Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Kies de juiste astroloog

Aanbevelingen per sterrenbeeld

Iedereen heeft behoefte aan goede raad, en als je naaste familie en vrienden niet volstaan, is er altijd wel een sterrenwichelaar die je de informatie kan geven die je nodig hebt om je besluitvormingsproces te begeleiden. Een astroloog gebruikt de basisinformatie van het tijdstip van je geboorte om te berekenen hoe de planeten stonden op de dag dat je geboren werd. Hieruit kan veel psychologisch verklaard worden over wie je bent. Als je weet waar de planeten nu staan, kan je astroloog de wisselwerking bepalen tussen hun plaatsing en waar ze stonden bij je geboorte. Dit is hoe voorspellingen worden gemaakt.

Elke astroloog kent de basis, maar elk van hen oefent zijn vak een beetje anders uit. Je dierenriemteken heeft bepaalde voorkeuren en afkeer van alles en het type astroloog dat je kiest moet vanaf het begin even harmonieus zijn met wie je bent. Lees hieronder hoe je de beste astroloog voor jou kunt kiezen.

 • Ram Maart 21 - 19 april

  De Ram kijkt altijd vooruit, dus een astroloog die gespecialiseerd is in voorspellende astrologie is de ware voor jou. Je zult het meest tevreden zijn met een lezing die de kansen uitlegt die het komende jaar op je afkomen. Uw vraag die het meest nodig is om te worden beantwoord: Waar zal ik volgend jaar om deze tijd zijn?

 • Stier April 20 - Mei 20

  De sensuele Stier is een materialist als het op verlangen aankomt. Je astroloog zou in staat moeten zijn om je persoonlijkheid te analyseren en je te verzekeren van de dingen in het leven die je kunt verwerven en die je het meeste geluk zullen brengen. Een blik op je geboortehoroscoop moet uitwijzen of je gelukkig wordt van het investeren in aandelen, juwelen of onroerend goed.

 • Tweelingen mei 21 - 21 juni

  Sommige astrologen kunnen goed praten, en velen kunnen goed de les lezen, maar je reading moet worden gegeven door iemand die goed kan luisteren. De astroloog die goed luistert zal aanwijzingen oppikken die je helpen om een preciezere analyse te maken van wie je werkelijk bent en waar je werkelijk naar toe kunt terwijl de planeten door de dierenriem bewegen.

 • kreeft juni 22 - 22 juli

  Je zult geen plezier beleven aan een astrologische lezing als je geen vertrouwen hebt in je lezer. Je hebt een astroloog nodig die professioneel en respectvol is. Een astroloog die roddelt over een andere klant geeft je alleen maar het kwetsbare gevoel dat jouw intieme details morgen het onderwerp van gesprek zullen zijn met iemand anders.

 • Leeuw juli 23 - 22 augustus

  De Leeuw heeft een astroloog nodig met geloofsbrieven. Een Leeuw voelt dat hij of zij niet de tijd heeft om een goede astroloog te onderzoeken. Er moet controleerbare zekerheid zijn dat de astroloog die wordt ingehuurd om de horoscoop van de Leeuw te bekijken, de uitdaging waardig is om grootsheid te definiëren en een diepe persoonlijkheid te onderzoeken. De meeste bekwame astrologen weten hoe ze Leeuw-cliënten moeten behagen.

 • Maagd August 23 - September 22

  Een astroloog die astrologie kan uitleggen zal je geruststellen. Veel astrologen kunnen je een mini-lesje geven in wat er in de sterren gebeurt. Als iemand je inlicht over de details, zal dat je geruststellen over de informatie die je krijgt. Een goede astroloog is er een in wie je vertrouwen hebt.

 • Weegschaal 23 september - 22 oktober

  Verliefdheid en partnerschapsobsessies zouden van de beste astroloog een hechte studiepartner kunnen maken terwijl je zelf meer over het onderwerp te weten komt. Misschien moeten jullie samen een cursus volgen. Vrijgezelle Weegschalen raken in de ban van een aantrekkelijke astroloog, dus een onafhankelijke geest behouden en onderzoek doen naar de sterren is een veilige weg.

 • Schorpioen Oktober 23 - November 21

  De Schorpioen heeft een angst om ontdekt te worden, een schrik dat iemand intieme details weet. Een astroloog die je innerlijke psyche kan doorboren en je kan begrijpen is iets waartegen de meeste Schorpioenen zich wapenen. Blijf bij een astroloog die gespecialiseerd is in het voorspellen van de toekomst en stel specifieke vragen over wat je te wachten staat. Houd het luchtig en informatief.

 • Boogschutter November 22 - December 21

  Je natuurlijke optimisme zal worden versterkt met een astroloog die is gespecialiseerd in persoonlijkheidsanalyse. Je hebt er een hekel aan om ingesloten te worden en een etiket opgeplakt te krijgen. Je natuurlijke drang om bevestiging te zoeken bij je eigen overtuigingen zal het winnen. Kies een astroloog met een nieuwsgierige, vriendelijke en accepterende stijl. Gebruik je lezing om je te richten op het verbeteren van je sterke punten.

 • Kapril December 22 - 19 januari

  Je hebt een lezing nodig van een astroloog met een staat van dienst. Als een goede vriend je er een aanbeveelt, sta je te trappelen om in de rij te gaan staan. Meer dan een ontmoeting zal u laten analyseren of dit de juiste pasvorm is. Deze reeks sessies met vallen en opstaan kan jaren duren, maar je verlangen naar resultaten zal je op de been houden.

 • Waterman januari 20 - februari 18

  Het krijgen van nieuws over de toekomst moet een hoger doel achter zich hebben. Je moet een astroloog kiezen die een diep inzicht heeft in de grotere krachten die in de geschiedenis aan het werk zijn. Je wilt weten wat jouw rol is op een epische schaal en sommige astrologen zijn gespecialiseerd in

 • Vissen februari 19 - maart 20

  Vissen zoeken naar astrologische lezingen voor de diepere betekenis van wie ze zijn en waarom hun ziel dit bestaan heeft gevonden. Een Vissen heeft een astroloog nodig met een spirituele basis. Iemand met een wetenschappelijke discussie over de beweging van een planeet in het zonnestelsel past daar niet bij. Een astroloog die in harmonie is met de kosmos, zal de Vissen goed van pas komen.

Gerelateerde artikelen