Wilt u met een medium of paragnost praten?

Healing light by renee: spreading good through spiritual healing

Zolang ze zich kan herinneren, heeft Renee, bekend als Healing Light door Renee op Keen, een sterke band met geesten gehad. Een van haar eerste herinneringen is toen ze drie jaar oud was en zelf ontbijt maakte. Toen haar moeder vroeg hoe ze wist wat ze moest doen, vertelde Renee dat haar grootmoeder haar hielp. "Ik zag haar zo duidelijk, alsof ze nog leefde," zegt Renee. "Mijn moeder was zeker bang in het begin, maar uiteindelijk besefte ze dat ik echt een speciale gave had. Ik realiseerde me niet dat ik anders was tot jaren later, toen ze me uitlegde dat niet iedereen de dingen kon zien die ik zag." Renee's gave om geesten te zien, verbindt haar met de mensen met wie ze in contact komt. "Ik heb altijd kunnen voelen wat anderen voelen en omdat ik de geesten kan zien die anderen omringen, ben ik vaak in staat om informatie van hen te krijgen. Ik word het medium, en ik spreek de woorden van de geest. De woorden komen er gewoon uit en vaak weet ik niet wat de boodschap betekent, maar de persoon met wie ik praat begrijpt het wel."

Niet van plan om professioneel lezingen te geven, ging Renee naar school en studeerde bedrijfskunde. Maar toen ze te maken kreeg met het onverwachte overlijden van haar jongste besloot Renee te gaan werken met een energie genezeres. "Ze hielp me af te stemmen op een andere set vaardigheden die ik heb. Ik trainde 10 jaar bij haar en leerde over spirituele en energie genezing." In die tijd werkte Renee in een nagelstudio, en ze begon spirituele healing in haar diensten op te nemen. "Ik vond het heerlijk om met klanten te werken - hen te leren wat ik wist en ook van hen te leren. Ik was gefascineerd door de stroom van mensen die in en uit mijn leven kwamen en de manier waarop we elkaar hielpen. Ik was voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en het aanscherpen van mijn capaciteiten."

Tijdens haar werk in de salon stelde een klant voor dat Renee zou kijken of ze adviseur kon worden bij Keen. "Ik wist eerst niet zeker of het wel iets voor mij was, omdat ik meer met healing dan met paranormale lezingen bezig was, maar uiteindelijk besloot ik het toch te proberen en was ik geïntrigeerd door de mogelijkheid. Renee vermeldde haar diensten onder de categorie "levensvragen". "Ik voelde me aangetrokken tot die categorie omdat ik voelde dat het een gebied was waar ik spirituele healing kon toepassen bij mijn klanten." Twee jaar later werd Renee zo populair op Keen dat ze haar baan bij de salon opgaf en sindsdien fulltime adviseur is.

Seeking Illumination

Renee is gepassioneerd over het voortzetten van om vaardigheden te leren en te ontwikkelen. De afgelopen 25 jaar heeft zij zich bekwaamd in Reiki, energetische healing, regressies uit vorige levens, het verwijderen van energetische blokkades, en spirituele groei. "In al mijn ervaringen met het werken met leraren en mentoren, heb ik geleerd dat we nooit stoppen met groeien en door de jaren heen is mijn verlangen om beter te worden in wat ik doe en het hoogste niveau van healing te bieden alleen maar sterker geworden. Ik wil nooit stagneren, en daarom voel ik me vaak aangetrokken tot mensen die willen leren - ze stimuleren me om mezelf te verbeteren." Renee houdt ervan haar kennis te delen en heeft gemerkt dat veel van de mensen met wie ze op keen.com in contact is gekomen, op zoek zijn naar het ontwikkelen van hun eigen healingvaardigheden. Ze heeft zelfs mentor een aantal van haar klanten die nu adviseurs bij Keen ook. "Als ik in contact kom met iemand die intuïtieve gaven heeft, voel ik me gezegend om dat pad met hen te bewandelen als ze hun roeping realiseren, en ik doe mijn best om hen te helpen hun gaven aan te boren."

Renee is extreem stemgevoelig, wat haar de mogelijkheid geeft om nauwkeurige telefonische lezingen te geven. "Als iemand me belt, voel ik hun energie via hun stem. Op die manier kan ik contact met ze maken en van daaruit kunnen we samen op reis gaan. We bespreken waar ze over willen praten, en ik help ze om blokkades op te ruimen die hun innerlijke vrede belemmeren. We stellen ons open om ons te laten leiden naar waar we heen moeten om genezing te vinden en door het gesprek te laten stromen en de geesten de sessie te laten leiden, ben ik in staat om hen te leiden naar wat het ook is dat ze moeten ontdekken."

Enkele van de onderwerpen waar Renee zich met haar cliënten op richt zijn grief healing, relaties, en het onderzoeken van gevoelens. "Mijn benadering combineert het fysieke met het emotionele. Alles wat we in het verleden hebben meegemaakt heeft een geheugenbank in ons lichaam en die energie kan vaak vast komen te zitten als we er niets mee doen - vooral als de emotie negatief is. Ik gebruik een energetisch proces dat de negatieve energie neemt, transformeert in licht, en loslaat uit het lichaam."

Radiating Hope

Hoewel Renee over intuïtieve vaardigheden beschikt, geeft ze er de voorkeur aan om spirituele en energiehealingsgesprekken te doen. "Ik heb het gevoel dat mensen door paranormale lezingen blijven steken in het wachten op een uitkomst waarvan ze denken dat die onvermijdelijk is, in plaats van zich te realiseren dat ze de kracht hebben om voor het resultaat dat ze willen. Wanneer ik healing gesprekken doe, is het mijn doel om mensen te helpen begrijpen wat ze voelen en waarom, en dan ruimen we de slechte energie op die hen bezwaart. Als we dat gedaan hebben, zijn ze vrij om het leven op een positieve manier te ervaren. Ik geloof dat als we ons ontdoen van de dingen die ons belasten, we in staat zijn om het geluk in onszelf te vinden en met de positieve energie die we binnenlaten, trekken we aan wat we willen in het leven." Renee gelooft erin mensen de tools te geven die ze nodig hebben om hun eigen doelen te bereiken en hen in staat te stellen in zichzelf te geloven. "Ik sta niet toe dat cliënten afhankelijk van mij worden, want dat is niet in hun belang. Ik beschouw mezelf als een probleemoplosser en ik wil anderen voorzien van de tools die ze nodig hebben om hun toekomst in eigen hand te nemen."

Als adviseur van Keen heeft Renee een balans gevonden tussen de aarde en spiritualiteit. "Het heeft me de kans gegeven om te groeien en een manier geboden om in contact te komen met meer mensen die op zoek zijn naar antwoorden en behoefte hebben aan het soort genezing dat ik kan bieden. Ik weet dat ik niet de reader ben voor iedereen en dat is het mooie aan Keen - het biedt een platform voor diversiteit en een reader die geschikt is voor iedereen. Het belangrijkste, voor mij, is dat iedereen die gesprekken voelt het goed als ze ophangen. Elk gesprek is uniek, en ik weet niet waar we zullen eindigen, maar als ik me op dat moment met elk individu verbind, weet ik dat we samen zullen eindigen waar we horen te eindigen." Renee is gepassioneerd over healing omdat ze gelooft dat, door anderen te helpen zich beter te voelen, ze goeds over de wereld verspreidt. "Het is het rimpeleffect - als we gelukkig zijn, verspreiden we dat naar anderen. Dat licht wordt doorgegeven van persoon tot persoon en beetje bij beetje veranderen we de wereld. We hebben allemaal verschillende gaven, en als we samenwerken, komen we dichter bij vrede."

Als je op zoek bent naar een adviseur die je kan begeleiden bij spirituele en energetische healing, kunnen adviseurs op Keen, zoals Healing Light by Renee, je help.