Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Astrologie review: celebrity relaties

(Foto credit: )

Koppels van beroemdheden kunnen ons een geweldige kans geven om te kijken naar compatibiliteit tussen dierenriemtekens met behulp van geavanceerde astrologie, gebaseerd op het gebruik van het huizensysteem. Zoals je misschien weet, wordt je dierenriemteken ook wel je zonneteken genoemd, dat wordt bepaald door de plaats van de zon in de dierenriem wanneer je geboren wordt. In het huizensysteem staat je zon in je eerste huis. Het bepalen van je relatie met mensen is gemakkelijk als je hun zonneteken kent, want je kunt ze plaatsen in het huis dat overeenkomt met je zonneteken. Het teken na het uwe staat in uw tweede huis en zo verder tot het teken voor het uwe, in uw 12e huis staat. Bijvoorbeeld, als je een Stier bent en je bent op zoek naar iemand die overeenkomt met je 7e huis, het Huis van Partnerschap, dan zou je op zoek zijn naar een Schorpioen.

Laten we eens kijken naar een aantal celebrity-koppels en wat hun dierenriemteken match-ups ons vertellen over hun relaties. Bekijk daarna wat de planeet Uranus voorspelt voor elk celebrity koppel.

Brad Pitt (Boogschutter) en Angelina Jolie (Tweelingen)

Angelina's zonneteken is zes tekens weg van Brad's zonneteken, waardoor het in zijn 7e huis staat. Dit is het astrologische huis van partnerschap - is er enige twijfel dat deze twee voorbestemd waren om aandacht te trekken als koppel buiten hun individuele beroemdheid? Brad is gefascineerd door Angelina's magnetische aantrekkingskracht op hem, terwijl zij hem ziet als het perfecte evenwicht om haar in lijn te houden met de echte wereld. Haar zorgeloze nonconformiteit viel voor zijn betovering en hun gedoemde partnerschap was geboren, krantenkoppen makend en paparazzi verrijkend overal waar ze kwamen.

Chris Martin (Vissen) en Gwyneth Paltrow (Weegschaal)

Dit is een ander paar met dezelfde onregelmatige match-up van zonnetekens. Chris Martin's zon staat in het Weegschaal 6e huis, wat van de anders zo onbetrouwbare en met zichzelf ingenomen Gwyneth een toegewijde echtgenote voor hem maakt. Haar zon in zijn 8e huis is een venster naar een wereld die hij zich nooit had kunnen voorstellen en door het ontmoeten van waarden en zienswijzen die radicaal anders zijn dan de zijne, heeft ze hem geïnspireerd om een meer multidimensionaal persoon te worden.

Michelle Obama (Steenbok) en Barack Obama (Leeuw)

De president en first lady hebben ook deze 6e huis/8e huis combinatie. Zijn Leeuw zon staat in haar 8e huis van andermans waarden, en ze heeft in interviews toegegeven dat ze hem in actie zag als een gemeenschapsorganisator die zich inzette voor de armen in de binnenstad van Chicago, wat haar het meest tot hem aantrok na een reeks van onindrukwekkende afspraakjes. Ondertussen herinnert haar Steenbok Zon in zijn 6e Huis van Plicht hem eraan dat er een menselijke kant aan het leven is naast leiderschap en administratie. De kracht van hun relatie is een wederzijds respect voor wat de ander inbrengt.

Kim Kardashian (Weegschaal) & Reggie Bush (Vissen)

Een ander voorbeeld van deze zelfde planetaire combinatie is de relatie van realityster Kim Kardashian met Reggie Bush. Hij is een American football-ster wiens zon in haar 6e huis staat. Je dacht dat ze zich nooit zou settelen, maar de lichaamsbouw en het talent van Reggie hebben haar getemd. Ondertussen leveren haar buitensporige fysieke charmes en opvoeding in een rijke omgeving een andere set waarden op dan Reggie als kind kende, maar nu kan genieten als een aspect van de status die hij heeft verdiend.

Nicole Kidman (Tweelingen) & Keith Urban (Schorpioen)

Onze laatste koppel met het 6e huis/8e huis alignment is een van de grilligere celebrity combo's die er zijn. Toen het nieuws bekend werd dat ze een school financieren om het door een aardbeving getroffen Haïti te helpen, waren serieuze astrologie-studenten niet verbaasd. Keith's Schorpioen zon staat in Nicole's 6de Huis van plicht en zij werkt met hem samen om ervoor te zorgen dat hun status als sterren anderen helpt. Hij aan de andere kant, met haar zon in zijn 8e Huis van Andere Waarden, heeft genoten van het feit dat zijn bewustzijn is verruimd door een partner die komt uit een heel andere achtergrond dan hij.

Will Smith (Weegschaal) en Jada Pinkett Smith (Maagd)

Het teken dat na het uwe komt, staat in het 2e huis. Dit is het huis van geld. De financiële zekerheid die de Weegschaalzon van Will Smith in hun huwelijk brengt, zorgt ervoor dat Jada Pinkett Smith zich comfortabel genoeg voelt om carrièrierisico's te nemen die ze anders met haar conservatieve Maagd-aard zou vermijden. Als het teken van een partner recht voor het jouwe staat, staat zijn of haar zon in je 12e huis - het Huis van het Onbewuste. Dit is een partner die je inspireert om onbewuste mogelijkheden aan te boren waarin je je misschien nooit zou hebben verdiept. Will Smith is gegroeid als acteur en een deel daarvan is te danken aan de inspiratie die Jada heeft gegeven.

David Beckham (Stier) en Victoria Beckham (Ram)

Hier hebben we nog een voorbeeld van geluk tussen tekens die elkaar opvolgen. Posh Spice is een vrijheidslievende Ram die meer ontspannen en liefdevol is met de financiële zekerheid van een man wiens zon in haar tweede huis staat. Ondertussen is hij geïnspireerd door haar om zich te wagen aan het onconventionele, het nemen van een enorme kans in zijn carrière door Europa te verlaten voor Los Angeles, waar hij tekende voor de L.A. Galaxy in 2007. Als de zon van je partner in het teken voor de jouwe staat, is de inspiratie altijd aanwezig voor het wildste idee.

Jim Carrey (Steenbok) en Jenny McCarthy (Schorpioen)

Wanneer iemands zonneteken twee dierenriemtekens na het uwe staat, staat zijn zon in uw 3e huis en uw zon dus in het 11e huis van deze persoon. Jim Carrey's Steenbok zon staat in Jenny McCarthy's 3e huis, het Huis van Communicatie. Als partner verwoordt Jim wat Jenny van oudsher alleen non-verbaal kon voelen en uitdrukken. Ondertussen staat haar zon in zijn huis van Populariteit. Met haar eigen tumultueuze bestaan in de schijnwerpers, heeft Jenny Jims relatie met zijn beroemdheidsstatus ontspannen.

Jay-Z (Boogschutter) en Beyoncé (Maagd)

In relaties met zonnetekens die drie dierenriemtekens van elkaar verwijderd zijn, moeten spanningen worden weggewerkt. Beyoncé's Maagd zon staat in Jay Z's 10e huis, het Huis van carrières. Het is een geluk dat ze allebei beroemd zijn in hun eigen recht, want de spanning van de ene partner met een grotere of betere carrière dan de andere kan gemakkelijk opflakkeren en een relatie ruïneren. Jay-Z's Boogschutter zon staat in Beyoncé's 4e, het Huis van Identiteit. Dit is het huis van je zelfbeeld en er is een natuurlijke spanning tussen wie je bent en waarmee je je identificeert. Als iemands zon in je 4e huis staat, is deze persoon meestal dichter bij wat je eigenlijk wilt zijn dan je bent. Er ontstaat spanning als deze persoon je zwakte voelt. Laten we zeggen dat als Beyoncé Jay-Z had ontmoet voordat een van hen succesvol werd, ze hem misschien niet had willen zien, omdat ze succes ziet als een bevestiging van de grootsheid van haar man.

Demi Moore (Schorpioen) & Ashton Kutcher (Waterman)

Dit is nog een voorbeeld van een 10e huis/4e huis raadsel. Demi's Schorpioen zon staat drie tekens voor Ashton's zonneteken Waterman. Haar zon in zijn carrièrehuis verzekert ons allen dat zijn beroemdheid meer te maken heeft met het feit dat hij bij haar is dan een van beiden zou willen toegeven. Ondertussen profiteert haar identiteitsgedreven 4e huis van het feit dat het zonneteken van haar jongere man erin staat. Demi blies haar publieke imago nieuw leven in toen ze de inspiratie werd voor een generatie vrouwen die zich realiseerden dat ze nog steeds aantrekkelijk waren om een leuke jonge bink als Demi te verleiden. Dit is een geval waarin de spanning tussen het 10e huis en het 4e huis goed uitpakte.

Sarah Jessica Parker (Ram) & Matthew Broderick (Ram)

Wanneer jij en een partner een zonneteken delen, staat jouw zon in zijn of haar 1e huis en vice versa. Dit kan een zegen of een vloek zijn, en veel meer hangt af van je houding dan van het lot. Aangezien het 1e huis het Huis van het Zelf is, kunnen mensen met hetzelfde teken het goed met elkaar vinden omdat ze elkaar intuïtief begrijpen, met weinig discussie. Matthew en Sarah Jessica waren beiden tienersterren en zagen elkaar daarom als leeftijdsgenoten tegen de tijd dat ze een serieuze relatie kregen. Dit type partnerschap werkt het beste als de rollen en de huishoudelijke macht gelijkwaardig zijn.

Tim McGraw (Stier) & Faith Hill (Maagd)

Het 5e huis is het Huis van de Romantiek. De zon van Faith Hill staat in het huis van romantiek van Tim McGraw - zij is zijn muze. Alle druk van het zijn van een grote beroemdheid smelt als zij de tijd neemt om hem weer eens te inspireren. Haar zon staat in zijn 9e huis, het Huis van de Filosofie. Dit is de astrologische locatie van bewustzijnsverruiming. Je kunt er zeker van zijn dat Faith's wereld voor altijd veranderd is toen ze Tim ontmoette; zij mag dan zijn muze zijn geweest, maar hij staat als haar meesterwerk. Wat zij in hem inspireert, gebruikt hij om haar wereld te transformeren met de resultaten.

Gerelateerde artikelen