Wilt u met een medium of paragnost praten?

Het kiezen van een helderziende

Er zijn momenten in ieders leven waarop een neutrale, wijze mening nodig is. Relatieproblemen, professionele tegenslagen of andere persoonlijke uitdagingen stellen ons voor keuzes die verwarrend of moeilijk kunnen zijn. Hoe weet je of de man op wie je valt de ware is? Denkt je baas aan een promotie of een ontslag?

Dit zijn belangrijke vragen. Soms heb je hulp nodig bij het nemen van beslissingen in je leven. Natuurlijk heb je vrienden, familie en collega's, maar soms heb je diepere informatie nodig. Misschien hebt u een helderziende, tarotlezer of astroloog nodig om tot de kern van de zaak door te dringen.

Geschiedenis van paranormaal begaafden

Paranormaal begaafden bestaan al heel de geschiedenis van de mensheid. Mensen hebben vijf fysieke zintuigen, maar we zijn veel meer dan fysiek. We hebben geesten, en onze voorouders begrepen deze dimensie van ons bestaan. Dit is de reden waarom alle beschavingen een spirituele traditie hebben. Helaas wordt de wereld van de geesten in deze moderne wereld maar al te vaak genegeerd, of wordt deze buitengesloten vanwege bijgeloof, onwetendheid of angst.

Er is niets te vrezen van onze natuurlijke menselijke spirituele vermogens. Helderzienden hebben de gave om toegang te krijgen tot deze spirituele dimensie. Het zijn meestal gewone mensen die het talent hebben om de ongeziene werkelijkheid waar te nemen, en zij hebben dit talent getraind en gewijd aan het helpen van anderen bij het navigeren door hun eigen hart en geest, voor de verbetering van de wereld.

Het vinden van een helderziende

Bij het zoeken naar een helderziende hebt u vele opties. U kunt de traditionele weg bewandelen en er een vinden in het telefoonboek met een bakstenen adres, waar u misschien de traditionele attributen ziet waaraan we denken als we ons een helderziende voorstellen: kraal of fluwelen gordijnen, misschien een kristallen bol, de geur van wierook. Deze paragnosten zijn de traditionele, oude school van spirituele beoefening. Natuurlijk, nu is er de online optie, waar je elektronisch communiceert met een paragnost. Dit zijn de belangrijkste vormen en methoden om contact op te nemen met een helderziende, maar hoe kies je er eigenlijk een die je goede, betrouwbare informatie zal geven? Dit is waar uw eigen intuïtie om de hoek komt kijken. Tegen de tijd dat u tot de conclusie bent gekomen dat u een helderziende nodig heeft, staat u waarschijnlijk al open voor de wijsheid die u in het spirituele rijk tot uw beschikking heeft. Vertrouw op jezelf. Wanneer u zich op uw gemak voelt bij de vibe van de helderziende en de prijs van de reading, bent u klaar om de wijsheid van uw helderziende te gebruiken om u te helpen bij uw keuze hoe verder te gaan.

Psychische lezingen via de telefoon

Psychologen via de telefoon zijn een uitstekende manier om een reading te krijgen. Met een telefonische helderziende heeft u stemcontact, maar omdat u niet in dezelfde ruimte bent, is uw fysieke aanwezigheid verwijderd, waardoor er meer "ruimte" is voor uw spirituele zelf om het gesprek aan te gaan.

Als u eerlijk bent en de helderziende vragen stelt in de geest van het verbeteren van uw eigen leven, zal deze persoon uw spirituele energie via uw stem oppikken. De helderziende zal in staat zijn om uw emotionele toestand te horen, die direct in verbinding staat met uw spirituele wezen. Dit maakt een relatief gemakkelijke reading mogelijk, waarbij de paragnost u informatie kan geven waarvan u wist dat u die wilde hebben, maar ook informatie waarvan u niet wist dat u die nodig had

Dit betekent niet dat een telefonische paragnost automatisch superieur is aan een paragnost in persoon. Het menselijke element is altijd het belangrijkst, en als de telefoon of chat helderziende niet geschikt is voor u, door alle middelen, kies de methode die maakt je het meest comfortabel. U wilt een persoon die je vertrouwt, en die heeft het beste met je voor. Dit betekent niet dat ze zullen suiker jas de waarheid! Een echte paranormale lezing geeft u een nauwkeurig beeld van wat er aan de hand is, hoewel de waarheid soms is wat we niet willen horen.

Hoe haalt u het meeste uit uw reading

Om het meeste uit een reading te halen en deze informatie op de meest gunstige manier te gebruiken, moet u bereid zijn om naar uw paranormaal begaafde te luisteren. Probeer een reading niet te forceren. Een van de meest destructieve dingen die mensen doen voor de nauwkeurigheid van hun paranormale lezing is proberen om de lezer te beïnvloeden, of om de waarheid van wat de helderziende zegt te ontkennen.

Begrijp dat je macht hebt over je eigen daden, en hoewel je probeert om een situatie te begrijpen door middel van paranormale krachten, moet je nooit proberen om het te manipuleren. Karma is een strenge meester! Informatie die je uit het spirituele rijk verzamelt, moet voor hogere doeleinden gebruikt worden. Als u dat niet doet, speelt u met vuur.

Het kan zijn dat u meerdere paragnosten moet raadplegen. Dit is vergelijkbaar met het gebruikelijke medische gebruik om een second opinion te vragen. Als twee of meer paragnosten u dezelfde informatie geven, hebt u overvloedig bewijs dat wat zij zeggen juist is, en moet uw koers duidelijk zijn. Aan de andere kant, wanneer u meer dan één helderziende raadpleegt, kunnen zij verschillende meningen hebben. Dit is waar uw eigen intuïtie in beeld komt. Er is niets mis mee om rond te kijken voor een helderziende. Als u drie verschillende zieners raadpleegt, en ze zeggen allemaal verschillende dingen, kan dit een boodschap op zich zijn. Misschien moet u vertrouw gewoon op je eigen intuïtie. Of misschien is er minder aan de hand dan je denkt. Wie weet bevindt u zich in de benijdenswaardige positie dat u volledig de baas bent over uw eigen lot! Onthoud dat u altijd de vrije wil aan uw kant hebt, en dat een helderziende bij u in de buurt u een waardevol perspectief kan bieden.

Gerelateerde artikelen