Informatie over uw sterrenbeeld of horoscoop nodig?

Penélope cruz, beroemde stier

De verbluffende schoonheid van Penélope Cruz heeft haar tot de hoogten van haar roem gebracht als een internationaal geprezen actrice. Hoewel ze lief en onschuldig lijkt, onthult haar horoscoop een gewiekste en berekenende planner, zich volledig bewust van haar talenten met een genie in het maximaliseren ervan voor hun volledige rendement. Om Penélope Cruz te begrijpen is het dierenriemteken Stier op zijn krachtigst en succesvolst.

Penélope werd geboren in Madrid, Spanje op 28 april 1974. Naast de Zon in Stier staat bij haar ook de planeet Mercurius. Wie met de Zon in Stier wordt geboren, zoekt luxe en sensualiteit, houdt van de materiële wereld en zwelgt in het verwerven van rijkdom. De Stier begrijpt dat de wereld veel te bieden heeft en dat men zijn leven moet besteden aan het verkrijgen van dat alles. Met Mercurius ook in dit teken, ervaart Penélope de wereld door het verwerven van of het smullen van elke bijzondere ervaring. Het perfecte geschenk voor haar is een mooie, dure snuisterij. Elegantie heeft misschien een prijs, maar Penélope wil alleen het beste ervaren in haar streven om de beste te zijn.

Hoe ze is gekomen waar ze is

Er is harmonie in de astrologische horoscoop van Penélope die haar ego de leiding laat nemen zonder de spanning van narcisme te veroorzaken. De zon is de heerser van het menselijk ego en in Penélope's horoscoop ondersteunt een krachtige combinatie van Mars en Saturnus haar. Mars is de planeet van de actie en Saturnus is de planeet van de beperkingen. Wanneer deze twee tegenover elkaar staan of gespannen zijn in de dierenriem, regeert de ellende de dag. Maar als ze samenkomen, zijn actie en beperking in evenwicht en werken ze synchroon. Penélope weet wanneer ze moet duwen om te krijgen wat ze wil, maar ze weet ook hoeveel ze moet inhouden om de persoon die haar geeft wat ze wil, te laten denken dat ze het moet hebben. De harmonie met haar Zon en Mercurius zorgt voor scherpzinnigheid, waardoor ze precies weet wie haar carrière kan helpen en hoe ze die persoon moet benaderen. Met haar natuurlijke knappe verschijning en eerbiedige persoonlijkheid lijkt ze een aardig doetje, maar eigenlijk is ze een stier met een missie.

Haar motivatie bij het kiezen van mannen

In de horoscoop van een vrouw vertelt de plaatsing van Mars ons veel over de man met wie ze zal zijn. Als Mars samen met Saturnus staat, wil een vrouw dat een man haar leider is, haar veroveraar en psychologische vervanger van haar vader. Ze komt dan wel uit Madrid, maar ze heeft Hollywood snel onder de knie: ze is regelmatig gekoppeld aan de hoofdrolspelers uit haar films: Van Matt Damon (na samengewerkt te hebben aan All The Pretty Horses) in 2000 tot Tom Cruise in 2002 (ze speelden samen in Vanilla Sky), Matthew McConaughey (ze kwamen samen op de set van Sahara in 2005) tot haar huidige vriend, mede-Spanjaard Javier Bardem (ze hadden een wild erotisch koppel in Woody Allen's Vicky Cristina Barcelona, een rol die Penélope Beste Bijrol opleverde). De behoefte van de Stier aan materieel succes komt tot uiting in de keuze van Penélope's mannen: haar partners zijn knappe statussymbolen en blijven alleen in de buurt zolang ze geen bedreiging vormen voor haar carrière.

Van een negatief een positief maken

In Penélope's horoscoop staat de planeet Uranus, heerser van verrassingen en verstoringen, tegenover Mercurius, de planeet van de communicatie. In iemands horoscoop zal dit vaak wijzen op een onvermogen om te communiceren, of voortdurend verkeerd begrepen te worden als men communiceert. Bedenk dat Penélope Cruz, vers van haar overwinning als Beste Bijrolspeelster, een van de dikste accenten heeft in de Amerikaanse populaire cultuur van vandaag. Begrijp dat deze praktische Stier wat een handicap zou kunnen zijn, gecombineerd met haar onweerstaanbaar sexy uiterlijk, een dik buitenlands accent tot een van haar vele charmes heeft gemaakt om zowel het publiek als de grote jongens uit de filmindustrie te verleiden.

Wat heeft de toekomst in petto?

De schokken en verrassingen die de planeet Uranus vertegenwoordigt, waren in februari op een hoogtepunt. toen Penélope haar prijs voor Beste Bijrol won. De heersende planeet van Stier is Venus. De planeet Uranus stond in dezelfde ruimte als Penélope's Venus. Dit is zeker een hoogtepunt in haar carrière. Ze heeft zichzelf bewezen aan Spanje, aan Amerika en nu aan de wereld. Pluto, de planeet van transformatie zorgt momenteel voor twee veranderingen in haar leven, de ene is gemakkelijk en de andere is uitdagend. In 2008 is Pluto in het dierenriemteken Steenbok terechtgekomen. Hij zal daar nog vijftien jaar blijven. Steenbok is in harmonie met Stier, dus alle mensen van het dierenriemteken van de Stier hebben iets goeds om naar uit te kijken in de komende anderhalf decennium - veranderingen zullen gemakkelijk te maken zijn en de Stier ten goede komen.

De carrière van Penélope Cruz is nu aan het veranderen van sexy exotische schoonheid naar serieuze actrice. Ze begint aan een professionele overgang naar supersterrendom. Pluto maakt een dergelijke opwaartse mobiliteit gemakkelijk voor iedereen die momenteel onder Stier is geboren. Maar gelijktijdig met deze carrièremomentum komt een aantal moeilijke keuzes in de liefdesafdeling voor Penélope. Het Mars/Saturnus paar dat Penélope haar kracht geeft, wordt momenteel door Pluto tegengewerkt. Deze oppositie maakt verandering ondraaglijk moeilijk. Penélope zal spoedig verliefd worden op een manier die haar zal dwingen te kiezen tussen haar carrière en een unieke zielsverwant voor haar in de wereld. Als Pluto zich een weg baant door het eerste deel van Steenbok, zal Penélope's vermogen om mannen te verleiden die haar professionele gelijken zijn, verdwijnen. Ze zal plotseling verliefd worden op mannen die als minderwaardig zouden worden beschouwd. Paparazzi zullen haar aantreffen met een man die op het punt staat een niemand te zijn. De pragmatische Stier zal publiekelijk geconfronteerd worden met de waarheid over de liefde: die is echt blind, en ook niet carrièregericht. Verwacht dat dit schandaal zich in 2010 of 2011 zal ontvouwen.

Penélope zal een transformatie ondergaan over hoe ze zich op intiem niveau tot mannen verhoudt - in het verleden heeft ze de genoegens van het vlees en de successen van carrièrelinks nagestreefd. De toekomst zal helemaal in het teken staan van ongecontroleerde liefde met geen andere beloning dan zichzelf. Kan de mooie Spaanse Stier haar gelijke vinden in de persoon van een nederige matador van het hart?

Gerelateerde artikelen