Informatie nodig of uw partner of relatie?

Is monogamie een mythe?

Als je de volle zeeën van intimiteit bevaart op zoek naar je zielsverwant, vraag je je misschien af en toe met enige vrees af of monogamie een mythe is. Zal je ooit de liefdevolle en veilige relatie vinden die je verdient? Is ware liefde en trouw mogelijk in deze moderne tijd? In dit artikel gaan we in op de vele aspecten en problemen van monogamie in een natuurlijke relatie.

In de dierenwereld zijn er maar een paar sociaal monogame soorten. Jij, een homo sapiens zoogdier, staat niet op die lijst. Biologen hebben het monogamievraagstuk onderzocht en definities opgesteld voor de verschillende niveaus van het verschijnsel. Koppelen is gewoon een "wij" zijn en is specifiek voor Mensen plus een paar apen en vogels. Sociale monogamie verwijst naar het huwelijk, met een beetje actie ernaast. De term seksuele monogamie betekent ook huwelijk, met seksuele activiteit uitsluitend voor de gehuwde partners. Om de zaken zuiver, duidelijk en eenvoudig te houden, wil je misschien een seksueel exclusief huwelijk.

Maar onze natuur is niet monogaam, hoewel we loyaliteit nastreven. Monogamie is een keuze. Er is niets in onze genetische opmaak dat seksuele trouw eist. We zijn niet voorbestemd om één partner te zoeken. Een gelofte van monogamie is een door de mens verzonnen uitvinding. Het is een waarde en het is aan u om de waarde ervan te bepalen.

Relaties vergen voortdurend werk. Een succesvolle verbintenis vergt evenveel inspanning als het onderhouden van een tuin. Liefde is dagelijks werk. Monogamie is de grond en het water voor groei en diepte.

Waar streef je naar? Er schuilt een grote adel in het vertrouwen dat wordt gewekt door een gelofte van monogamie. Het is een eenvoudige verklaring. Het is een belofte: "We zullen delen met vrienden, familie en de wereld, maar seksueel zullen we alleen elkaar delen." Jullie hebben iets speciaals gecreëerd, iets unieks en exclusiefs. Alleen voor jullie twee.

De verleiding is altijd aanwezig. Als mensen vervelen we ons snel en zijn we altijd op zoek naar avontuur. Het gras is altijd groener aan de andere kant van het hek. Terwijl u een krijsende peuter achterna zit en de was aan het doen bent, komt u misschien in de verleiding om te fantaseren over een zwembad in Las Vegas, een glas wijn en een mannelijk model dat vraagt of hij wat lotion op uw rug mag smeren. Mannen hebben deze fantasieën ook, misschien wel ieder uur.

Gezien onze menselijke conditie, geven we je een paar tips die je kunnen helpen je nest te bevolken en de aandacht van je man te houden waar jij dat wilt. Of je al dan niet monogaam kunt zijn, is een vraag die alleen jij kunt beantwoorden en het helpt om elke verbintenis dag voor dag te nemen. Onze Greener Pastures Pointers zorgen ervoor dat jouw kant van het hek er het beste uitziet. Je kunt een comfort creëren waarvan hij nooit zal afdwalen. Deze tactieken zullen niet werken voor meisjes die niet weten wat ze willen. Het vergt een assertieve en onafhankelijke vrouw om de leiding te nemen in haar relatie.

1. Dankbaarheid

Jouw man moet zich geliefd voelen. Hij moet belangrijk zijn. Mannen kunnen heel gevoelig zijn. Aai hem. Laat hem brullen als de Leeuwenkoning. Laat hem op kleine manieren weten hoe dankbaar je bent om in zijn leven te zijn. Met elke kleine attentie die u geeft, komt u een heel eind.

2. Luister

Weinigen van ons doen dat ook echt. Dit is de eenvoudigste en meest effectieve van alle technieken. Er is altijd wel iets nieuws en interessants aan iemand die u heel goed kent. Luister er gewoon naar. Als je echt luistert, kom je in een houding van nieuwsgierigheid en verwondering.

3. Schud de routine door elkaar

Mannen vervelen zich snel. Verander gewoon zijn schema en hij zal denken dat het leven spannend en fris is.

4. Wees verleidelijk. Gebruik je troeven!

Gebruik je troeven. Begrijp wat hij leuk aan je vond toen jullie elkaar voor het eerst ontmoetten. Versterk die kwaliteiten. Plaag hem ermee. Mannen zijn eenvoudig. Houd iets buiten bereik en hij zal het meer willen.

5. Vrij vaak

Genoeg gezegd.

6. Laat hem zijn ding doen

Zolang het jouw waarden niet in gevaar brengt. Als dat wel het geval is, is hij waarschijnlijk niet de juiste man voor jou. Laat je man zijn eigen leven leiden en zijn eigen persoon zijn. Geef hem de ruimte en probeer niet alles te delen. Hij heeft een hobby of een interesse nodig die van hem is.

7. Delen

Zoek een hobby of een interesse die jullie gemeen hebben. Laat het er een zijn waar wat actie en beweging bij komt kijken. Iets waar je samen en onafhankelijk van elkaar aan kunt werken. Iets met een doel of een doelstelling waarvan je een gevoel van voltooiing en wederzijdse overwinning zult krijgen.

Deze Greener Pasture Pointers stellen je in staat het goede voorbeeld te geven. vertel hem niet wat je wilt, maar laat het hem zien. Monogamie is een vreugde, een waarde en een geheime afspraak die je met je partner deelt. Monogamie is noch een heilige traditie, noch een religieuze misdaad geëtst in het hellevuur.

Monogamie is een gezonde moderne keuze. Het is een heilige zoektocht, een doel waar je je hele leven naar toe zult werken. Je monogamie zal niet gemakkelijk zijn en je zult in verleiding worden gebracht. Onthoud altijd: Een gedachte is geen actie. Het is oké om naar de bezorger te knipogen. Dat is leuk. Het dwalende oog van je maat is geen misdaad, hij kijkt alleen maar. Dat is leuk. Dat is menselijk.

Trouw. Hoop. Geloof. Dit zijn de waarden die je in een partner wilt vinden. Dit zijn de waarden die jullie leven en jullie liefde voor altijd zullen bepalen. Is monogamie een mythe? Dat is aan jou.

Gerelateerde artikelen