Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Uw beste carrière op teken

Het kiezen van een carrièrepad kan een lastige zaak zijn. Welk soort werk geeft je een gelukkig en voldaan gevoel, alsof je iets zinvols doet met je leven? Welke baan geeft je het inkomen en de voordelen die je nodig hebt om de levensstijl van je keuze te ondersteunen? Welk beroep beantwoordt aan de ambitie die in je opborrelt en voldoet aan het beeld dat je van jezelf hebt? Sommigen onder ons hebben het geluk al vroeg en gemakkelijk een beroep te vinden dat als vanzelfsprekend aanvoelt - een beroep dat onze sterke punten benut en ons tegelijkertijd uitdaagt onze zwakkere punten te ontwikkelen; een beroep dat boeiend en fascinerend is en een plezier om elke dag naar toe te gaan. Maar velen van ons zijn nog steeds op zoek naar die perfecte baan die een carrière voor het leven kan worden. Als jij tot die laatste categorie behoort, lees dan verder en ontdek de gaven en sterke punten van jouw sterrenbeeld die zich kunnen vertalen in de perfecte carrière voor jou.

RamDe sterke, competitieve Ram gedijt goed in een dynamische baan waarin gebruik wordt gemaakt van jouw leiderschapskwaliteiten. In vorige banen heb je misschien een burn-out ervaren die optreedt als je je vast voelt zitten in een functie die niet inspirerend of uitdagend genoeg is. Een carrière waarin je wordt aangemoedigd om competitief te zijn, stelt je daarentegen in staat om je scherpste instincten naar voren te brengen. U doet het ook goed als u de leiding hebt, als baas of gewoon in een autonome positie. Je kunt het goed doen in de verkoop of in de makelaardij, waar je je enthousiasme kwijt kunt; beroepen op provisiebasis stimuleren ook je drang om harder te werken en meer te verdienen dan je collega's. Een andere kanttekening: als vuurteken ben je misschien dol op de hitte, de energie en het drama van een brandbestrijding. Je bent een held in hart en nieren en zou genieten van een carrière waarin je je ware aard kunt laten zien, zoals politieagent, paramedicus of reddingswerker. Je zou ook een uitstekend politicus zijn, want je bezit het scherpe verstand, de competitiedrang en de wilskracht die nodig zijn voor dit moeilijke vak.

StierDe Stier zou het goed doen in een carrière waarin tactiele of zintuiglijke genoegens centraal staan, zoals een gourmetkok, een bloemist, een chocolatier of een pottenbakker, die allemaal profiteren van de natuurlijke creativiteit en het oog voor esthetiek van de Stier. Je zou ook graag werken in een beddenzaak die gespecialiseerd is in fijn linnen, of een garenwinkel met prachtige kleuren en natuurlijke vezels. Je hebt een uitstekend lichamelijk uithoudingsvermogen en kunt uitblinken in banen die energie en uithoudingsvermogen vereisen, zoals een professionele golfer of duursporter. Gezien het feit dat veel Taureanen de neiging hebben om veel te zitten, kan een fysieke carrière ook een echt voordeel voor je gezondheid zijn. Tot slot, een baan die goede voordelen en financiële stabiliteit biedt, zoals een carrière in het bankwezen of onroerend goed, kan heel bevredigend zijn door de comfortabele levensstijl die het u biedt. Welke carrière u ook kiest, u zult er zeker hard aan werken en het volhouden - daarom is het bijzonder belangrijk voor de Stier om het juiste carrièrepad te vinden. Anders blijf je misschien een beroep uitoefenen dat geen voldoening geeft, gewoon uit gewoonte of plichtsgevoel.

TweelingenGestuurd door Mercurius, de planeet van de communicatie, draait het bij de Tweelingen allemaal om het intellect - met name het ontvangen en overbrengen van ideeën die fascinerend, hilarisch of anderszins mentaal stimulerend zijn. Zo luchtig, geestig en gezellig als je bent, zou je het goed doen in een carrière die je in staat stelt om te gaan met het publiek, zoals een evenementenplanner of eigenaar van een boekwinkel, of een carrière in public relations. Tweelingen doen het over het algemeen goed in banen die met het geschreven of gesproken woord te maken hebben, zoals schrijver, bibliothecaris, journalist, zanger of blogger, of zelfs politicus. Zo jong als je bent, zou je ook kunnen houden van een baan waarin je werk is om te spelen, zoals clown op kinderverjaardagsfeestjes of eigenaar van een feestartikelen-, speelgoed- of dierenwinkel. Wat u ook kiest, u gedijt waarschijnlijk het best in een werkomgeving die dynamisch en snel genoeg is om uw

kreeftRegering door de emotionele Maan, Kreeft is een diep voelend teken en een verzorger in hart en nieren. Je zou het goed doen in elk beroep dat een beroep doet op je vermogen om intuïtief contact te maken met anderen en hen op een zinvolle manier te ondersteunen, zoals onderwijzeres op een basisschool, gesprekstherapeut of counselor, maatschappelijk werker, huisvrouw, geregistreerd verpleegster, tuinier, eigenaar van een plantenkwekerij of chef-kok. Je bent ook een natuurlijke leider en beschikt over de vaardigheden die nodig zijn om aan het hoofd te staan van een vrijwillige gaarkeuken tot de personeelsafdeling van een groot bedrijf - of, wat dat betreft, de CEO van het bedrijf. Zorg er alleen voor dat u een carrière kiest waarin u de mensen van wie u houdt kunt opnemen, zoals een familiebedrijf, of waarin u niet de broodnodige tijd met uw geliefden hoeft door te brengen. Zo familiegericht als je bent, zou je ook veel zin kunnen vinden in genealogie of zelfs in het runnen van een verpleeg- of uitvaartcentrum.

LeeuwStijlvol, gepassioneerd, dramatisch en dynamisch, Leeuw kan gedijen in elke carrière die je in staat stelt om anderen te laten zien uit welk schitterend, prachtig materiaal je bent gemaakt - vooral als je dit kunt doen in het bredere publieke oog. Je bent gemaakt voor elk beroep waarmee je in de schijnwerpers kunt staan, zoals acteur, muzikant of een ander type artiest; directeur van een theater of dansgroep; theaterleraar of dansinstructeur; productwoordvoerder; of politicus. Zo stijlvol, artistiek en creatief als je bent, ben je ook zeer geschikt voor een carrière als beeldend kunstenaar, galerie curator, high-end boetiek eigenaar of manager, of binnenhuisarchitect. Omdat u ongewoon charmant en charismatisch bent, kunt u ook goed gedijen in een leidinggevende positie; zo zou u een gepassioneerde en effectieve CEO of politiek leider zijn. Je gedijt bij positieve feedback van je collega's of publiek, dus zorg ervoor dat je een ondersteunende werkomgeving zoekt die je van je beste kant laat zien.

MaagdMetallige, detailgeoriënteerde Maagd is zowel scherp intellectueel als zeer servicegericht. Je gedijt goed in een carrière die gebruik maakt van je vaardigheid met details en organisatie, zoals kantoormanager, tekstschrijver of personal organizer, of een carrière waarin je je scherpe kritische vermogens kunt gebruiken, zoals restaurantcriticus, inspecteur van de Gezondheidsdienst, accountant, redacteur of detective. Je houdt er ook van om anderen van dienst te zijn, en je bent van nature gefocust op gezondheidskwesties; je zou dus graag als verpleegster, mondhygiëniste, voedingsdeskundige of op een ander gebied van de gezondheidszorg werken, of als alternatief als manicure of haarstyliste. Als je, zoals veel Maagden, goed met talen overweg kunt, zou je het goed doen als schrijver of vertaler. Elke carrière die je kiest moet een zekere mate van voorspelbaarheid bieden wat betreft je schema en inkomen, aangezien je het beste werkt binnen een vaste routine.

WeegschaalGestuurd door Venus, de plezierplaneet, weet de gezellige Weegschaal precies hoe je mensen op hun gemak kunt stellen en groepen mensen op een plezierige, harmonieuze manier bij elkaar kunt brengen. Je gedijt goed in een carrière die deze vaardigheden gebruikt, zoals een feest-, bruiloft- of andere evenementenplanner; hoofd van de afdeling menselijke relaties van een bedrijf; manager van een team van werknemers; of zelfs internationaal diplomaat of ambassadeur. Omdat je ook heel artistiek en creatief bent, kun je het goed doen als artiest of muzikant, galerie- of museumconservator, bloemist, architect, interieur- of kledingontwerper. Als mensen-mens die graag met het publiek omgaat, zou je ook van een carrière in de klantenservice kunnen houden, misschien als verkoper, ober of restaurantgastheer.

SchorpioenComplex en gecompliceerd Schorpioen heeft veel verschillende vaardigheden en sterke punten om uit te putten bij het zoeken naar je beste carrière. Ten eerste sta je bekend om je emotionele diepgang en je drang om diepere waarheden te begrijpen; je zou dus grote voldoening kunnen vinden in een carrière die op deze kwaliteiten is gebaseerd, zoals detective, therapeut, counselor, arts of verpleegster. Je werkt ook goed in situaties met hoge druk die intense vaardigheid en focus vereisen, zoals een dokter of verpleegster op de spoedeisende hulp, een SWAT-officier, een lijfwacht of een zelfmoordpreventiecrisisbegeleider. Deze carrières maken ook gebruik van je aangeboren drang om anderen te helpen, vooral door hen te helpen zichzelf van binnenuit te transformeren. Omdat je ook graag in een positie van macht en controle bent, zou je ook kunnen genieten van een carrière in de politiek of als hoofd van een grote onderneming.

BoogschutterHet teken van de Boogschutter is altijd op zoek naar de sterren, filosofisch gesproken. Je bent een zoeker en een avonturier, een levenslange leerling en een natuurlijke leraar. Je kunt gedijen in een carrière die je liefde voor kennis, ervaring, atletiek of het buitenleven aanspreekt, zoals avontuurlijke gids, reisschrijver, leraar, professor of coach. Je sterke gevoel voor ethiek maakt je zeer geschikt voor een carrière in de wet of justitie, zoals een rechter, een politieagent of een advocaat. Als je meer spiritueel bent ingesteld, kun je genieten van een carrière als raadgever, dominee of een ander soort geestelijke. Als u echt geluk in uw werk wilt vinden, moet u beroepen vermijden die te veel op routine of details zijn gericht, omdat die uw natuurlijke enthousiasme en spontaniteit in de kiem kunnen smoren.

KaprilAmbitieuze Steenbok is verantwoordelijk, betrouwbaar en altijd op zoek naar verbetering. Je hebt de neiging om je omhoog te werken op de ladder van succes, en kan in feite overwerkt zijn - maar zolang je werk doet waar je van houdt, zal je toewijding niet tevergeefs zijn. U bent het gelukkigst in een carrière met een duidelijk promotietraject naar de top, dus vermijd beroepen die weinig ruimte voor groei bieden. Zoek in plaats daarvan een carrière die gebruik maakt van je uitstekende werkethiek, je competitieve aard en je comfort met regels en routine, zoals schooladministrateur, teammanager of bankier. U bent ook van nature gericht op status en reputatie, en zou kunnen neigen naar een carrière in de politiek of als professor met een vaste aanstelling. Waar je carrière ook begint, je zult zeker een belangrijke machtspositie bereiken binnen je vakgebied; als je de tijd krijgt om jezelf te bewijzen en je vaardigheden aan te scherpen, kun je voorzitter, partner of CEO worden.

WatermanIntellectuele, vooruitdenkende Watermannen werken het best in een beroep dat gebruik maakt van jouw drang om de status quo te verbeteren. Je zou het goed kunnen doen als wetenschapper, uitvinder of oprichter van een startend internetbedrijf, vooral omdat je je aangetrokken voelt tot technische snufjes en vooruitgang. Je hebt ook een sterk progressieve kant en bent misschien een natuurlijke humanitair of milieuactivist; je zou dus kunnen genieten van een carrière als dieren- of mensenrechtenactivist. activist, politicus, biologische boer, stadsplanner of architect gespecialiseerd in duurzaam ontwerp. Als mensen-mens die graag in de massa staat, werk je misschien graag als fondsenwerver, evenementenplanner of buurtorganisator. Welk pad je ook bewandelt, houd in gedachten dat je het beste werkt als je niet opgesloten zit in een benauwde bedrijfsomgeving, en als je veel autonomie en vrijheid hebt om je eigen ding te doen.

VissenDromerige, creatieve Vissen leven in een wereld van de verbeelding. Je brengt misschien meer tijd door in de fantasie dan in de werkelijkheid; daarom kun je goed gedijen in een carrière die deze liefde voor illusie aanboort, zoals kinderboekenillustrator, goochelaar, muzikant of beeldend kunstenaar, of fotograaf. Je bent ook heel emotioneel en intuïtief, en je kunt goed met zowel dieren als mensen omgaan. Je zou het heel leuk kunnen vinden om als dierentrainer, schoolbegeleider of maatschappelijk werker te werken, hoewel je wel moet oppassen met emotioneel intense banen die een te zware last op je hart kunnen blijken te zijn. Je kunt ook wonderen verrichten in een alternatieve carrière als tarotkaartlezer, helderziende of astroloog. En omdat je onbaatzuchtig bent in je drang om anderen te helpen en te steunen, zou je een geweldig intuïtieve verpleegster, vroedvrouw of doula, dierenarts of therapeut kunnen worden.

Verdere artikelen