Informatie nodig of uw partner of relatie?

Diy soulmate: ontwerp hem zelf!

Als je weet waarnaar je op zoek bent, wordt het vinden van je soulmate een stuk gemakkelijker en zal de reis sneller verlopen. Liefde is als een puzzel, dus zoek je een partner die precies past, niet een identieke kopie van jou. Hoe meer jullie beiden delen terwijl jullie elkaar ontdekken, hoe groter jullie vreugde zal zijn. Je bent op zoek naar een partner en een vriend. De fysica van aantrekking is universeel. Als je je erop richt iets of iemand in je leven te brengen, zul je hem aantrekken.

Deze gids helpt je een portret te schilderen, om de eigenschappen en kwaliteiten van je ideale soulmate te definiëren. Deze oefening is een makkie: het draait allemaal om jou! Het meest fascinerende is dat je verbaasd zult zijn over wat je over jezelf te weten zult komen.

Een diep gevoelde relatie zal in de loop van je leven steeds mooier en substantiëler worden. Jullie team van twee zal de uitdagingen van het leven aangaan, overwinnen en overleven. Maak verstandig gebruik van uw wensenlijstje. Als u een antwoord kunt geven op de vraag "Wat kan ik voor u betekenen?", kunt u bepalen wie u het beste uw partner kunt noemen.

Deze oefening moet een open en eerlijk gesprek met uzelf zijn. Het kan niet overhaast worden gedaan. Besteed zoveel tijd als nodig is om de gewenste eigenschappen van uw partner uit te werken. Maak uw lijst op papier. Schrijf hem met de hand, maak het zo lang als je wilt en word specifiek. Concentreer je. Neem een pauze en kom terug om je lijst in een ander licht te zien. Komen sommige van uw eisen u voor als oppervlakkig of een overblijfsel van een oude u? Gooi ze weg.

Voor alles moet je ervoor zorgen dat je niets op je lijst bent vergeten. Als je eenmaal het hele karakter van je soulmate voor ogen hebt, zal je verlanglijstje een interessante afspiegeling van jezelf zijn. Bewaar hem op je altaar of verbrand hem tijdens een ceremonie op het strand. Je zult weten wat de juiste manier is om je verzoek aan het universum aan te bieden.

Hier zijn een paar vragen om je te helpen je soulmate-lijst te onderzoeken:

WERK

   Werkt je soulmate? Is hij betrouwbaar? Hoe waardeert hij zijn werk? Is hij een goede kostwinner? Het belang dat een man hecht aan zijn werk weerspiegelt vaak zijn betrouwbaarheid. Als jullie een gezin stichten, hoe toegewijd zal hij dan zijn?

Vrijetijdsbesteding

   Hoe brengt hij zijn vrije tijd door? Hoe doe jij dat? Is hij projectmatig bezig, repareert hij dit en onderhoudt hij dat? Hunkert hij naar creatieve expressie of naar avontuur en reizen? Is hij meer een huismus of een bankzitter? Is hij afhankelijk van jou voor plezier of heeft hij zijn eigen interesses? Hoe een man zijn vrije tijd doorbrengt is vaak een indicator voor zijn potentiële prestaties als vader.

DRIVE

   Wat is zijn algemene karakter? Wat is de jouwe? Is hij een doorzetter? Is hij gereserveerd en voorzichtig? Kijkt hij voordat hij springt? Is hij een sprinter of een langeafstandsloper?

COMMITMENT

   Houdt hij zich aan zijn woord? Komt hij zijn afspraken na en doet hij wat hij zegt te gaan doen? Maakt hij een project af?

POSESSIES

   Wat bezit je maat? Wat koestert hij? Wat is het belangrijkst voor hem? Hoe een man voor zijn bezittingen zorgt, is vaak een indicator van zijn potentieel als kostwinner. Houdt hij zijn bezittingen in goede staat?

Gezondheid

   Hoe beschouwt je partner zijn lichaam? Hoe behandelt hij zijn tempel? Hoopt hij er nog lang te zijn? En doet hij wat nodig is?

ZELF-ESTEEM

   Hoe voel jij je over jezelf? Hoe zal je partner over zichzelf denken? In het leven gaan we allemaal door ups en downs, op verschillende momenten. Hoe ziet hij het leven in het algemeen? Zonnig of somber? Waar heeft hij respect voor?

SPIRITUALITEIT

   Wat is je spirituele kern? Hoe doet eer je het leven? Hoe zou hij dat moeten doen? Het kan heel belangrijk voor je zijn om een man te vinden met dezelfde religie. Een diep spiritueel gevoel, van een ander geloof, kan net zo goed zijn.

CHALLENGES & VICTORY

   Hoe gaat je man om met onzekerheid? Hoe reageert hij in moeilijke tijden? Angst is een normaal en alledaags onderdeel van het leven. Onzekerheid is niets om je voor te schamen. Omgekeerd, hoe wint hij? Met gratie en nederigheid? Of pronkt hij en verkneukelt hij zich? Overwinningen en nederlagen zijn fascinerende aspecten van iemands karakter.

FUN

   Hoe definieert hij plezier? Lacht hij? Om welk soort humor lacht hij het hardst? En u? Heeft u liever een partner met een gezonde dosis sarcasme? Is zijn humor schoon of vuil? Is zijn humor vriendelijk of uit wrok?

TRADITIES

   Je kunt veel leren van iemands respect en begrip voor tradities. Zijn familie- of religieuze gebruiken belangrijk? Houdt hij van bepaalde gebruiken die in de loop der tijd zijn doorgegeven?

Je ZIELFMATJE WISLIJST

  Realistisch gezien zul je misschien geen schot in de roos vinden, een man die aan al je eisen voldoet. Streef naar een meerderheid, niet naar perfectie. Wanneer je je lijst honoreert en je weigert je te schikken, wacht je misschien langer, maar zul je op de lange termijn gelukkiger zijn. Geef niet toe aan eenzaamheid en kies de verkeerde partner. Je lijst is een routekaart die je in de juiste richting leidt. Het zal je helpen manifesteren en bezweren. Het vinden van een zielsverwant is een oefening in compatibiliteit. Als co-kapiteins in het leven, zul je je schip over kalme en stormachtige zeeën varen. Werken jullie goed samen? Ja! Jullie zijn zielsverwanten!

Gerelateerde artikelen