Informatie nodig of uw partner of relatie?

Zal je relatie standhouden?

Het succes op lange termijn van een relatie hangt af van het delen van wederzijdse belangen en het hebben van compatibele prioriteiten. Een complementaire benadering van werk, gezin en vrienden is ook belangrijk. Bekijk deze handige gids om te zien welke kwaliteiten je nodig hebt om een relatie te houden met elk dierenriemteken.

ARIEËN Om verliefd te blijven op een Ram, heb je veel energie nodig en een zekere minachting voor de regels. Rammen zijn zeer spontaan, gedreven en onafhankelijk, dus je relatie zal het beste werken als je flexibel bent, snel denkt en helemaal niet plakkerig bent. Ontwikkel je eigen interesses en wees niet te afhankelijk van je Ram-partner.

TAURUS Relaties met een Stier verdragen zich het beste als tactiele, warme en aanhankelijke partners die van stabiliteit en zekerheid houden. Toon je Stier veel fysieke genegenheid en wees demonstratief - niets verstevigt een Stier-relatie beter dan veel knuffels. Duw je Stier niet te vaak uit zijn of haar comfortzone.

TWEELINGEN Degenen die veel te zeggen hebben over zichzelf, hebben de beste kans om een blijvende liefde te creëren met een Tweeling. Intellectuele verstandhouding is essentieel voor dit sterrenbeeld om verliefd te blijven, dus politieke debatten over de ontbijtkranten liggen voor de hand. Een goed gevoel voor humor helpt ook, en je moet

kreeft Om verliefd te blijven op een Kreeft, is het van vitaal belang dat je bereid bent om familiebelangen op de eerste plaats te zetten. Niets, maar dan ook niets overtroeft familie als de hoogste prioriteit van uw partner Kreeft. Je hebt ook empathie en een flinke dosis geduld nodig om met de steeds wisselende stemmingen van de Kreeft om te gaan. Relaties met Kreeften werken het best met partners die hun stemmingen niet persoonlijk opvatten.

Leeuw Als je wilt dat je relatie met een Leeuw standhoudt, zul je moeten zorgen voor adoratie, respect en onsterfelijke genegenheid. Leeuwmensen moeten weten dat ze het middelpunt van jouw wereld zijn. Houd je eigen, echter. Je Leeuw-partner is op zoek naar een koning of koningin om gelijkwaardig mee te regeren, niet naar een dienstmeisje of een nar.

VIRGO Om de liefde met een Maagd-partner brandend te houden, zul je het beste uit jezelf moeten halen. Aandacht voor de gezondheid is erg belangrijk voor Maagd, en je partner zal ook willen dat je discriminerend bent over het gezelschap dat je hebt. Als je hard je best doet in het leven en blijft proberen jezelf te verbeteren, zal je Maagd-relatie standhouden.

LIBRA Om verliefd te blijven op Weegschaal, helpt het als je van de mooie dingen in het leven houdt. Een mooi huis, culturele uitstapjes en een levendig sociaal leven zijn allemaal essentiële zaken om een Weegschaal gelukkig te houden. En als de Weegschaal gelukkig is, is de kans groot dat jij dat ook bent, want dit liefdevolle teken is niet

SCHORPIO Om het vuur brandende te houden met een partner die Schorpioen is, heb je een hoge seksdrive en een zeer dikke huid nodig. De Schorpioen is een hartstochtelijke partner, maar ook een wispelturige, dus een kalm hoofd is essentieel. Een Schorpioen-relatie werkt het best met een partner die zowel de geweldige hoogtepunten als de pijnlijke dieptepunten kan verdragen en niet van zijn stuk gebracht wordt.

SAGITTARIUS Een liefde voor het buitenleven draagt er in grote mate toe bij dat een Boogschutter-relatie blijft bloeien. Als je ook van reizen houdt, ben je klaar voor een heel gelukkig leven samen. Boogschutter-partners zijn gemakkelijk in de omgang en niet veeleisend, maar wel erg bot, dus het helpt als je in staat bent om kritiek op een constructieve manier te interpreteren.

KAPRIKKELAAR Steenbok-partners zijn volwassen, trouw en toegewijd. Om deze relatie gelukkig te houden, zul je verantwoordelijk moeten zijn en bereid om hard te werken om je gezin op de rails te houden. Omdat je Steenbok partner soms te serieus kan zijn, is je gevoel voor humor een essentiële relatiecomponent.

AQUARIUS Om verliefd te blijven op een Waterman heb je een onafhankelijke geest nodig en de bereidheid om je eigen interesses te volgen. Je Waterman-partner is niet bijzonder demonstratief, maar als je hun onuitgesproken maar oprechte liefde en toewijding kunt begrijpen, heb je een grote kans om dit

VISSEN Een duurzame relatie met je gevoelige Vissen-partner vereist veel empathie, vriendelijkheid en een zachte aanraking. Vissen worden vaak overweldigd door hun sterke emoties, dus het helpt als je een rots van stabiliteit kunt zijn in hun anders stormachtige zee.

Gerelateerde artikelen