie die als een film die je snel vooruitspoelt en je vrijwel alles vertelt over hun persoonlijke geschiedenis. Dit fenomeen, dat bekend staat als psychometrie, lijkt op déjà vu's en kan zowel betrekking hebben op dingen en plaatsen als op mensen.

Je gevoel weet het

De band tussen jou en de mensen om wie je geeft, is zo diep dat je gewoon weet wanneer ze in de problemen zitten. Als je een knoop in je maag krijgt vlak voordat je man je belt om te vertellen dat hij een auto-ongeluk heeft gehad, of als je een onverklaarbare angstaanval krijgt en er later achter komt dat je beste vriend op hetzelfde moment een hartaanval heeft gehad, ben je misschien helderziend.

Je ziet dode mensen

Of je spreekt op zijn minst met ze. Misschien komen de overledenen naar je toe in dromen. Hoe ze ook communiceren, je hebt misschien paranormale gaven als de informatie die ze met je delen op een griezelige manier klopt.

Vooruitziendheid is 20/20

Als je gebeurtenissen in de toekomst met een redelijke mate van nauwkeurigheid kunt voorspellen, ben je misschien paranormaal begaafd (laat staan dat je dat zou kunnen ... je is paranormaal begaafd).

Als je een aantal dingen op deze lijst hebt afgevinkt, of zelfs maar één, is de kans groot dat je paranormaal begaafd bent. Of je deze gaven nu wilt negeren of omarmen is aan jou, maar net als bij elk ander krachtig instrument is het goed om eerst de do's en don'ts te leren voordat je de stekker in het stopcontact steekt. Als je de paranormale gaven verkeerd gebruikt, kun je in een wereld van problemen terechtkomen, dus als je van plan bent om dit pad naar verlichting te bewandelen, zorg er dan voor dat je eerst advies inwint bij een betrouwbaar iemand die je kan adviseren. Hij of zij kan u informeren over verantwoord gebruik en veiligheidsaspecten, en u beschermen terwijl u de wereld verkent die uw talenten voor u hebben geopend.

Wilt u uw eigen paranormale gaven uittesten? Een KEEN-adviseur kan je helpen je gaven onder controle te krijgen en de meest positieve resultaat.