Wilt u met een medium of paragnost praten?

Carrière advies: hoe een tarotlezing tommy hielp te ontdekken of een nieuwe baanaanbieding te mooi was om waar te zijn

Er zijn vele redenen om een consult te zoeken bij een paranormaal consulent: u hoopt uw twijfels over een huidige romance; u heeft vragen over de wijsheid van een mogelijke investering, of zorgen over gezondheidszaken; misschien zoekt u verlichting over kwesties die voortkomen uit onopgeloste familiedynamiek - om er maar een paar te noemen.

Een ander veelvoorkomend motief voor mensen die op zoek zijn naar begeleiding van een adviseur is het vinden van de meest begaanbare weg naar de arbeidsmarkt. Of je nu zonder werk zit en op zoek bent naar een baan, of je afvraagt wat de uitkomst van een recent sollicitatiegesprek zal zijn; al een baan hebt en hoopt op signalen over een verwachte promotie, het gevoel hebt vast te zitten en niet voldaan te zijn in je huidige situatie, of zelfs bezorgd bent dat een giftige collega probeert je reputatie te saboteren, een adviseur kan licht werpen op veel belangrijke aspecten rond de werkgelegenheidssfeer.

Een werkend dilemma

Tommy kwam om precies die reden naar me toe, op zoek naar advies van de tarot. Hoewel er veel tarotspreuken zijn die inzicht kunnen geven in loopbaanvragen, besloot ik, nadat Tommy zijn bezorgdheid had geuit over het feit dat de geweldige baan die hij net had gekregen van een startend bedrijf misschien wel te mooi was om waar te zijn, te werken met een lineaire spreiding van vier kaarten. Ik wilde zien of we Tommy vertelde me dat hem niet alleen een goed salaris en een informele werksfeer waren beloofd, waar hij al zo lang naar verlangde, maar dat het bedrijf ook voordelen, winstdeling en een royale bonusstructuur bood. De keerzijde van de medaille was echter dat Tommy al meer dan vijf jaar bij zijn huidige werkgever werkte, die al tientallen jaren actief was en een gestage groei doormaakte. Tommy's werkgevers waardeerden hem, en hoewel ze niet veel moeite deden, was zijn baan veilig. Dus hoewel hij klaar was voor een verandering, kon hij het zich niet veroorloven om zijn vermogen zomaar weg te gooien voor iets dat misschien maar een kleinigheidje bleek te zijn.

Het positieve benadrukken

Voor de eerste kaart gaf ik Tommy de opdracht om zich te concentreren op de positieve elementen van de baanaanbieding. Nadat ik het kaartspel had geschud, legde ik het met de afbeelding naar beneden op de tafel tussen ons in en vroeg hem om de kaarten te snijden.

De kaart die hij onthulde was de Vier van mantsen, wat ik interpreteerde als dat zijn potentiële werkgever het hart op de juiste plaats had en in ieder geval eerlijke bedoelingen had. Ze voorzagen met zekerheid dat hun aanstaande onderneming zou slagen, en zouden hun beloften nakomen die ze hadden gemaakt - als ze zouden slagen. Hoewel het geruststellend was dat ze het goed bedoelden, deed de feestelijke sfeer van de kaart me afvragen hoe solide hun bedrijf was.

Helicht het negatieve

Toen ik Tommy vroeg om zich te concentreren op de negatieve factoren van de baanaanbieding, was de kaart die naar voren kwam De maan. Deze kaart betekent een reis met twee mogelijke uitkomsten: verlichting of vergetelheid. Hoewel de kaart op zich niet negatief is, is de Maan vaak een waarschuwing dat de dingen misschien niet zo eenvoudig of gemakkelijk zijn als ze lijken, vooral als ze betrekking hebben op nieuwe ondernemingen.

Toms potentiële werkgevers hadden weliswaar goede bedoelingen, maar de Maan duidde op een grote mogelijkheid dat zij ook niet helemaal in de pas liepen met de werkelijkheid en misschien hun beloften baseerden op uitkomsten die ofwel niet zouden uitkomen, ofwel ver achter zouden blijven bij de verwachtingen.

De Maan betekent niet noodzakelijkerwijs dat het aangaan van een nieuwe onderneming moet worden vermeden, maar het suggereert wel dat je alleen door uiterst voorzichtig en helder te werk te gaan op je gewenste bestemming kunt komen.

De waarheid van de gevolgen

Het volgende waarop ik Tommy wees om zich te concentreren was wat de uitkomst zou zijn als hij de baanaanbieding zou aannemen. De Vijf van Tovertanden onthulde dat, hoewel zijn potentiële werkgevers zeker begiftigd waren met creativiteit en middelen, het erop leek dat deze factoren hun gebrek aan volwassenheid, discipline en ervaring in de echte wereld, die nodig zou zijn om de zaken tot een goed einde te brengen, niet zouden kunnen compenseren. Het was niet onmogelijk dat ze zouden slagen, maar de kansen waren ook niet bepaald in hun voordeel.

De beslissende factor

De laatste kaart die ik Tommy vroeg te kiezen, zou onthullen waar hij zich op moest richten om de juiste beslissing te nemen. DeZes van Pentakels gaf aan dat hij zich had laten meeslepen door het jongensachtige enthousiasme van zijn potentiële werkgevers en gebiologeerd was door de gedachte dat hij een werkplek zou hebben die hem niet alleen een leuke sfeer zou bieden, maar ook veel geld. Hoe betoverend die mogelijkheid ook was, Tommy realiseerde zich dat hij niet bereid was om buiten zijn financiële comfortzone te treden zonder de zekerheid te hebben dat zijn volgende stap op vaste grond zou staan.

Na veel wikken en wegen sloeg Tommy het aanbod genadig af en begon hij te werken aan manieren om de baan die hij had om te zetten in een baan waarvan hij kon houden. Hoewel Tommy uiteindelijk een groenere baan kreeg bij een stabielere startup, bleven zijn nieuwe zin voor initiatief en positieve houding niet onopgemerkt of onbeloond.

Als u probeert te beslissen of het tijd is om een nieuwe baan te vinden, of dat u misschien beter kunt blijven zitten, kan een ervaren KEEN-adviseur u helpen de weg naar uw carrière te vinden tevredenheid.