Informatie nodig of uw partner of relatie?

Wat denkt hij?

In het brein van een man...

Zoals je misschien al hebt gemerkt, zijn mannen en vrouwen heel verschillend. De fysieke verschillen zijn duidelijk, maar hoe zit het met de verschillen in motivatie, denkprocessen en emotionele landschappen? Vraag je je wel eens af wat hij denkt? Misschien heb je jezelf deze vraag wel eens gesteld terwijl je je diep verward of zelfs intens boos voelde. Dit is een vraag die vrouwen zich al eeuwenlang stellen, en wellicht zullen blijven stellen.

Verschillen vragen om aandacht. Om naast elkaar te kunnen bestaan, moet je elkaar begrijpen en moeten verschillen in jullie persoonlijkheden worden overbrugd. Aan de andere kant, als je de hele inhoud van zijn hoofd zou kennen, zou het leven uiteindelijk behoorlijk saai worden. Deze uitdagingen worden de basis voor een duurzame en bevredigende liefdesrelatie.

Wat zijn je bedoelingen? Waarom wil je het weten? Hoe vraag je het? Schudt u geamuseerd uw hoofd als hij iets stoms doet? Mannen denken aan meer dan eten en seks. Ze denken ook aan werk, vooruitkomen op het werk, sport en vooruitkomen met sport. Ze denken aan huishoudrekeningen, politiek en kunst. De mannelijke geest is complex eenvoudig, terwijl een vrouw gewoon complex is.

In het algemeen denken mannen gericht, vaak over één ding tegelijk, terwijl vrouwen snel veel onderwerpen kunnen bestrijken en het grotere geheel kunnen zien. Mannen denken als een raket, die op een doel afgaat. Vrouwen zullen zich afvragen waarom we in oorlog zijn. Mannen vinden het leuk om strijden en een winnaar uitroepen. Vrouwen wedijveren als ze het strijdtoneel beheersen en voorzien. Mannen denken in jaren. Vrouwen denken in decennia. Mannen en vrouwen zijn fysiek en biologisch verschillend. Deze verschillen kunnen worden geëerd, vereerd of verworpen, maar ze vormen de essentie van het leven zelf.

Terwijl u door uw leven danst, kunnen verschillende fasen in uw relatie worden gedefinieerd met een mannelijke impuls die hieronder wordt beschreven. Deze gedachte zal door het hoofd van uw man spelen. Bij sommigen zal hij sterk zijn. Bij anderen kan het een vluchtige overweging zijn.

1. Vroege bloei

Wanneer een relatie voor het eerst begint, houden mannen van de achtervolging. Dit is een oerimpuls. Mannen houden van jagen. In dit stadium moet je goed luisteren. Hij wil iets van je en hij zal alles zeggen om het te krijgen. In het begin van een relatie zijn er een aantal eerste dingen, doelen die bereikt moeten worden. De eerste basis, de eerste kus, is altijd een groot moment.

2. Vestigen

Een vrouw maakt het huis. De man regelt het huis. Hij houdt ervan dingen vast te zetten. Een hek neerzetten. Grenzen trekken. Benodigdheden aanschaffen. Hij is aan het bouwen en zijn eigendom aan het vestigen. Als een relatie eenmaal tot stand is gekomen, vindt een man het prettig om zekerheid te vinden. Hij zal deze snel verdedigen.

3. Vooruitgaan

Een man met een gezin is gemotiveerd om de bal in de lucht te laten ronddraaien. Een gezin is een drukke organisatie met een cast van karakters die allemaal een andere kant op gaan. Het gezin is zijn fundament. Het wordt de lijm van zijn leven. Het is zijn trots en vreugde.

4. Voorraad

We hechten aan alles een waarde. Zijn herinnering aan prestaties en overlevingskansen zal een hooggewaardeerd bezit blijken te zijn dat u eindeloos kunt herbeleven. Mannen houden ervan om de balans op te maken, om de waarde van alles te bepalen. Het is op latere leeftijd dat mannen je het meest zullen waarderen en eren.

Deze levensfasen bieden een aanwijzing in de geest van een man op een algemene schaal. Ontrouw bijvoorbeeld belicht vele aspecten van de mannelijke soort. Wat dacht hij toen hij je bedroog? Hij dacht niet na. Vrouwen kunnen natuurlijk op lange termijn denken, terwijl de mannelijke geest in kortere termen denkt. Mannen denken in het nu en in hun eerste impuls. Jij denkt na en ziet het grotere plaatje. Maar net zoals vrouwen zich hebben kunnen aanpassen aan een meer geregisseerde manier van zijn, moeten ook mannen leren zich aan te passen aan een groter geheel en leren zowel voor de toekomst als voor het heden te zorgen.

Het gezin is een andere situatie. In het meest traditionele model van gezinsrelaties zorgt hij voor de kinderen en voedt u hen. Vrouwen dragen het grootste deel van het werk omdat mannen de neiging hebben als kinderen te denken. Mannen creëren gekke zoektochten en bedenken plannen. Zijn fantasie gaat de hoogte in, terwijl jij geaard en praktisch blijft.

De liefde is een lange dans tussen de seksen. Soms is het rock and roll. Andere keren, een langzame dans. Als koppel, net als het leven, beweeg je en verander je. De meeste van de weten we niet wat we denken, laat staan de geest van onze partner. Zal hij je ooit begrijpen? Nee. Zal jij ooit weten wat hij denkt? Nee, maar je kunt wel dichterbij komen.

Gerelateerde artikelen