Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Vernieuw uw romantiek

Als je een gelukkige relatie hebt, is het verleidelijk om te denken dat je geluk hebt gehad en dat je nu achterover kunt leunen en ontspannen. Maar dat is niet zo! Alle relaties hebben voortdurend zorg en aandacht nodig, of jullie nu een paar weken of tientallen jaren samen zijn. Hier is onze gids om ervoor te zorgen dat uw relatie de tand des tijds kan doorstaan.

ARIEËN

U bent van nature vurig, gepassioneerd en competitief, en dat is wat uw partner in u aantrok. Uw inherente egoïsme kan echter een probleem vormen als de relatie zich ontwikkelt, en uw behoefte om koste wat kost te winnen kan voortdurend onnodige ruzies uitlokken.

Vernieuw uw romance door uw geliefde de leiding te laten nemen, zowel in als buiten de slaapkamer. Volg de interesses van je partner, in plaats van te verwachten dat hij of zij de jouwe volgt.

TAURUS

Slow burning sensuality and a focused determination are good ingredients for a long-lasting relationship - but what happens when your lover tires of your lazy streak, or is upset by your reluctance to change? Je weigering om een kans te wagen kan jullie liefde verstikken.

Vernieuw jullie romance door af en toe eens een wilde wandeling te maken. Zoek redenen om ja te zeggen, in plaats van redenen om nee te zeggen. Zorg voor uw gezondheid om uw energie te verhogen, en laat zien dat u wel in bent voor wat plezier.

TWEELINGEN

Communicatie is geen probleem in uw relatie, en u houdt de lol er ook goed in. Uw wens om u te omringen met vrienden (en uw behoefte om 18 andere dingen te doen terwijl u met uw geliefde praat) kan echter een nadelige invloed hebben op uw relatie.

Vernieuw uw romance door uw geliefde uw onverdeelde aandacht te geven. Verminder de sociale verplichtingen en hobby's die u niet deelt. Investeer dit jaar in de eerste plaats tijd in je relatie.

KRACHT

Je bent verzorgend, liefhebbend, gevend en ondersteunend - een rots in de branding voor je partner. Je humeurigheid kan echter onredelijk zijn en je bent in staat om heel gemene dingen te zeggen, wat de relatie kan destabiliseren. Het is belangrijk om vertrouwdheid niet te laten verworden tot minachting.

Vernieuw uw romance door u te richten op de positieve punten. Probeer meer te glimlachen en meer genegenheid te tonen aan uw wederhelft, ook als u daar eigenlijk geen zin in heeft. Positiviteit brengt liefde voort.

Leeuw

Flamboyant en gul, je bent een energieke minnaar en je hebt veel aandacht voor je partner. Soms geef je hem of haar echter het gevoel dat hij of zij een speeltje is in plaats van je gelijke. Het helpt om onenigheid in je relatie te voorkomen als je wat meer respect toont.

Vernieuw je romantiek door je partner te laten weten dat je trots op hem of haar bent. Prijs de prestaties van uw partner op zichzelf, niet alleen omdat u zich kunt koesteren in de gereflecteerde glorie.

VIRGO

U houdt uw huis nauwgezet bij en u bent altijd om je partner te helpen. Niemand kan je toewijding aan de relatie in twijfel trekken, maar je gezeur is genoeg om later een breuk tussen jullie twee te veroorzaken. Proberen uw partner te verbeteren kan beledigend zijn.

Herbron uw romance door u te herinneren waarom u verliefd bent geworden op deze onvolmaakte mens. Accepteer dat niemand, ook jij niet, perfect is en dat je van deze persoon houdt, met alle gebreken.

LIBRA

Romantisch en idealistisch, je hebt hoge verwachtingen van je partnerschap en je bent de verpersoonlijking van charme tegenover je geliefde. Je bent echter ook veeleisend en hebt voortdurend behoefte aan geruststelling, wat al snel vermoeiend kan worden voor iedereen, behalve voor de meest plichtsgetrouwe partner.

Vernieuw jullie romance door aan je eigenwaarde te werken. Uw relatie zal verder opbloeien als u minder behoeftig kunt worden en beter op eigen benen kunt staan.

SCHORPIO

Passioneel en gedreven, bent u intens gefocust op uw relatie en zult u alles doen wat nodig is om uw geliefde te behouden. Deze intensiteit kan echter verstikkend zijn (om niet te zeggen beangstigend) - en je behoefte om controle over de relatie uit te oefenen kan je partner dwingen tot constante confrontaties.

Herbron je romantiek door wat tijd vrij te maken - niet weg van de relatie, maar om je eigen interesses, hobby's en vriendschappen te ontwikkelen, zodat je partner wat ruimte krijgt om te ademen.

BOOGSCHUTTER

Voortvarend en liefdevol, je brengt een levensvreugde in uw relatie die moeilijk te overtreffen is. Je bent ook nooit bang voor een uitdaging, maar je rusteloosheid en botte benadering van het leven kunnen afstotend en beangstigend zijn voor een partner die wat stabiliteit zoekt.

Vernieuw jullie romance door het rustiger aan te doen! Neem de tijd om gewoon te genieten van waar jullie samen zijn, zonder je partner voortdurend aan te sporen om naar de volgende horizon, de volgende bestemming, de volgende uitdaging te gaan.

KAPRIKKER

Jij bent een verantwoordelijke en zeer toegewijde partner, die toegewijd is om voor je gezin te zorgen. Je raakt echter verstrikt in de praktische zaken van het leven en vergeet te leven - dit, plus je lange werkdagen kunnen gemakkelijk de passie uit een relatie zuigen.

Vernieuw je romantiek door spontaniteit te omarmen. Verlaat af en toe uw dagelijkse routines om uw geliefde van zijn of haar voeten te laten glijden. Zorg voor verrassingen en vermijd schema's.

AQUARIUS

U biedt uw partner veel respect en ruimte, en u geniet erg van uw wederzijdse vriendschap. Verbintenissen ga je echter als de pest uit de weg en je partner kan voortdurend in spanning zitten over hoe je je echt voelt - omdat je het niet zegt.

Vernieuw jullie romance door vanuit je hart te praten. Zeg de dingen die je altijd al hebt willen zeggen. Ga een formele verbintenis aan als je kunt, maar als je dat echt niet wilt, zorg dan dat je partner begrijpt waarom.

PISSEN

Zachtaardig, gevoelig en dromerig, U brengt een etherische magie in uw relatie en uw vriendelijkheid voor uw partner doorstaat alle moeilijke tijden. U kunt echter erg onrealistisch en vaag zijn, en dat kan een partner die plannen voor de toekomst probeert te maken, woedend maken.

Vernieuw uw romance door plannen te maken. Het leven kan niet eeuwig blijven voortduren. Werk samen om een aantal gezamenlijke doelen te stellen en draag uw steentje bij om uw gezamenlijke toekomst gebeuren.