Informatie nodig of uw partner of relatie?

Buitenissige plaatsen om mannen te ontmoeten

Zeker, er zijn talloze datingsites waarop je mannen kunt ontmoeten, maar als je je soulmate nog steeds niet online hebt gevonden, is het misschien tijd om een pauze te nemen totdat de huidige lichting mede-soulmatezoekers allemaal hun enige ware liefde vinden. In de tussentijd, als je niet van de "vleesmarkt" vibe van de club scene en zou liever een blinddoek dragen wanneer je vrienden u op uw volgende blind date, bedenk dan dat veel prachtige single mannen zijn uit te hangen op plaatsen die niet traditioneel worden geassocieerd met de hot spot voor het krijgen van opgepikt. Het gevoel dat het echt is, wordt versterkt als je het aan de stok krijgt met een man tijdens een toevallige ontmoeting in openbare ruimtes die niet cultureel gesanctioneerd zijn als ontmoetingsplaatsen voor singles.

Laundromat

Als je met hem praat voor de wascyclus, kun je een paar dingen over hem te weten komen die aangeven of hij het waard is om je spijkerbroek een tweede keer te drogen of niet. Het feit dat hij zijn eigen was doet, geeft hem een voorsprong op veel vrijgezellen die het verschil niet zien tussen wasmiddel en deodorant omdat ze beide zo weinig gebruiken. Een man die zijn eigen was doet, is vaker single dan niet en heeft hygiënische gewoonten die hem in een begeerlijkere groep plaatsen dan de gemiddelde man die op internet rondneust en een fles goedkoop eau de cologne gebruikt als vervanging voor een douche.

Fotokopieerwinkel

Veel mannen die voor zichzelf werken, maken gebruik van kopieerwinkels om hun bedrijf te laten groeien. Veel meisjes denken dat een kopieerwinkel een plek is om aandacht te krijgen door hulp nodig te hebben bij een of ander technisch probleem. Dit is dwaas en kortzichtig. Ondernemende mannen zullen niet zoveel respect hebben voor een meisje dat niet kan hangen moeilijk in een concurrerende omgeving. In plaats van hem om hulp te vragen, vraag hem over wat hij doet - hé, de literatuur voor zijn zaak zou daar voor jullie twee moeten liggen. Impliceer niet dat je misschien een klant bent; blijf hem gewoon vragen over zijn bedrijf totdat hij je mee uit vraagt om het gesprek voort te zetten. Wanneer hij zich een kopieermachine en een eigen secretaresse kan veroorloven, zal het zijn alsof je er vanaf het begin bij was.

Beach in the Morning or Evening

De kust is overdag volgepakt met toeristen, maar 's ochtends en 's avonds trekt de lege ruimte de vredige zwerver aan wiens huis waarschijnlijk vlakbij is. Het strand in de vroege ochtend of net na zonsondergang is de plek voor jou als je op zoek bent naar een relaxte man die weet waar hij zijn toevluchtsoord kan vinden. Als extra bonus doet de man die je ontmoet het waarschijnlijk economisch goed als hij het zich kan veroorloven om in de buurt van het strand te wonen.

Kunstgalerie

Kleine kunstopeningen zijn meestal plekken om gratis hapjes en vrijgezelle kerels te vinden. Kunstenaars kunnen inspirerend gezelschap zijn en als je de creativiteit die ze in hun kunstwerken stoppen vertaalt als hun potentieel als minnaar, is er geen twijfel dat je de modernste technieken zou kunnen leren waarderen.

Na zijn theatervoorstelling

Terwijl Broadway-theaters hun podiumingangsdeuren vol zien met aanbiddende fans, is je plaatselijke gemeenschapstheater waarschijnlijk niet zo gestructureerd. Menig acteur zou zich gevleid voelen als hij iemand zou ontmoeten die net van zijn optreden heeft genoten. Nadat hij u twee uur lang heeft weten te boeien met zijn dramatische vertolkingen, kan hij met een beetje vleierij en

In een nationaal park

Als je graag wandelt en de natuur in trekt, moet je de mannen die je onderweg tegenkomt niet meteen afwijzen. Hoewel de natuur een omgeving kan zijn die niet bevorderlijk is om eruit te zien alsof je klaar bent voor een avondje uit in de clubs, zijn de waarden van een man die de natuur opzoekt overtuigingen die meer in lijn liggen met het accepteren van mensen om wie ze zijn en wat ze kunnen doen. Als je een vrijgezelle man kunt bijhouden tijdens een wandeling of twee, spreekt jouw natuurlijke schoonheid hem misschien meer aan dan de pracht van de wonderen die de natuur te bieden heeft.

Ticket Taker

De man die je kaartje scheurt, heeft meer te vertellen over het leven dan je te vertellen waar het toilet is dat het dichtst bij je theater is. Met een functieomschrijving waarbij hij op één plek moet blijven en een toevloed van mensen in willekeurige drommen moet verwerken, is er misschien net genoeg tijd voor je om hem te versieren en uit te zoeken wanneer de laatste film van de avond voorbij is. Als je zoveel verliefde stelletjes hebt gezien, kun je er zeker van zijn dat hij voortdurend aan samenkomen denkt.

Politieke bijeenkomst

Als je denkt dat de verkiezingsavond voorbij is met de aanvaardingstoespraak van je kandidaat, heb je het helaas mis. Terwijl elke man kan juichen voor zijn team om de grote wedstrijd te winnen, juicht een enkele man voor zijn kandidaat omdat hij weet dat de geschiedenis zal worden beïnvloed. Als de kandidaat van een man wint, is zijn keuze om de mensheid te beïnvloeden bevestigd en zijn voelbare gevoel van gelijk hebben en deel uitmaken van de geschiedenis kan een bedwelmend afrodisiacum zijn voor de dames om hem heen. Maar veel meisjes vinden politiek te saai of te verdeeld en laten het speelveld open voor vrouwelijke advocaten en nerdy dames - elke vrouw met een beetje stijl en pit zullen opvallen in de Plain Jane wereld van de politiek, waar conformiteit met een norm zelfs bij de radicalen wordt benadrukt. Als je opvalt, krijg je de keuze uit de leukste jongens die klaar zijn om te feesten. Als je op zoek bent naar een langetermijnrelatie, bedenk dan dat presidenten een ambtstermijn van vier jaar ambiëren en senatoren een ambtstermijn van zes jaar, dus mannen die in de politieke loopgraven spelen zijn niet zo dol op de one-night stand als het gaat om het afleggen van een eed om je liefde te behouden en te beschermen.

Boeksignering

De meeste auteurs doen kleine tournees om hun meest recente werk te promoten. Het is misschien een beetje voorbarig om een schrijver te versieren, maar de mensen die op zo'n evenement afkomen, staan haaks op de kroegscene voor singles. Zo huiselijk als de perceptie van een menigte van boek liefhebbers zou kunnen zijn, kunnen er een aantal interessante mogelijkheden. Als je ook maar enigszins geïnteresseerd bent in het onderwerp dat de auteur presenteert, heb je al veel gemeen met elke man die komt opdagen. Omdat je een gedeelde interesse hebt, zal het gesprek makkelijk zijn. Misschien hebben jullie binnenkort allebei iets om over te schrijven!

De manier om te weten dat je op een ongewone plek bent om mannen te ontmoeten, is dat er geen meisje is met wuivend parfum, pumps en begerige ogen. Mannen denken veel vaker aan paren dan vrouwen en zijn minder formeel in het betreden van de omstandigheden die de maatschappij toestaat voor onze oudste rituelen. Aangezien hij bijna altijd bereid is om het onderwerp 'samenkomen' te bespreken, waarom zou je je dan richten op de traditionele ontmoetingsplaatsen waar je concurrentie veel groter is?

Gerelateerde artikelen