Informatie nodig of uw partner of relatie?

5 tips om de partner te zijn die je wilt vinden

Beschrijf de partner die je wilt vinden en schrijf het op. Alles. Een partner vinden is als een huis kopen. Je wilt wonen in een structuur die sterk en duurzaam is en goed werkt. Misschien heb je liever een gezellig onderkomen dat groot genoeg is om je te huisvesten en al je spullen veilig te bewaren. Moet het een bepaalde stijl hebben of gewoon een lust voor het oog zijn?

We hebben allemaal die diepe behoefte om het perfecte huis te vinden, die partner die je tot in de kern accepteert en van je houdt. Natuurlijk zijn er praktische en esthetische overwegingen. Die zijn allemaal van belang. Is dit iemand met wie je wilt samenleven en met wie je wilt groeien? Om samen nieuwe sferen te ontdekken? Dansen en lachen? En wacht je om die persoon te ontmoeten om al deze geweldige dingen te doen?

Als je nog niet het leven leidt dat je wilt, of als je dat nog niet probeert, zul je niet de partner aantrekken die je zoekt. Want misschien is je perfecte partner al buiten, genietend van het leven, en dat is waar je elkaar zult ontmoeten. Zeker niet op de bank of in de nagelstudio!

Of wat je ook wilt bereiken in je leven, de manier waarop je je leven leidt is de krachtigste indicator van wat en wie je zult aantrekken. Zoals altijd geldt: daden zeggen meer dan woorden. Als je doel een liefdevolle, harmonieuze en zorgeloze relatie is, wees dat dan voor jezelf. Als je een gezondheidsbewuste partner wilt, zul je dat ook moeten zijn.

Door de partner te worden die je wilt vinden, zul je verliefd worden op jezelf onweerstaanbaar te maken voor anderen, en beschikbaar te zijn op alle juiste plaatsen. Het leven gaat over leven. Niet wachten en hopen. Heb je een paar ideeën nodig om te beginnen? Hier is hoe je aan de slag kunt:

1. Beweeg uw lichaam.

U weet hoe belangrijk lichaamsbeweging is voor een goed geleefd leven. Maak een lange, langzame wandeling of ga uit je dak in de sportschool, maar kom wel in beweging. U zult mensen ontmoeten die ook hun lichaam respecteren en werken aan gezondheid en een lang leven.

2. Ken uw sterke en zwakke punten.

Ken uw tekortkomingen. Beoordeel je troeven. Als u een man ontmoet, bent u op zoek naar een geschikte man. Als u graag de familieboekhouding doet, zoek dan een man die graag de tuin onderhoudt. Je bouwt aan een team. Samen worden jullie een actief functionerende eenheid. Het doel is een synergetische vereniging van inspanningen om een levensstijl van comfort en vreugde op te bouwen.

Door jezelf goed te kennen, op een praktische no-nonsense manier, kun je de motor creëren van de relatie die je wilt hebben. Als je weet welke onderdelen je hebt, weet je ook welke onderdelen je nodig hebt om de motor te ontwerpen.

3. Verbind je met de natuur.

Lust je innerlijke vrede? Vreugde? Dat bepaalde gevoel van erbij horen? Ga het huis uit en breng wat tijd door in de natuur. De natuur roept u, dus maak een wandeling. Leg een tuin aan. Gebruik uw plaatselijke park om te zitten en na te denken; of teken en schilder.

4. Lach lang, hard en vaak!

Ja, het ligt voor de hand. Maar soms hebt u een geheugensteuntje nodig, toch? Velen geloven dat lachen ons dichter bij goddelijke energie brengt. Je hebt geen reden nodig; ga er gewoon voor. Een wijze vrouw zei ooit: "Als het niet grappig is, blijf dan zoeken. Uiteindelijk kun je humor vinden in elke situatie. En je overleving kan er van afhangen." Vraag om een partner met een gezond gevoel voor humor. Lachen is vaak de belangrijkste factor in het succes van een huwelijk.

5. Wees beschikbaar!

Een hoopvolle houding, openheid verdient de voorkeur boven een levensstijl van frustratie en boosheid. Wat heeft uw voorkeur? Wat bepaalt uw persoonlijkheid en perspectief? Wees open. Zie het goede in alle dingen. Je partner zal dat ook doen.

Je ontvangt wat je geeft. Door vitaliteit uit te stralen, maak je een statement van stijl en inhoud. Uw acties zijn een verklaring van wie u bent, waar u in gelooft en wie u hoopt te worden. Je bent er al.

Je bent je eigen beste troef als het gaat om het vinden van liefde. Je intenties informeren je acties en je acties zenden een zeer duidelijke boodschap uit. Dus schrijf je dagelijkse relatiebevestiging op: "Dit is wat ik wil in het leven. Dit is wie ik ben. Dit is wat ik te bieden heb. Ik sta open voor elke mogelijkheid. Ik heb lief en ik zal geliefd worden."

Gerelateerde artikelen