Informatie nodig of uw partner of relatie?

Hoe maak je het je man naar de zin in bed

Of je nu al een hele tijd samen bent met je man of dat de relatie pas net begint, het kan een beetje zenuwslopend zijn als het tijd is om de slaapkamerdeur te sluiten. Het delen van plezier met je partner kan een groot deel van elke relatie zijn; je wilt het tenslotte goed doen! Dus als je je zorgen maakt over wat je nodig hebt om je man gelukkig te maken in bed, lees dan een paar eenvoudige tips om het vuur brandende te houden.

Weet dat er geen "juiste" of "verkeerde" manier is om te vrijen

Zeker, in de film is het allemaal vloeiend haar en wapperende gordijnen op de sexy beat van een langzame groove. In het echte leven is plezier niet altijd zo netjes. Echte seks kan rommelig, ingewikkeld, verwarrend en humoristisch zijn. Soms, zelfs een beetje belachelijk! Er wordt aan je haar getrokken, je benen krijgen kramp, de kinderen kloppen op de deur of iemand niest op een belangrijk moment. Vrijen hoeft niet perfect te zijn om heerlijk te zijn. Zoek een manier om die imperfecte momenten te omarmen. Dat zijn de momenten die u zich als de beste zult herinneren.

Heb gevoel voor humor

Jullie zijn allebei naakt en kronkelen in het rond. Af en toe is er vast wel iets grappigs aan de ervaring. De vrijheid om te lachen tijdens de seks kan heel intiem en opwindend zijn. Er is nooit een kwetsbaarder moment dan wanneer je met iemand in bed ligt. Lachen kan zelfs potentieel gênante momenten verzachten, zolang je er maar aan denkt om met je man te lachen en niet naar hem. Zachtjes plagen kan sexy zijn. Spotten is dat niet.

Ben niet bang om creatief te zijn

Nee, je hoeft jezelf niet in plasticfolie te hullen en je man aan de deur te begroeten met een roos tussen je tanden, tenzij jullie dat allebei sexy en aantrekkelijk vinden. Maar je kunt verder kijken dan het standaard missionarisstandje van één keer per week, met het licht uit, en op zoek gaan naar leuke manieren om het vrijen wat spannender te maken. Vroeger moesten avontuurlijke vrouwen stiekem naar boekenwinkels voor volwassenen gaan om slaapkamerspeeltjes te vinden, maar tegenwoordig zijn er hele catalogi en websites gewijd aan de verkoop van artikelen voor elke smaak. Lingerie is misschien een cliché, maar er is een reden voor. Veel mannen vinden de aanblik van een vrouw in kousen en kousenband ongelooflijk sexy. Als uw man zo iemand is, waarom zou u hem (en uzelf!) dan niet verrassen met een nieuwe outfit voor alleen de slaapkamer? Met de ruime keuze die vandaag beschikbaar is, is er voor elk lichaamstype en elke stijl iets te vinden. Ook als je nog nooit hebt overwogen om speeltjes voor volwassenen te gebruiken, kun je overwegen om iets speciaals te kopen om met je man te delen. Aan de andere kant hoeft creativiteit niet beperkt te blijven tot het gebruik van sexy kleding of speciale gadgets. Spanning toevoegen aan je slaapkamer kan zo simpel zijn als het spelen van een sexy spelletje met je man, samen kijken naar een erotische film, of zelfs elkaar hardop voorlezen uit een erotische roman. Erotische romans waarin de nadruk ligt op de ontwikkeling van een liefdesrelatie tussen de hoofdpersonages zijn grotendeels geschreven voor een vrouwelijk publiek, maar kunnen gemakkelijk met je man gedeeld worden. Het naspelen van een scène uit je favoriete boek of film kan ook heel leuk zijn! Iets simpels als het aansteken van een geurkaars als je gewend bent om in het donker de liefde te bedrijven, kan een nieuwe laag van mysterie toevoegen aan de ervaring. Dus wees creatief en stel je open voor nieuwe ervaringen. Probeer eens iets nieuws. Misschien vindt u het wel lekker.

Beperk u niet tot het bed of zelfs de slaapkamer

Het kan al moeilijk genoeg zijn om tijd en privacy te vinden voor het vrijen, zonder dat u op zoek moet naar nieuwe plekken om seks te hebben. Bovendien raakt niet iedereen opgewonden van vrijen op exotische plaatsen. Je hoeft niet op de keukentafel te gaan liggen (maar als je dat wilt, waarom zou je het dan niet doen?). Maar wat dacht je ervan om het bad te vullen met stomend water en gladde, geurende olie en samen een sexy bad te delen? Elkaar wassen onder de douche kan tot meer leiden dan een brandschone huid. Knuffelen op de bank kan leiden tot zoenen dat je doet denken aan die urenlange vrijpartijen van de middelbare school en dat kan ook opwindend zijn! Het komt erop neer dat je geen risico's hoeft te nemen met openbare zedenschennis om te genieten van vrijen buiten de slaapkamer.

Relax

In plaats van je zorgen te maken over de grootte van je dijen, moet je je concentreren op het feit dat je man bij je in bed ligt omdat hij dat wil. Het is makkelijk om aan jezelf te twijfelen, maar laat dat je niet tegenhouden. Zelfvertrouwen is erg sexy en aantrekkelijk. Als je je man in bed wilt behagen, denk er dan ook aan om jezelf te behagen. Een opgewonden, betrokken partner is veel opwindender om mee samen te zijn dan iemand die er alleen maar uit verplichting is.

Praat met je partner

Weet je niet zeker of hij wel zin heeft in een rollenspel? Denk je dat hij echt opgewonden zou raken van die leuke en sexy outfit die je in de uitverkoop hebt gezien? Waarom vraag je het niet gewoon? Communicatie in een relatie is belangrijk en nooit meer dan in de slaapkamer. Als je niet met je partner kunt praten over wat hem opwindt, hoe zul je dat dan ooit weten? Nog belangrijker: als je niet met je partner kunt praten over vrijen, kan dat een signaal zijn van een groter probleem in de relatie dan een gebrek aan vonk tussen de lakens.

Enkele spelsuggesties

  • Als jij en je man het leuk vinden om samen speels te zijn, kan een ouderwets spelletje strippoker leiden tot een nacht vol passie. Strip Scrabble, Strip Old Maid en Strip Yahtzee kunnen ook leuk zijn.
  • Houd een schattenjacht! Terwijl je man weg is, schrijf je een lijst met tien of vijftien aanwijzingen op notitieblaadjes, waarvan de een naar de ander leidt, en leg je ze in het huis neer waar hij ze gemakkelijk kan vinden. Laat bij elke aanwijzing een klein cadeautje achter dat hij mee moet nemen naar de eindbestemming - de slaapkamer, waar jij wacht met brandende kaarsen, een fles van je favoriete wijn en een klaarkom-grijns.
  • Elk van jullie maakt een lijst van jullie top vijf fantasieën. Schrijf Zet elke fantasie op een notitieblaadje, vouw ze dubbel en doe ze in een hoed. Kies er een uit en spreek af om hem uit te voeren!

Het behaagt je man niet in de slaapkamer, dat hoeft niet ingewikkeld of stressvol te zijn. Vergeet niet te ontspannen, te communiceren en plezier te maken!

Gerelateerde artikelen