Wilt u met een medium of paragnost praten?

Als helderzienden echt zijn, waarom winnen ze de loterij dan niet?

...En misdaden voorkomen, vliegtuigongelukken voorkomen, perfecte relaties hebben, goede cijfers halen voor toetsen...

De lijst van dingen die paragnosten "zouden moeten" kunnen is lang, en sceptici stellen graag de loterijvraag.

Dus, kort antwoord: de reden waarom paragnosten geen loterijresultaten kunnen voorspellen is dat de computers of machines die de willekeurige getallen produceren niet menselijk zijn. En paragnosten kunnen niet met machines werken (nog niet in ieder geval!). Er is geen energie om te lezen, geen ziel, geen leven. Bovendien is voorspellen geen exacte wetenschap, en is het beter om paranormale gaven te gebruiken om mensen te helpen zich te ontwikkelen en te groeien, niet om financieel gewin te behalen.

Wat doen paranormaal begaafden eigenlijk?

De meeste paranormaal begaafden beschikken over vaardigheden die ze hebben ontwikkeld op basis van een natuurlijk talent of vermogen. Ze kunnen bijvoorbeeld visioenen zien, begeleiding horen of gewoon dingen weten. Helderziendheid is eigenlijk gewoon verhoogde en ontwikkelde intuïtie, en is als zodanig voor iedereen beschikbaar.

Bijna alle paragnosten met wie ik heb gewerkt, voorspellen niet echt de toekomst. Ik weet het, we hebben allemaal mensen gezien die adverteren met hun vermogen om de toekomst te voorspellen. het geheim van je toekomst - en zeker paragnosten in films en TV hebben vaak angstaanjagende visioenen van naderende gebeurtenissen zoals moorden en vliegtuigongelukken. Of een tarotlezeres schuilt achter een gordijn en waarschuwt voor gevaarlijke vreemden en draait de kaart des doods. Even reclame maken.

Maar dit is niet de echte wereld van intuïtieven, genezers, helderzienden en spirituele adviseurs. Als je kijkt naar de adviseursprofielen op Keen, zie je gewone mensen die hun specifieke vaardigheden gebruiken om anderen te helpen. Ze kunnen verschillende hulpmiddelen gebruiken-zoals tarotkaarten of astrologie-maar hun doelen zijn hetzelfde: hun klanten helpen het beste, meest authentieke leven mogelijk te leven. Het cultiveren van liefde, overvloed en succes. Zelfs als we lotnummers voor onszelf zouden kunnen voorspellen, zou dat niet echt in dienst staan van deze hogere doelen om anderen te helpen.

Psychiaters helpen je te zien wat er voor jezelf verborgen is, of dat nu een kwestie is uit een vorig leven, beperkende overtuigingen of negatieve energieën die aan je verbonden kunnen zijn. Ze kunnen kijken naar de mogelijke uitkomsten van een situatie. Ze kunnen helpen bij het helen van de chakra's of energetisch veld. Sommigen kunnen u zelfs helpen om te communiceren met een overleden dierbare of u in contact brengen met geestengidsen. of dieren. Maar de meesten zullen je niet vertellen hoe je leven zich zal ontvouwen. Dat is aan jou.

Wanneer een voorspelling een last wordt

Ik heb maar al te vaak de negatieve resultaten gezien van het doen van voorspellingen voor mijn cliënten. Ten eerste, ook al benadruk ik dat wat ik zie slechts een potentieel is, mensen zullen zich vastklampen aan wat ik zeg en vervolgens blind worden voor alle andere mogelijkheden.

Renee smeekte me om haar te vertellen over haar toekomstige echtgenoot. Ik vertelde haar wat ik zag. Ze raakte gefixeerd op het exacte visioen: een blonde man, vrij lang, mogelijk buitenlands. Ze dacht er zelfs niet aan om uit te gaan met een man die niet aan deze beschrijving voldeed, en haar reisplannen begonnen te draaien om een ontmoeting met deze man. De man die ik zag, kwam er niet; ondertussen negeerde ze jarenlang een aantal geweldige mannen omdat ze niet in het plaatje pasten.

Lynda nam een lezing waarin werd gesuggereerd dat ze in een bepaalde regio van het land carrièresucces zou vinden, te harte. Ze verhuisde, vond een interim-baan en ging achterover leunen om te wachten tot de "magie" van de plek haar de perfecte baan zou bezorgen. Omdat ze dacht dat het visioen haar "lot" was, deed ze geen moeite om de potentiële kans te creëren.

Iedereen die op dit gebied werkzaam is, kent veel van dit soort verhalen. Voorspellingen zijn niet in steen gebeiteld; het is informatie over mogelijke keuzes en uitkomsten op een bepaald moment. Dus zelfs als ik de winnende lotnummers zou voorspellen, is er geen garantie dat dat ook echt gebeurt. Ik merk dat mijn cliënten veel beter geholpen zijn als ik hen help blokkades en beperkende overtuigingen te verwijderen, en hen naar hun eigen wijsheid leid.

Het geschenk van de vrije wil

We zijn gezegend met de vrije wil die we in ons leven hebben. Hoewel er mensen en gebeurtenissen kunnen zijn die we vóór onze incarnatie hebben gekozen om te ontmoeten of mee te maken, maken we altijd nieuwe keuzes. Zelfs terwijl je je opgebouwde karma uitwerkt, ben je ook het in elk moment te creëren.

Een spiritueel adviseur is een helper, een steun en een bondgenoot - niet iemand die ervoor gaat zorgen dat u de loterij wint of slaagt voor uw examens. Met realistische verwachtingen, zult u merken dat paragnosten u kunnen helpen op manieren die veel verder gaan dan voorspellingen over de toekomst.

Als u klaar bent om de mogelijkheden voor uw beste leven te verkennen, waarom belt u dan vandaag niet met een adviseur van Keen?