Informatie nodig of uw partner of relatie?

Wat je lingerie zegt over je hoop in de liefde

We nemen allemaal onbewuste beslissingen en die zijn gebaseerd op wie we zijn op ons diepste niveau. Een van de eerste beslissingen die je elke dag neemt, is wat je onder je kleren draagt. De vele redenen waarom je je lingerie kiest, maken samen duidelijk wie je bent als het gaat om het beschrijven van je hoop in de liefde. Uw lingerie is een substituut voor wat u werkelijk het liefst alleen, intiem, bij u zou willen zijn gedurende de dag.

Welke van deze lingeriebeschrijvingen past het beste bij uw garderobe? Hoewel de meeste mensen die je ontmoet het misschien nooit zullen merken, laat je ze misschien op andere manieren weten wat je hoopt in de liefde, dus lees hieronder wat je jezelf over dit onderwerp hebt wijsgemaakt.

 • Designer LingerieWanneer je per merk koopt en onvermijdelijk een bijpassend setje draagt, hoop je verliefd te worden op een succesvol lid van de gevestigde orde. Sexy lingerie bevestigt dat u zijn aantrekkelijke partner bent. De rollen in jullie liefdesleven zijn diep verankerd en afhankelijk van het feit dat hij doorgaat op de weg naar succes, terwijl jij je best doet om mooi te blijven als zijn beloning.
 • White Cotton & SensibleDe meeste meisjes beginnen hier en evolueren naarmate hun wereldbeeld en zelfbeeld beginnen te veranderen. Nogal wat meisjes keren terug naar deze combinatie en het comfort en gemak ervan onderstrepen hun verlangen naar een traditioneel liefdesleven. Misschien de witte schutting overslaan, maar een goede echtgenoot en uiteindelijk kinderen krijgen staan centraal in het beeld van waar je jezelf en je leven ziet in de hopelijk niet al te verre toekomst.
 • ThongDit kleurrijke en provocerende zwembroekje heeft vaak een onthullend hoog bandje. Wat je echter echt zoekt in de liefde, is een man die samen met jou grenzen stelt. Je diepste verlangen is je te laten vertellen dat je je wat behoudender moet kleden en omdat je de man die je dit vertelt zo graag wilt behagen, geef je daar gehoor aan. Je daagt uit om de grenzen te testen omdat je een vaderfiguur wilt die je krachtig de weg van de liefde leert.
 • Body ShapersDeze trendy onderkleding is gemaakt om je buik, taille en vaak ook je dijen in te dammen. Als dik zijn ooit weer in de mode komt, zullen dit relikwieën uit een vervlogen tijdperk zijn. Iets dat zo trendy is en je uiterlijk verandert, onthult je verlangen naar acceptatie. Een man zou dolblij moeten zijn als je dit soort lingerie draagt, want het laat zien dat je onderdanig bent en leeft om hem koste wat kost te behagen.
 • Panty's en een saaie behaIn het bedekken van je benen en het benaderen van je intieme kleding met praktisch nut boven al het andere, houd je je in bij het zoeken naar liefde. Misschien heb je in het verleden een gebroken hart gehad en heb je geleerd dat liefde pijn doet. Nu zorg je ervoor dat je niets onthult aan de wereld dat zo'n kwetsende gebeurtenis opnieuw zou kunnen inspireren. Het is echter niet zo dat alle hoop verloren is. Je toewijding om te genezen door de nadruk te leggen op persoonlijk comfort boven stijl, is een toewijding om beter te worden zodat je de best mogelijke partner bent mocht er een goede relatie op komst zijn.
 • Bikinibroekjes en een Push-Up BHIn een poging om er op je best uit te zien, moet je soms vergroten wat er is ... maar noem het geen valse reclame. Door het beste te maken van wat je hebt, maak je reclame voor jezelf, net als voor een product. Wanneer je jezelf behandelt als koopwaar dat naar de hoogste bieder gaat, zijn je ware gevoelens over liefde te vergelijken met een commerciële transactie: lever een kwaliteitsproduct aan de klant en jullie zijn beiden tevreden. Dat wil zeggen, totdat een van jullie weer zin krijgt om te gaan "winkelen".
 • Sportbeha / TrainingsondergoedAls je vaak sport, zul je er een gewoonte van maken om het ondergoed te dragen dat het meest comfortabel is voor fysieke inspanning. Dit is ook een indicator dat je je hoop op liefde volledig in eigen hand hebt. Je zelfvertrouwen en toewijding om zo goed mogelijk voor de dag te komen en in goede vorm te blijven, vertaalt zich in het feit dat je alleen gezonde relaties in je wereld accepteert en niet aanpast wie je bent om aan de behoeften van een partner te voldoen.
 • Kousenband met kousen en kantHoud je er niet van om de extra tijd te nemen om een sexappeal toe te voegen waardoor meer dan een paar gapers de hint krijgen? Dit gevoel voor drama drijft je hoop op liefde. Je wilt een rebel en een rockster in één en misschien breek je onderweg wel een paar harten als je op zoek bent naar deze halfgod van een dekhengst. Wat je gaandeweg misschien ontdekt, is dat al dat drama en al die opwinding uiteindelijk alleen maar de goeden afschrikt en de liefde alleen maar moeilijker wordt om aan te trekken.
 • KorsetDe ouderwetse manier om je uiterlijk te veranderen is ook een manier om je lichaam te trainen minder te eten en de prachtige zandloperfiguur dat je verdient, voor het dieet. Je hoop op liefde wordt beschreven in de bereidheid om een beetje pijn te verdragen en aan te passen wat er te winnen valt, allemaal in de naam van wie je bent: een echte partner die bereid is het werk in een relatie te steken om het te laten werken.
 • Ondergoed als bovenkledingDit is een trend die pretendeert onthullend te zijn, maar in werkelijkheid een weigering is om met de genezing te beginnen. Je zult een meisje niet lang zien experimenteren met deze stijlfase, maar een vrouw die deze look aanneemt, laat de wereld weten dat ze een gebroken hart heeft en het niet wil laten helen. Langdurig doorgaan met deze look kan leiden tot een zelfdestructieve inslag.
 • MannenondergoedSommige van de meest vrouwelijke vrouwen dragen mannenondergoed. Het is geen politiek statement van gelijkheid. Vrouwen die de uiterlijke kenmerken van vrouwelijkheid vermijden om zo comfortabel mogelijk te zijn, zijn vaak vrouwen die heel zeker zijn van hun lichaam en seksualiteit. Dit zijn vrouwen die misschien zelfs experimenteel zijn en de liefde zien als een vloeiende relatie die niet gebonden hoeft te zijn aan monogamie als het plezier van het partnerschap ergens op de weg van de overdaad kan worden gevonden.
 • CommandoUitgaan zonder enig ondergoed aan wordt "commando gaan" genoemd. Dit label impliceert een wilde roekeloosheid, maar niets is minder waar. Commando is jouw manier om volledige controle te hebben. Zodra een minnaar weet dat je geen ondergoed draagt, is het idee altijd aanwezig dat wat je bezit in de aanslag is - dit verhoogde gevoel van zijn kant maakt de intimiteit tussen jullie twee de jouwe om te controleren. Er is niets voor hem om te verwijderen, hij moet wachten op uw toestemming. Commando missie volbracht: Volledige controle verworven!

Als meer dan één van de bovenstaande stijlen van toepassing zou zijn op je lingeriekeuzes, zit je misschien in een overgangsfase en verander je onbewust je ambities in de liefde. Let eens op wat je in een man aantrekt en hoe dat verschilt van je smaak in mannen een jaar geleden - je zult merken dat je je lingeriestijl verandert naarmate je hoop voor liefde verschuift naar andere verlangens. Het is volkomen natuurlijk om te veranderen waar je hem naar laat kijken als jouw ideaal van wie hij zou moeten zijn evolueert.