Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Seksuele passie en de tarot

Wanneer ligt goede liefde in de kaarten?

Wanneer je gaat zitten voor een Tarot lezing, kunnen zich eindeloze scenario's voordoen. Uw Tarot kaartlezer zal u begeleiden door wat er voorzien is. Soms kunnen de kaarten echter iets heets en heftigs vertellen dan je lezer met je wil delen. Sommige paragnosten zijn ouderwets en praten niet over seksuele uitspattingen in beleefd gezelschap. Maar de kaarten geven niet om onze sociale regels en voorschriften. Als er een wilde fysieke ontmoeting op komst is, onthullen ze alle details van het genot dat komen gaat.

Als je kunt leren om de kaarten te herkennen die samen een seksuele passie vormen, hoef je je geen zorgen te maken over het in verlegenheid brengen van een verlegen tarot professional. Je toekomstige intimiteit zal zich recht voor je ogen ontkleden in de kaartcombinaties die je ziet. Lees hieronder voor de seksuele voorwaarden die zich voordoen wanneer bepaalde kaarten combineren in uw Tarot lezing.

SUDDEN, ANIMAL ATTRACTION

De Keizerin kaart heeft veel seksuele ondertonen aan het. De Toren kaart is een indicator van plotselinge veranderingen in de wereld om je heen. Wanneer deze twee kaarten samenkomen in je Tarot lezing, wordt de sensualiteit en liefde voor plezier die de Keizerin belichaamt vrij snel gewekt. De Toren verandert hele levensverhalen in de flits van een bliksemschicht. Deze kaart gecombineerd met de Keizerin levert iets zo verleidelijk, zo onvoorstelbaar beschikbaar en zo veeleisend voor een onmiddellijke beslissing.

De schok van de gelegenheid is echter nog maar het begin. Deze kaartcombinatie maakt de belofte van deze twee kaarten waar. De Toren is elektrisch en verontrustend, daagt je uit om een nieuwe minnaar te verkennen en een geheel nieuwe stijl van fysieke mogelijkheden, standjes en manieren om tot een hoogtepunt te komen, wat je in een korte periode heel vaak zult doen. De Keizerin kaart heeft nooit gebrek aan lust en de Toren kaart verrast voortdurend.

De keerzijde zit hem in wat je hebt opgegeven voor dit rendez-vous met genot. Heb je vals gespeeld? Heb je op het laatste moment veel plannen gewijzigd en vrienden en familie van je vervreemd? De Toren komt altijd met een "of/of" voorstel en de Keizerin is een kaart die bekend staat om egoïsme, dus wees je bewust van de kosten die dit met zich meebrengt als je deze twee kaarten ziet.

HERONT DE OUDE Vlam

De Dwaas kaart is de Tarot's manier om de logica van de kalender aan de kant te gooien. De tijd kan voortschrijden, maar wanneer de Dwaas in je Tarot lezing verschijnt, kan het teruggaan naar een vorig hoofdstuk van je leven. Als de Dwaas samen met de Geliefdenkaart in je Tarotlezing verschijnt, is dat onschuldige internetcontact van een oude vlam opeens niet meer zo onschuldig.

Als je single bent en die oude flirt uit je verleden is ook single, dan is dit een opwindende combinatie die veel mensen na jaren uit elkaar te zijn geweest weer bij elkaar brengt. Sommige stellen gaan verder waar ze gebleven waren, terwijl anderen snel weer weten waarom ze uit elkaar zijn gegaan. Als je echter een relatie hebt, kan deze kaartcombinatie je in het grijze gebied van internetflirten trekken dat al snel overgaat in vreemdgaan. De Dwaas wil dingen negeren terwijl de Geliefden kaart passief partnerschappen accepteert, dus gebruik deze kaartcombinatie in plaats daarvan om te werken aan het vervullen van

SOMETHING KINKY

Iedereen heeft andere normen als het op seks aankomt. Oraal vrijen werd ooit als schandalig beschouwd. In de negentiende eeuw was het een gangbare opvatting dat vrouwen geen orgasme hoefden te krijgen. De tijd en tradities volgen elkaar op. Uw overburen zijn misschien een gezellig kerkgaand stel dat elkaar op zaterdagavond met handboeien aan het bed bindt. Ondertussen kan dat pikante stel dat je op straat ziet rondlopen zich thuis bezighouden met slechts saaie vanille seks - of helemaal geen.

Wanneer de Zon kaart in je Tarot lezing verschijnt, ligt glorie in het verschiet, en begint een reis om je innerlijke kind te bevredigen. Als deze kaart echter wordt gecombineerd met de Duivelskaart, is die reis naar onontgonnen taboes, de schaduwzijde van je natuur. Hier vermengt zich een voorliefde voor gevaar met de trots die je begint te voelen om anders te zijn.

Terwijl je met je geliefde een kinky laan van passie verkent, kunnen nieuwe ervaringen je plotseling het gevoel geven dat je superieur bent aan de oude manier waarop je je ooit gedroeg. De Duivelskaart voedt je met een onlesbare dorst, een onverzadigbare honger. Terwijl jij en je partner nieuwe spelletjes en diepere verkenningen ontwikkelen, kan het verlangen naar meer de komst van echte bevrediging blokkeren.

REGULAIRE CLIMAX

Veel stellen hebben moeite om ervoor te zorgen dat beide partners seksueel bevredigd zijn. Vooral als jullie je net in een monogame relatie hebben genesteld, kan het leuk, maar ook frustrerend zijn om uit te vinden waar jullie allebei van genieten en wat jullie in staat stelt om jullie hoogtepunt van genot te bereiken. Een kaart om naar uit te kijken in het Tarot deck is De Wereld. Deze kaart heeft zelfs een geringde lauwerkrans die een grote "O" op de kaart vormt.

Wanneer de kaart Wereld in je Tarotlezing verschijnt, zullen orgasmes waarschijnlijk een vast onderdeel van je leven worden. Als de Wereldkaart met de Geliefdenkaart wordt gecombineerd, worden jullie allebei bedreven in het laten klaarkomen van de ander. Echter, wanneer de Wereld combineert met de Kluizenaar kaart, zul je moeten zorgen voor de zaken voor jezelf, als je partner niet in staat zal zijn om de juiste bewegingen te maken. Consistentie is het kenmerk van de Hierophant kaart en wanneer hij combineert met De Wereld, zal geweldige seks een vast feit van het leven worden, net zo normaal als eten.

Gerelateerde artikelen