Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Astrologie en financiën: geld profielen van de dierenriemtekens

Hoe gaan de Astrologische tekens om met hun financiën? Het antwoord verschilt dramatisch van zonneteken tot zonneteken: Terwijl sommige tekens impulsief met hun geld omgaan, zijn anderen natuurtalenten in het sparen voor die spreekwoordelijke regenachtige dag. Sommige tekens zijn gedreven om geld te verdienen, terwijl anderen een gemakkelijke-komen-gaan relatie hebben met banen en inkomen. En wat investeringen betreft, benadert elk teken kansen anders, met voorzichtigheid, optimisme, vertrouwen of besluiteloosheid. Lees verder om erachter te komen hoe jouw sterrenbeeld alle aspecten van financiën benadert, van carrière tot sparen en beleggen en nog veel meer.

RamHet impulsieve teken van de Ram heeft de neiging om wat onvoorzichtig met je financiën om te gaan, maar dat is niet altijd een slechte zaak. Van nature ben je competitief en wil je goed verdienen, maar je wordt niet gedreven door geld zoals sommige tekens dat doen. Je hebt eerder een snelle, uitdagende carrière nodig die je bezig houdt, en als daar dan ook nog financiële voordelen aan verbonden zijn, des te beter. Geld besparen kan een probleem voor u zijn, want u bent een en al impulsief koopgedrag en niet iemand die een zorgvuldig budget volgt. Maar omdat je snel van stapel loopt, ben je beter dan de meesten in staat om financiële tegenslagen te boven te komen. Misschien wissel je vaak van baan, vooral in de beginperiode van je carrière. Dit kan een negatieve invloed hebben op je financiën, maar het kan je ook naar een aantal lucratieve mogelijkheden leiden. U voelt zich aangetrokken tot riskante, agressieve investeringsstrategieën, vooral die welke een snelle winst beloven. Pas op voor snelle-kansenplannen die op het moment zelf heel aantrekkelijk lijken, maar op de lange termijn misschien niet werken.

StierHet loyale, toegewijde teken van de Stier is van nature een harde werker en een uitstekende kostwinner. Natuurlijk ben je zo loyaal - om maar te zwijgen van je neiging om in een comfortabele sleur te blijven steken - dat je misschien voor lange tijd aan een bepaalde baan vasthoudt, zelfs als die slecht betaalt of niet veel doorgroeimogelijkheden biedt. Daar staat tegenover dat u door uw praktische aard goed in staat bent om geld te besparen. U geniet ervan om te spenderen wanneer u het zich kunt veroorloven, maar u vindt het niet erg om uw budget aan te scherpen wanneer dat nodig is. Je voelt je beter als je weet dat je een appeltje voor de dorst hebt, en je werkt graag hard om dat doel te bereiken. Je voelt je aangetrokken tot degelijke, eerder conservatieve beleggingsstrategieën die op lange termijn een mooi rendement beloven op te leveren. Je zou bijzonder succesvol kunnen zijn met investeringen in onroerend goed.

TweelingenHet wispelturige teken van de tweeling is geneigd tot impulsaankopen - je wilt gewoon je interesses en grillen najagen, en je bent over het algemeen niet bezig met zuinig zijn. Om die reden kan geld sparen een probleem zijn, tenzij u toevallig in een praktische bui bent. Het goede nieuws is dat u zowel optimistisch als snel van begrip bent, waardoor het voor u gemakkelijker is dan voor de meesten om terug te komen van financiële tegenslagen. Uw vele en gevarieerde interesses kunnen ervoor zorgen dat u vaak van baan verandert, wat een nadelige invloed kan hebben op uw financiën, maar uw natuurlijke optimisme zorgt ervoor dat u zich niet al te veel zorgen hoeft te maken over het behoud van een betrouwbaar, vast inkomen. Bovendien ben je zo slim en dynamisch dat je vaak genoeg lucratieve plannetjes in je mouw hebt zitten, dus je zult jezelf zelden in de nesten werken. Aan de andere kant kun je er goed aan doen om samen te werken met een financieel adviseur, accountant of partner die bereid is om je financiën op een meer praktische manier te beheren dan je in je eentje zou doen.

kreeftHet teken van de Krab draait allemaal om het creëren van financiële zekerheid en het voorzien in jezelf en je gezin. Je bent bereid om hard te werken, zelfs in een baan die je niet echt leuk vindt, om een solide, betrouwbaar inkomen te verdienen. Je bent een van de meest bedreven tekens van de dierenriem als het gaat om het opbouwen van een spaarpotje; je voelt je gewoon meer ontspannen en veilig als je weet dat je iets hebt om op terug te vallen als er iets onverwachte gebeurtenissen. U bent dus niet iemand die impulsief geld uitgeeft, maar als u uw geld uitgeeft, koopt u graag goed gemaakte, waardevolle voorwerpen, zoals antieke meubels voor uw huis. U bent ook aangetrokken tot investeren in onroerend goed, want een goed, solide huis is echt waar uw hart ligt. Een goede vuistregel voor u is om te vertrouwen op uw instinct als het gaat om investeringen en andere financiële mogelijkheden. Uw gevoel zou u de goede richting op moeten sturen en u moeten helpen om te riskante ondernemingen te vermijden ten gunste van ondernemingen die veiliger en veelbelovender zijn.

LeeuwHet teken van de Leeuw heeft een interessante relatie met geld. Je hebt een voorliefde voor luxe en trakteert jezelf graag op alles waar je oog op valt - wat vaak neerkomt op dure of designerartikelen. Je geeft je geliefden ook graag onverwachte cadeautjes, zoals sieraden, een nieuwe outfit of een etentje in hun favoriete restaurant. Kortom, u bent nogal impulsief in hoe u uw geld uitgeeft. Het is dan ook maar goed dat je ook nogal competitief, ambitieus en gedreven bent om een goed inkomen te verdienen. Geld sparen kan een probleem voor u zijn, aangezien u een champagnesmaak hebt; aan de andere kant zetten uw natuurlijke toewijding en doorzettingsvermogen u ertoe aan om hard aan uw carrière te werken. Uw inkomen, investeringsportefeuille en pensioenrekeningen moeten weerspiegelen deze kwaliteiten door te verbeteren in de tijd. Je investeert misschien graag in kostbaarheden zoals goud of juwelen, maar je houdt ook van creatieve strategieën die op de lange termijn renderen.

MaagdMaagd is van nature praktisch, voorzichtig en hardwerkend, en je hebt de neiging om je financiën op dezelfde manier te benaderen. Dus het opbouwen van je spaargeld, het opzetten van pensioenrekeningen en het maken van andere plannen voor de toekomst zou voor jou geen probleem moeten zijn. Maar hoewel u ook een harde werker bent, kunt u wel of niet een hoog inkomen hebben. Omdat u nogal onbaatzuchtig bent, zou u een laagbetaalde baan kunnen houden als u het gevoel hebt dat u echt een verschil maakt of iemand in nood helpt. Wat investeringen betreft, springt u niet in een kans zonder eerst zorgvuldig onderzoek te doen. U voelt zich aangetrokken tot gezonde, eerder conservatieve strategieën die beloven op lange termijn resultaat op te leveren. Wees echter niet bang om af en toe een berekend risico te nemen. Jou kennende zul je een uitstekende keuze maken op basis van uitgebreid en gedetailleerd onderzoek.

WeegschaalIn het teken van de weegschaal draait alles om evenwicht. Toch geef je graag geld uit aan de vele dingen die je leuk vindt, zoals kunst, lekker eten, stijlvolle kleding en nog veel meer. Je vindt het vooral leuk om jezelf en je vrienden te trakteren op pleziertjes zoals een avondje uit in de stad of een maaltijd in een geweldig, levendig restaurant. Kortom, u zou een groot deel van uw inkomen kunnen besteden aan luxeartikelen, zoals stijlvolle kleding, een mooie auto, of kunstwerken en andere dingen om uw huis te verfraaien. Wat investeringen betreft, zou u kunnen genieten van investeringen in kunst of andere creatieve zaken. U kunt echter nogal besluiteloos zijn, dus probeer geen goede investeringskansen aan u voorbij te laten gaan omdat u moeite hebt om te beslissen of u doorgaat. U werkt goed in partnerschappen, dus overweeg een betrouwbare financieel adviseur in de arm te nemen die u naar lucratieve mogelijkheden kan leiden.

ScorpioenVoor het teken van de Schorpioen draait het bij het opbouwen van uw financiële profiel allemaal om het volgen van uw scherpe instincten. Bovendien komt geld jou vaak gemakkelijk toe, omdat jouw sterrenbeeld wordt geassocieerd met erfenissen en andere meevallers. Je bent ook nogal competitief van aard, waardoor je meer kans hebt dan anderen om een goed inkomen te verdienen. Wat beleggingen betreft, leiden je slimme instincten je naar agressieve strategieën, maar niet naar strategieën waar je zomaar in stapt. Je zult geduldig wachten tot het juiste moment is aangebroken om je slag te slaan. Jouw sterrenbeeld neigt ook naar geheimzinnigheid, dus je zou geheime geldstapels kunnen bewaren rond je huis, of bezit beleggingen of spaarrekeningen die je zelfs voor je echtgenoot verborgen houdt. In het algemeen is jouw sterrenbeeld bedreven in het plannen van de toekomst, want je wilt niet dat een onverwacht ontslag of een andere verandering in je werk of financiën je overvalt. Als je omstandigheden echter plotseling veranderen, ben je beter dan de meesten in staat om een ongunstige situatie om te zetten in een winstgevende, puur op instinct gebaseerd.

BoogschutterAangezien het teken van de Boogschutter wordt geregeerd door Jupiter, de planeet van het geluk, mag het geen verrassing zijn dat Boogschutter van een gokje houdt - en vaak behoorlijk veel geluk kan hebben als het aankomt op het verdienen of zelfs winnen van geld. Aan de andere kant ben je niet het meest praktische teken in de dierenriem als het op sparen en investeren aankomt. Je hebt de neiging om vaak van baan te veranderen, vooral als je jonger bent, dus het kan tijd kosten om je een weg omhoog te werken op de carrièreladder, wat ten koste gaat van je financiële profiel. Over het algemeen ga je gemakkelijk om met geld en maak je je in magere tijden niet al te veel zorgen, omdat je altijd optimistisch bent dat het geld wel op je pad zal komen als je het nodig hebt. Het goede nieuws is dat u snel ter been bent, waardoor u financiële tegenslagen gemakkelijk te boven komt - en u hebt het vaak bij het rechte eind als u ervan uitgaat dat

KaprilAls ambitieus, competitief en een harde werker zal het teken van de Geit waarschijnlijk een goed inkomen verdienen, vooral op latere leeftijd, nadat je de tijd hebt gehad om je een weg omhoog te werken op de carrièreladder. Het ligt gewoon in je aard om te blijven streven naar vooruitgang, en je financiële profiel weerspiegelt deze eigenschap. U bent ook heel praktisch van aard, waardoor u een natuurtalent bent in het besparen van geld. Uw naasten zouden u er zelfs van kunnen beschuldigen dat u een beetje te zuinig bent, want u bent niet iemand die frivole impulsaankopen doet en u geeft misschien geen hoge prioriteit aan persoonlijke pleziertjes zoals nieuwe kleren of uit eten gaan. U geeft uw geld wel graag uit aan zaken die uw succes weerspiegelen, zoals een indrukwekkende auto of hoogwaardige spullen voor uw huis. Als het op beleggen aankomt, voelt u zich aangetrokken tot conservatieve strategieën die op lange termijn rendement beloven. Wees alleen niet bang om af en toe een weloverwogen risico te nemen, want de beloning kan het zeker waard zijn.

WatermanHet teken van de Waterdrager is een toegewijde harde werker, als je betrokken bent bij zinvol werk dat je leuk vindt. Je kunt dus een goed inkomen verdienen, als je toevallig geïnteresseerd bent in een vakgebied dat mogelijkheden voor inkomen en promotie biedt. Natuurlijk heeft u de neiging om een groot deel van uw zuurverdiende geld te doneren aan goede doelen of doelen waar u in gelooft. Het is moeilijk voor u om anderen in armoede te zien leven terwijl u in comfort leeft, en u bent niet iemand die jaloers is op uw zuurverdiende geld, dus het delen van uw rijkdom komt natuurlijk bij u op. Wat investeringen betreft, voel je je het meest aangetrokken tot unieke, inventieve strategieën waarvan anderen denken dat ze te riskant zijn of gewoon te vergezocht - maar je bent slim genoeg om te weten welke zich op termijn zullen uitbetalen, zoals het opstartende bedrijf van een vriend of een andere potentiële long shot.

VissenHet teken van de Vissen is niet erg praktisch als het op financiën aankomt, dus geld sparen of het nastreven van een carrière met een hoog inkomen zit er voor jou misschien niet in. Je beschikt ook over een zeer teder hart, waardoor je maar al te gemakkelijk vast komt te zitten in situaties waarin je meer betaalt dan je je kunt veroorloven om zowel iemand anders als jezelf te onderhouden. Aangezien u de neiging hebt om een losse, onrealistische relatie met geld te hebben - u zou zelfs het type kunnen zijn dat consumentenschulden of andere problemen negeert, alsof ze daardoor zullen verdwijnen - kan het slim voor u zijn om met een accountant of financieel adviseur te werken. Zorg er wel voor dat u een betrouwbaar iemand vindt die u goed advies kan geven over hoe u uw geld moet uitgeven en investeren. Doe het niet laat niemand financieel voordeel halen uit je idealistische, meelevende aard.

Gerelateerde artikelen