Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Neptune seductions

Op 17 augustus vindt een zeldzame astrologische samenstand van planeten plaats. De effecten ervan duren een paar dagen, maar de resultaten van wat je in die paar dagen doet, kunnen een leven lang duren.

Elk jaar staat de Zon tegenover Neptunus. De zon heerst over het menselijke ego en alle zwakheden waar we doorheen struikelen, maar ook over de incidentele overwinningen die we behalen. Neptunus is de planeet van de illusie. Dit verre lichaam beïnvloedt ons kritisch redeneervermogen. Neptunus kan meesterwerken in kunstenaars en symfonieën in musici inspireren. Het kan het sprankje hoop zijn in een wetenschapper die een nieuwe stelling test. En Neptunus kan de invloed zijn die je doet denken dat iemand de perfecte minnaar voor je is, of hij dat nu is of niet!

Wanneer de Zon tegenover Neptunus staat, is onze ego-energie heel vatbaar voor vleierij en manipulatie. Opposities creëren spanning en zorgen ervoor dat de energieën van de ene planeet zich onderwerpen aan die van het kosmische lichaam dat er tegenover staat. Het menselijk ego smelt vaak onder dit aspect, maar net zo waarschijnlijk is dit een kans. De oppositie van de Zon tegen Neptunus biedt mensen de kans om de verleider te worden in plaats van de verleidde!

Als dit gewoon de jaarlijkse oppositie van deze hemellichamen was, zou het ho hum zijn, misschien zeg je het juiste tegen een leuke jongen en zal hij beginnen juwelen voor je te kopen. Maar de 2e helft van augustus zal geen doorsnee Zon-Neptunus oppositie zijn. Gelijktijdig met de Zon oppositie is er harmonie met Neptunus vanuit Mars. Dit is de planeet van de actie in een gelukkige relatie met de planeet van de illusie.

Wat dit allemaal betekent is dat precies in de tijd van het jaar dat goed uitziende en succesvolle mannen het gemakkelijkst te verleiden zijn tot een langdurige relatie het nemen van een gedetailleerd actieplan om de man die je wilt te verleiden en binnen te halen, door de sterren wordt begunstigd.

Lees hieronder voor jouw teken van de dierenriem om te weten te komen wat voor soort man jij het meest succesvol zult kunnen verleiden en houden in de dagen rond 17 augustus.

Ram Maart 21 April 19

Man om naar te streven: Mister Popularity Succesvolle Verleidingsstijl:Gesprek en herhaal zijn favoriete zinnen met een giechel. Groot-Nee: Non-verbale signalen, weg willen uit een grote menigte, vragen om het feest eerder te mogen verlaten.

Stier April 20 Mei 20

Man om naar te streven:De Mystieke Bohemien Succesvolle Verleidingsstijl: Vraag hem om een droom die je had te interpreteren en zorg ervoor dat hij een centrale rol speelde in de redding van jou in die droom. Grote Nee-Nee: Hem vragen of zijn

Tweelingen mei 21 juni 21

Man om naar te streven: De man wiens naam iedereen in de stad kent. Succesvolle Verleidingsstijl: Hij moet je kennen, ziet hij dat niet? Grootste Nee-Nee: Van snoepje naar zijn kindermeisje gaan. Hij heeft dringend behoefte aan een langetermijnrelatie.

kreeft juni 22 juli 22

Man om naar te streven:De portemonnee is rijp en zijn hart is zo teder. Succesvolle stijl van verleiden:Dring erop aan dat jij jouw deel betaalt tijdens de eerste paar afspraakjes en doe onwetend over geld totdat hij dingen begint te kopen om indruk op je te maken. Grote Nee-Nee: Elk financieel gesprek: hoe rijker hij is, hoe gevoeliger hij is voor goudzoekers.

Leeuw juli 23 augustus 22

Man om naar te streven:De grote prater Succesvolle Verleidingsstijl: Misschien heeft hij een stagiair nodig, vooral eentje die tot laat kan blijven en misschien zelfs een nekmassage aan het programma kan toevoegen. Big No-No: Ooit impliceren dat je meer weet dan hij.

Maagd 23 september 22

Man to Aim For:De Grote Man op de Campus Succesvolle Verleidingsstijl: Je bent misschien meer verbonden dan je denkt en de implicatie dat je onmisbaar bent zal je aan zijn kant zetten. Big No-No: Geheimen bewaren over wederzijdse vrienden of kennissen. Hij zal loyaliteit eisen.

Weegschaal 23 september 22 oktober

Man om op te mikken: De zelfstandige risiconemer Succesvolle Verleidingsstijl: Bied aan om een boodschap te doen en ga dan met je vingers door zijn haar. Alles is mogelijk als je in het "Home Office" bent. Grote Nee-Nee: Zakelijk advies geven Laat hem zijn visie hebben en hij zal zijn ogen op jou gericht houden.

Schorpioen oktober 23 november 21

Man om op te mikken:Een dikke, werkende man Succesvolle Verleidingsstijl: Bereid zijn om samen met hem naar de wedstrijd te kijken als hij klaar is met een lange dag werken. Grote Nee-Nee: Gekleed gaan in de kleding van een team dat onlangs zijn favorieten heeft verslagen.

Zagtman November 22 December 21

Man om naar te streven:Je spiegelbeeld of een complete tegenpool Succesvolle Verleidingsstijl:De nadruk leggen op jullie overeenkomsten of verschillen, impliceren dat dit moet betekenen dat jullie voorbestemd zijn om samen te smelten. Grote Nee-Nee: Na een soepele verleiding door hem te vleien, kritiek leveren op zijn

Kapprik December 22 januari 19

Man om naar te streven:De plaatselijke rockster Succesvolle Verleidingsstijl: Herinner hem eraan dat er van alle meisjes met wie hij naar bed is geweest, er nooit één zo sexy en hip was als jij. Grote Nee-Nee: Verwachten dat hij de deur van het restaurant voor je opent tijdens een afspraakje.

Waterman januari 20 februari 18

Man om naar te streven: Professor Silverfox Succesvolle Verleidingsstijl: Je zult misschien wat huiswerk moeten doen, maar hij zal de moeite waarderen. Misschien geeft hij je zelfs wel een hoger cijfer. Big No-No: Van hem verwachten dat hij bij je langskomt op de campus of bij sociale gelegenheden waar andere studenten aanwezig zijn.

Vissen februari 19 maart 20

Man om naar te streven: Carrièretraject duidelijk Succesvolle Verleidingsstijl: Laat hem weten dat je ziet hoe succesvol hij gaat worden en dat je erbij wilt zijn als hij aan de top van de carrièreladder komt te staan. Grote Nee-Nee: In hetzelfde vakgebied zitten als hij of meer weten over zijn vakgebied.

Houd in gedachten dat Mars de planeet van de actie is en het beste werkt als je een eenvoudig, direct plan hebt dat berust op doortastende actie en een verleidingsstijl die eenvoudig en compleet is. Neptunus en de Zon maken zijn ego al kwetsbaar voor het idee van een ondersteunende partner. Een eenvoudige zelfverzekerde benadering zal de man aan je binden die het meest geschikt is voor de komende jaren.

Gerelateerde artikelen