Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Overleven van de feestdagen voorspelling

beginnend met een paar dagen voor Thanksgiving en bijna een week in januari... het vakantieseizoen is aangebroken. Kan je geloven dat het al die tijd van het jaar is? De feestdagen zijn een tijd van samenkomen en genieten van elkaars gezelschap, maar in werkelijkheid staan ze voor drie stressvolle dingen die we de rest van het jaar vermijden: familiebijeenkomsten, sociale evenementen van bedrijven en kliekjes en, vaak het meest stressvolle, de uitwisseling van cadeaus.

De plaats van de planeten in de dierenriem heeft altijd invloed op hoe goed je met de feestdagen omgaat. Elk teken wordt anders beïnvloed. Je kunt bijvoorbeeld een geweldige tijd hebben met je familie op Thanksgiving, maar een maand later met Kerstmis een vreselijke bijeenkomst hebben met dezelfde groep - in plaats van in de war te raken, moet je begrijpen dat de planeten in een maand tijd allemaal in de dierenriem zijn verschoven, en dat sommige zelfs van teken zijn veranderd.

Naast de planetaire invloed op de dingen van deze tijd, weegt de economie zwaar op ons allemaal. Met een slechte economie lijkt het traditionele winkelen in cadeaus een spaarzaam uitstapje te worden en zullen kleine, creatieve cadeaus, misschien iets handgemaakts, de boventoon voeren. Ook zullen vakantiefeesten minder uitbundig en meer informeel zijn. Familiebijeenkomsten kunnen stressvoller zijn als sommige leden van uw gezin het goed doen en anderen aan een economische zijden draadje hangen. Gezinnen hebben vaak duidelijk gedefinieerde rollen en als een lid te ver afwijkt van de ingesleten verwachtingen, komt de spanning meestal eerder vroeger dan later tot uiting.

Misschien wel de grootste verandering in de sterren deze feestdagen is dat Saturnus, de planeet van de beperkingen, voor een verlengd verblijf in Weegschaal is gekomen. Dit creëert harmonie met sommige dierenriemtekens (Tweelingen, Leeuw, Weegschaal, Boogschutter en Waterman) en spanning met andere (Kreeft, Steenbok en Ram). Waar Saturnus zich ook bevindt in uw horoscoop, dit is de plaats waar confronterende grenzen zullen optreden. Voeg daarbij Mercurius draaien retrograde de dag na Kerstmis en Mars draaien retrograde net voor de winterzonnewende en je hebt een bewogen vakantieseizoen dat unieke mogelijkheden en uitdagingen om te blijven in de geest van de dingen draagt. Lees voor uw teken hieronder om te zien wanneer, waar en met wie uw vakantie zal zijn het meest plezierig. En vergeet niet te stemmen in de poll!

Ram March 21 April 19

Gezelligste: Begin december zijn bedrijfsfeestjes en borrels met oude vrienden de meest bevredigende manier om in de vakantiesfeer te komen.

Geschenkkansen: De uitverkoop op zwarte vrijdag is je beste kans. Zorg dat je er vroeg bij bent!

Vakantie vermijden: Nieuwe mensen ontmoeten na 19 december zal je stijl belemmeren.

Stier April 20 Mei 20

Gezelligste: Thanksgiving is het beste voor familie-evenementen terwijl te veel feestjes om te tellen van december een wervelwind kunnen maken. Hou je indien mogelijk aan een oudejaarstraditie.

Geschenkkansen:De na-kerst-uitverkoop is te goed om voorbij te laten gaan.

Vakantievermijding:Hoge verwachtingen van je baas op het werk zetten een domper op de festiviteiten.

Tweelingen mei 21 juni 21

Gezelligste borrels: Breng rond Thanksgiving en begin december tijd door met de vrienden en familie van je partner. Uw beste kennissen kunnen wachten tot bijna kerstavond.

Geschenkmogelijkheden: Het eerste weekend van december levert een aantal perfecte ontdekkingen op.

Vakantie vermijden: Negeer de trendy plaatsen en blijf op oude plekken voor uw nieuwjaarsfeest.

kreeft juni 22 juli 22

Gezelligste: U zult op uw best zijn tijdens de middelste twee weken van december. U zou een beetje een burn-out kunnen voelen dicht bij Kerstmis. Kijk uit naar een verkwikkende nieuwjaarsdag.

Geschenkmogelijkheden: Op elk moment! Als u een geheim recept hebt voor hapjes voor de feestdagen, maak er dan een heleboel - mensen zullen de onmiddellijke traktatie en attentheid waarderen.

Vakantievermijding: Verwacht een partnerdrama rond de kerst.

Leeuw Juli 23 Augustus 22

Beste sociale contacten: Te veel te snel zal je uitputten met nog een hele week te gaan voor Kerstmis. Neem wat rust begin december en neem je tijd.

Geschenkmogelijkheden: 'Tis het seizoen voor cadeaubonnen en contant geld, verspil je energie niet in het winkelcentrum.

Vakantie vermijden: Als u om de dag vrij neemt, komt u misschien ongeschonden de feestdagen door.

Maagd August 23 September 22

Gezelligste: Als de werkgerelateerde feestjes botsen met een reünie van oude vrienden, probeer niet beide te doen. Kies datgene waarvan je het meest zult genieten. Tijd met de familie is warm en uitnodigend.

Beste Geschenkmogelijkheden: Winkel rond de 2e week van december en je zult koopjes vinden die zullen worden gewaardeerd.

Vakantie vermijden: Blijf weg van carrièrenetwerken na Kerstmis en vooral rond de nieuwjaarsfestiviteiten.

Weegschaal September 23 Oktober 22

Gezelligste:Tijdens de feestdagen zou je sentimentele bijeenkomsten kunnen vermijden omdat je vervuld bent van een energie die vol vertrouwen naar de toekomst beweegt.

Geschenkkansen: Zo vroeg mogelijk - waarschijnlijk heb je al een paar grote cadeau's voor de feestdagen gekocht.

Vakantievermijding: Reserveer vroeg, want je plannen op het laatste moment zullen niet lukken.

Schorpioen oktober 23 november 21

Geschenkkansen:Je zult familiebezoekjes misschien snel en oppervlakkig moeten afleggen. De aanwezigheid van een aantal echte kansen voor carrière netwerken zal het verhaal van het seizoen zijn.

Beste Geschenkmogelijkheden: Een speciaal iemand verdient het grootste deel van je aandacht, en je hebt half december mogelijkheden om deze persoon gelukkig te maken.

Vakantievermijding: Negeer oude rivaliteiten, want ze zullen je aandacht afleiden van wat zich ontwikkelt tot een geweldige toekomst.

Zagittarius November 22 December 21

Gezelligste:Een uitstapje, of een reeks feestjes, begin december zal minder hectisch zijn dan gebeurtenissen rond een specifieke feestdag; ze zullen meer vrolijkheid brengen als

Geschenkmogelijkheden: Wacht tot de winterzonnewende (21 december) en ga dan naar het winkelcentrum!

Vakantie te vermijden: Vermijd het om aangeschoten te raken, want er wordt van je verwacht dat je je verantwoordelijk gedraagt.

Kapendoorn December 22 Januari 19

Gezellig: De kans om een verscheidenheid aan nieuwe ervaringen op te doen maakt dit een vakantieseizoen om te grijpen en van te genieten.

Geschenkmogelijkheden:Vrienden en familie trakteren op een nieuwjaarsfeestje zal meer memorabel zijn dan welke kerstbal je ook maar kunt inpakken.

Vakantievermijding: Die vertrouwde plekken zullen plotseling wat saai en beklemmend lijken.

Waterman januari 20 februari 18

Gezelligste:De kerstweek zal gevuld zijn met een maand aan herinneringen - zorg ervoor dat je een reservebatterij voor je camera en een extra geheugenkaartje (of film als je van de oude stempel houdt) bij je hebt.

Beste cadeaumogelijkheden: De eerste kerstverkopen brengen uw instinct naar boven en impulsaankopen zullen een succes worden.

Vakantie vermijden: Waarom zou u zich druk maken om buurtfeesten waar mensen aanwezig zijn die u echt niet mag? Blijf bij degenen van wie u houdt.

Vissen februari 19 maart 20

Gezelligste: Een comfortabele Thanksgiving zet de toon, want in december komt de wereld bij u aan de deur. Verwacht het onverwachte en je zult een gelukkig feestdagenseizoen hebben.

Beste Geschenkmogelijkheden: Je deur openen is bijna genoeg, maar sla de voorraad comfortvoedsel en snelle, eenvoudige recepten in als je kan vermakelijker zijn dan je ooit had kunnen denken.

Vakantie vermijden: Dezelfde mensen te vaak zien kan een aderlating zijn, vertrouwdheid kweekt minachting, zelfs tijdens de mooiste tijd van het jaar.

Gerelateerde artikelen