Informatie nodig of uw partner of relatie?

3 relatie valkuilen die je kunt voorkomen

Op de rotsachtige weg van de liefde kunnen sommige van de diepe kuilen die je tegenkomt een klapband veroorzaken. Zorgvuldig rijden met beide ogen op de weg zal je helpen de ontelbare gevaren te vermijden die je kostbare band kunnen vernielen. Relaties hebben aandacht en zorg nodig, net zoals een auto om de drieduizend kilometer moet tanken, worden afgesteld en van nieuwe olie worden voorzien. Voorkom op uw liefdesreis de drie meest verraderlijke en veelvoorkomende relatievalkuilen.

Geld, onzekerheid en angst voor verandering zijn drie demonen die de ondergang van een relatie kunnen betekenen. We zullen elke valkuil onder de loep nemen en een reeks affirmaties opstellen die uw relatie draaiende zullen houden.

Valkuil één: geld

Geld is niet het grootste gevaar voor uw relatie waarvan iedereen denkt dat het dat is. Geld is gewoon het makkelijkste argument, dat iedereen gegarandeerd tegen elkaar opzet. Geld heeft een vreemde aantrekkingskracht op onvoorspelbare manieren. De mensen die veel geld hebben, zijn vaak erg bezorgd om het te verliezen. Voor mensen met weinig geld is geld een voortdurende zorg, pijn en behoefte. Geld maakt sommige mensen gek. Het zet anderen aan tot stelen en moorden. Sommigen kan het niets schelen en maken zich er geen zorgen over. Maar voor velen wordt geld een gevoelige snaar.

Geld is een zondebok, een excuus-vangnet voor vele andere kwesties en problemen. Je soulmate kan wel roepen: "Hoeveel heb je aan die verdomde gordijnen uitgegeven?!", maar wat hij liever eerlijk zou toegeven is: "Schat, ik heb het gevoel dat je me wegduwt en ik ben eenzaam."

Geld is altijd het makkelijkste excuus. Iedereen gebruikt het. Iemand geeft of te veel of te weinig uit. Geld is de makkelijkste manier om ruzie te maken. Als je baas tegen je schreeuwt vanwege een fout van iemand anders, kun je de gekwetste gevoelens uitwerken in de sportschool of je kunt naar huis gaan en ruzie zoeken met je vriend. "Heb je die Porsche echt nodig?" Als je boos bent dat hij het aanrecht vol vuile vaat heeft achtergelaten, druk dan op wat knoppen en herinner hem eraan dat hij niet genoeg spek mee naar huis brengt. Geld veroorzaakt chaos. Het is de makkelijkste manier om degene van wie je houdt te beledigen en boos te maken. Onze maatschappij hecht veel belang en denkbeeldige macht aan geld. Je rijkdom is je aanzien. In een relatie kan geld je zuivere liefde gemakkelijk bederven.

Als we het naakt bekijken, is geld niet meer dan een meeteenheid, een boekhoudkundig instrument. Geld is een middel voor handel en uitwisseling. Geld heeft geen waarde voor de kracht van jullie relatie. Geld kan nooit een symbool zijn van jullie romantische verworvenheden. Jullie partnerschap is de focus van jullie grootste succes. De gezondheid, richting en vooruitgang van uw partnerschap zijn waar uw grootste rijkdom ligt.

Wanneer het vuur van een geldruzie begint te smeulen, doe dan een stap opzij en vraag u af: "Wat is het onderliggende probleem hier? Waar hebben we echt ruzie over?" Ruzies over geld hebben zelden iets te maken met financiën. Onderzoek alle mogelijkheden. Waardoor is jullie onenigheid begonnen? Zoek naar gevoelens van woede, wrok of mislukkingen met de ijver van een onderzoeker van de plaats delict. Wie weet? Aan het eind van de dag ontdekt u misschien dat er niets aan de hand is en dat de elektriciteitsrekening echt te laat is.

Tweede valkuil: onzekerheid

Wat is het verschil tussen een relatie en een partnerschap? Een relatie impliceert liefde en romantiek. Een partnerschap klinkt meer als een zakelijke overeenkomst, met rollen en verantwoordelijkheden die zorgvuldig zijn gedefinieerd. U bent op zoek naar een gezonde liefde met elementen van beide. Een relatie bestaat uit Jij, Ik en Wij.

Vaak raken liefde en emotie verstrikt in gemengde gevoelens en pijnlijke onzekerheden. Op de werkplek wordt dat allemaal niet getolereerd. Als partner in de liefde moet je jezelf in evenwicht brengen, met hart en met verstand. Hecht en intiem samenleven is een prachtig iets. Maar het moet in goede banen worden geleid.

Onzekerheid kan ontstaan wanneer je partner deelneemt aan activiteiten en interesses zonder jou. Partners moeten echter hun eigen identiteit respecteren en erkennen. Samen delen jullie gemeenschappelijke belangen. Afzonderlijk, streef je je eigen belangen na. Jij en je partner zijn twee onafhankelijke individuen die een partnerschap zijn aangegaan om een gemeenschappelijk doel na te streven. "Nog lang en gelukkig" moet gedefinieerd worden. Vraag: "Wat betekent een gelukkig leven voor jou, mij en ons?" Creëer concrete doelen. De liefde zal nooit ver weg zijn.

Drie valkuilen: Verandering

In het leven zoek je stabiliteit, zoek je naar de dingen die je kunt vertrouwen, waar je op kunt rekenen en waar je in kunt geloven. Hetzelfde verwacht u van een relatie. Als mens zijn we van nature op zoek naar orde in onze steeds veranderende wereld. Stabiliteit is ongrijpbaar om te omarmen. Stabiliteit bestaat zelden. Door de realiteit van onze wereld te accepteren en de noodzaak om verandering te omarmen, creëren we een groter wereldbeeld van het Leven. Het stelt ons in staat het verschil te onderscheiden tussen de dingen waar we ons zorgen over kunnen maken en de dingen waar we ons niet druk over moeten maken.

Wat kun je veranderen? En wat zijn de dingen waar je geen controle over hebt? De aarde die zo stevig onder je voeten staat, is een illusie. Alles verandert. Terra Firma lijkt stabiel, maar in werkelijkheid is de aardkorst heel, heel dun. Er is dat ons beschermt tegen de gesmolten lava kern van onze planeet Aarde. Een aardbeving is een vreselijk beangstigende en prachtig ontzagwekkende gebeurtenis. Een beving herinnert ons eraan hoe kwetsbaar ons bestaan is. De natuur is altijd aan het bloeien en vergaan. Accepteer verandering. Het gebeurt, of je het leuk vindt of niet. Een waardering voor Verandering zal de levenskracht en kracht van je Liefde worden.

Trueuze Liefde is nooit gemakkelijk. Zoals alle goede dingen in het leven heeft ook jullie relatie aandacht en onderhoud nodig. Controleer de olie. Was de auto. Zorg dat je banden goed gevuld zijn. Geef gas en laat je liefde vliegen.

Gerelateerde artikelen