Informatie nodig of uw partner of relatie?

De 8 meest romantische dingen die je voor hem kan doen

Bloemen, serenades en etentjes bij kaarslicht stralen allemaal romantiek uit. Maar dit is de vrouwelijke kant van romantiek. Er zijn momenten waarop een vrouw het voortouw moet nemen om ervoor te zorgen dat haar man weet dat hij het best verzorgd wordt door zijn vrouw. Het is tijd om romantisch tegen hem te zijn, maar de definitie van romantiek voor een man is, nou ja, heel anders.

We hebben een aantal "echte mannen" ondervraagd en een aantal definitieve antwoorden gekregen op de vraag wat hun romantische droomideaal is dat een vrouw hun zou kunnen geven. Voordat je ze afwijst, moet je begrijpen dat een man niet weet waarom hij je op speciale dagen een Valentijnskaart en bloemen zou moeten sturen. Op dezelfde manier ben jij misschien ook niet op de hoogte van zijn idealen, dus nu is het tijd om je te laten inlichten. Hier is wat mannen willen dat je doet om het speciaal voor hen te maken.

Een rondje golf

Als golf de passie van je man is, stuur hem dan naar de golfbaan. Het is wat prijzig, maar stel dat hij en zijn vader, broer of goede vriend van de greens houden. Betaal hem voor een middag en hij zal versteld staan van je vermogen om naar het centrum van zijn hart te reizen. Omdat u voor de details en de kosten zorgt, zult u degene zijn die die dag de hole in one schiet.

Ideaal snackbakje voor het spel

De volgende keer dat hij een groot sportevenement op televisie te kijken, laat hem weten dat omdat hij zo'n geweldige vriend is, jij de hapjes gaat maken. Nacho's zijn makkelijk klaar te maken, vraag hem of hij liever hotdogs of braadworst, aardappelvellen of buffalo wings heeft. De hapjes voor hem maken is het equivalent van die doos bonbons die je op Valentijnsdag hebt gekregen.

Speciale gelegenheden schoonmaken

Nee, je bent zijn moeder niet en je zult misschien moeten uitleggen dat je geen precedent schept, maar zijn appartement laten schitteren kan jullie beiden opvrolijken. Het gevoel dat hij te temmen is zal jullie dichter bij elkaar brengen, tenzij je spullen van iemand anders vindt tussen de vuile was...

Kook voor hem een romantisch diner

Het hoeft geen grote productie te zijn, je vervangt zijn moeder niet en je zet zeker geen nieuwe trend waarbij jij de last van het eten van jullie tweeën op je neemt. Maar misschien kun je van zijn moeder of een ander familielid een recept krijgen van zijn lievelingsgerecht als kind en een datum afspreken om iets voor hem te maken dat hij echt lekker zal vinden. En natuurlijk wacht het meest romantische wat je kunt doen: de afwas!

kaartjes voor zijn favoriete sportteam of cultureel evenement

Iedere man heeft een favoriet team waar hij voor gaat, een favoriete autocoureur die hij toejuicht, of een artiest die af en toe optreedt en een avond niet mag missen. Het scoren van kaartjes voor de grote wedstrijd, een dagje uit in het park of goede plaatsen voor zijn favoriete artiest is een even grote blijk van liefde voor hem als hij ooit zal begrijpen. Mannen zijn er graag bij. Het maakt niet uit of het de Angels van het honkbal zijn of de Celtics van het basketbal, een klassieke cellorecital of een reünie van zijn favoriete punkband die net uit de ontwenningskliniek komt, waar het om gaat is dat deze evenementen gastheer zijn van datgene waar hij het meest van houdt en dat jij, het meisje dat meer van hem houdt dan wie ook, hem daar naartoe hebt gebracht.

Burger-smaaktest

Houdt je man van fastfood? Ga een uur lang naar alle nationale ketens in de buurt en koop bij elke keten een hamburger. Neem ze mee naar huis en snijd ze in vieren. Serveer ze zonder de kleurrijke verpakking en laat hem raden welke welke is. Gaandeweg kan zo'n overdaad de eerste stap zijn om hem van zijn fastfoodgewoonte af te helpen en hem in de richting van gezonder eten te sturen. Of het kan er net zo goed voor zorgen dat u verslaafd raakt aan de vettige droesem van de Amerikaanse eetcultuur.

Pokeravonddealer

Het vieze geheim van de pokeravond van uw man is niet dat de mannen zich als varkens gedragen. Het is dat er niet zo veel wordt gepokerd omdat ze het kaartspel doorgeven om te delen. Slordige mis-deals zijn gebruikelijk bij thuiswedstrijden en de kerels verlangen echt naar een efficiënte bestelling voor hun recreatief samenzijn. Aanbieden om de dealer te zijn bij het spel bevrijdt je man en zijn maatjes om gewoon kerels te zijn en zich te amuseren. Dit avontuur in romantiek is een stuk gemakkelijker voor meisjes die zijn opgegroeid met broers, de schok van wat mannen in privé doen kan te veel zijn voor een beschermd meisje om aan te kunnen, maar als je er tegen kunt, is het een gebaar van formaat om je man een alerte en efficiënte pokerdealer cadeau te doen.

Bierproeverij

Voor alle fanfare rond wijnproeverijen, zullen de meeste jongens je gelijk geven als je het op de down low vraagt: Ze drinken liever een biertje of twee. Of zes. Neem je man mee uit voor een paar biertjes. Sta erop dat hij het goedkope binnenlandse spul laat staan en dat jij hem trakteert op een paar van de betere importbieren die de plaatselijke kroeg in voorraad heeft. Kies de bar van tevoren op comfort, gezelligheid en hun verscheidenheid aan bier. Als jij gastvrouw en chauffeur bent, zal hij overspoeld worden door romantiek.

Verdere artikelen