Benieuwd naar wat de kaarten over u zeggen?

Seksleven inzichten door de kleine arcana

De Tarot kaarten zijn een nuttig hulpmiddel bij het illustreren van niet alleen belangrijke gebeurtenissen, maar ook de dagelijkse bijzonderheden in je leven. Wanneer u geconfronteerd wordt met vragen over aspecten van deze alledaagse details, zoals het zoeken naar hulp bij uw seksleven, zullen de Kleine Arcana van de Tarot de sleutel zijn tot het verschaffen van de antwoorden.

Het volledige dek Tarotkaarten omvat zowel de Grote Arcana als de Kleine Arcana. De Grote Arcana bestaat uit de 22 beeldkaarten waarmee de meesten van ons bekend zijn - de archetypen die te maken hebben met de grote vragen van het leven en die "de reis van de dwaas" illustreren. De Kleine Arcana omvat de rest van het kaartspel, 56 kaarten verdeeld in de pakken van Bekers, Pentakels, Zwaarden en staven die zich ontwikkeld hebben tot de speelkaarten waarmee we vandaag meer vertrouwd zijn. De Kleine Arcana kaarten zijn van vitaal belang voor een volledige en accurate lezing, omdat zij de details verschaffen. Wanneer u een helderziende raadpleegt over uw seksleven, kan deze het volledige Tarot deck gebruiken, alleen de Kleine Arcana, of zelfs een pak van gewone speelkaarten voor de lezing.

Het belang van de Kleine Arcana kan niet worden onderschat. De Grote Arcana krijgt meestal alle aandacht omdat de kaarten meestal betrekking hebben op zaken van diepe betekenis, maar het is in de Minor Arcana dat we praktische hulp vinden voor het alledaagse. Levensveranderende gebeurtenissen doen zich niet op regelmatige basis voor, maar we moeten toch elke dag leven zoals hij komt. Het gebruik van de Kleine Arcana kaarten door uw helderziende zal u helpen te begrijpen hoe u uw relaties en leven zo evenwichtig, gelukkig en gezond mogelijk kunt maken.

Scoop from the Suits

Hoewel elke kleur in de Kleine Arcana relevant is, is het de kleur van Bekers die gaat over relaties en seks. De andere kleuren vullen de details in en uw helderziende kan u helpen erachter te komen wat u echt wilt in uw geliefde. Als er veel Pentakels met Bekers in uw lezing voorkomen, zou dit erop wijzen dat uw echte verlangen naar veiligheid met uw minnaar is. Een overwicht aan staven vertelt je dat je een relatie wilt die creatief is en vol verrassingen zit. Zwaardkaarten geven aan dat je een partner wenst die je tot actie aanzet en die zowel je intellect als je lichaam prikkelt.

Nieuws van de Nummers

De individuele genummerde kaarten en hofkaarten die elke kleur van de Kleine Arcana omvatten, zullen je ook helpen bij je lezing met hun eigen verschillende betekenissen, getemperd door de kleur waarin ze vallen. Azen belichamen de geest van elke kleur en bieden een nieuwe begin wanneer ze verschijnen. Tweeën zijn relatiekaarten en zullen, als je in een seksuele relatie zit, een goede indicator zijn van wat er met die relatie gebeurt. Drieën voegen een extra dimensie toe, en completeren het geluk van de twee. Vieren zijn sterk en stabiel van aard, zeer geruststellend voor hen die naar zekerheid verlangen. Vijven introduceren een element van onzekerheid, van iets dat moet worden weggegooid voordat de stabiliteit kan terugkeren. Zessen zijn hoopvoller, want ze spreken van vergeving, hoewel de Zes van Zwaarden ook kan aangeven dat een cyclus ten einde loopt en het tijd is om verder te gaan. Zevens zijn traditioneel gelukkig, maar ze kunnen ook aangeven dat er te veel van het goede is en dat er keuzes gemaakt moeten worden. Achten kunnen melancholisch zijn en duiden op een tijd van eenzaamheid of de noodzaak om weg te lopen. Negens zijn de "wens" kaarten geven alleen goede dingen aan (de Negen van Bekers in het bijzonder), terwijl tienen voltooiing bieden, een doel bereikt.

De hofkaarten (Koningen, Koninginnen, Ridders en Pages) geven over het algemeen mensen of situaties aan, afhankelijk van de kleur. Bijvoorbeeld, de Koningin van Bekers kan vertegenwoordigen de querent (jij), een warme & liefdevolle vrouw die in je leven komt of goed advies over de liefde. Alleen door een paragnost te raadplegen die de verschillende betekenissen van de Tarot begrijpt, zult u de genuanceerde antwoorden vinden voor het vinden van liefde en een gezond seksleven.

Andere Mystieke Technieken

Wanneer u een paragnost belt om te informeren naar uw seksleven, zal de Tarot een hulpmiddel van onschatbare waarde zijn om vast te stellen wat u wilt. Uw paragnost kan dan ook andere technieken toepassen, zoals visualiseren en manifesteren met behulp van de Wet van Aantrekking, om u te helpen die kwaliteiten in uw leven te krijgen waar u het meest naar verlangt. Met de hulp van uw helderziende kunt u uw doelen verduidelijken en begrijpen wat u nodig hebt om het beste uit het leven te halen - inclusief wat er gebeurt tussen de lakens.